Pády programů z nedostatku paměti
- Maddogg
- Čestný člen

Re: Pády programů z nedostatku paměti
Pokud jde o ten reality mod do bf2. Tak ten bezpečně padá bez swapu i se 4GB ram nebo minimálně vyhazuje hlášku o nedostatku paměti.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- zombux
- Odborník PCT

v tom případě má buď extrémně vysokou spotřebu paměti, nebo je prasácky naprogramovanej.Maddogg píše:Pokud jde o ten reality mod do bf2. Tak ten bezpečně padá bez swapu i se 4GB ram nebo minimálně vyhazuje hlášku o nedostatku paměti.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Cirrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tady o BF2 RP moc nejde, ten už jsem nehrál ani nepamatuju... ale když v MS flight simulatoru letím dlouhej let, pro kterej zabere spousta času příprav apod. a před přistáním mi to spadne kvůli tomu, tak mám chut tu bednu rozkopat.zombux píše:v tom případě má buď extrémně vysokou spotřebu paměti, nebo je prasácky naprogramovanej.Maddogg píše:Pokud jde o ten reality mod do bf2. Tak ten bezpečně padá bez swapu i se 4GB ram nebo minimálně vyhazuje hlášku o nedostatku paměti.
Prostě jak je možný, že ten blbej komp tu paměť nevyužije, když ji tam má?? To prostě nechápu...
:: Pravděpodobnost přežití je přímo úměrná úhlu dopadu na zem... ::
- mkmt
- Nováček

-
a ako si prisiel na to, ze ju nevyuzije?Cirrus píše: Prostě jak je možný, že ten blbej komp tu paměť nevyužije, když ji tam má?? To prostě nechápu...
- Cirrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Při využití paměti nad 2,05GB spadnou aplikace s největším podílem využití.mkmt píše:a ako si prisiel na to, ze ju nevyuzije?Cirrus píše: Prostě jak je možný, že ten blbej komp tu paměť nevyužije, když ji tam má?? To prostě nechápu...
- mkmt
- Nováček

-
uz som tu o tom pisal, nemozes sledovat vyuzitie fyzickej pamateCirrus píše: Při využití paměti nad 2,05GB spadnou aplikace s největším podílem využití.
fyzicka pamat sa odcerpava az vtedy ked sa pristupi ku pozadovanej stranke, aplikacia moze mat alokovane velke mnozstvo pamate ale moze pristupovat len ku jej malej casti, takze na vyuziti fyzickej pamate sa to vobec nemusi prejavit ale na spotrebu virtualnej pamate to moze mat fatalne dosledky, okrem toho je tu este zdielana pamat, ktora to este viac komplikuje
pre teba je smerodatna hodnota Commit Charge Peek, ak sa priblizuje k Commit Charge Limit, tak mas problem
- Cirrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To co tu píšu, tak jsem vypozoroval v Task manageru... a ty tvrdíš, že to neni směrodatný, tzn. že mi něco v pc využívá ten zbylej 1GB a není to tam vidět? Kde najdu Commit charge peak a limit?
- mkmt
- Nováček

-
to nie je take jednoduche, fungovanie virtualnej pamate je zlozitejsie ako by sa zadalo na prvy pohladCirrus píše:To co tu píšu, tak jsem vypozoroval v Task manageru... a ty tvrdíš, že to neni směrodatný, tzn. že mi něco v pc využívá ten zbylej 1GB a není to tam vidět?
sleduj hodnotu Vykon->Strankovaci soubor v Task Manageri, ak sa aktualna hodnota blizi k limitu tak mozes mat problem, lebo uz nie je mozne alokovat ziadnu pamat a to bez ohladu na to kolko fyzickej pamati mas dostupnej
- Cirrus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vždy po pádu jsem toto kontroloval, k limitu (cca 2950MB) se to nikdy nedostalo, vždy to bylo kolem 2050-2090MB špičky...mkmt píše:to nie je take jednoduche, fungovanie virtualnej pamate je zlozitejsie ako by sa zadalo na prvy pohladCirrus píše:To co tu píšu, tak jsem vypozoroval v Task manageru... a ty tvrdíš, že to neni směrodatný, tzn. že mi něco v pc využívá ten zbylej 1GB a není to tam vidět?
sleduj hodnotu Vykon->Strankovaci soubor v Task Manageri, ak sa aktualna hodnota blizi k limitu tak mozes mat problem, lebo uz nie je mozne alokovat ziadnu pamat a to bez ohladu na to kolko fyzickej pamati mas dostupnej
- mkmt
- Nováček

-
tak skus urobit taky pokus, zapni strankovaci subor, tak aby si jeho velkost urcoval system a znovu sleduj vyuzitie strankovacieho suboru pocas hryCirrus píše: Vždy po pádu jsem toto kontroloval, k limitu (cca 2950MB) se to nikdy nedostalo, vždy to bylo kolem 2050-2090MB špičky...