Stažení vzorku hudby z webu
- Glimmerman
- Začátečník

-
Stažení vzorku hudby z webu
Narazil jsem na web, kde jsou ukázky skladeb a z každé si je možné přehrát krátký vzorek k poslechu. Přehrávač je integrovaný na webu, kde jsou ty vzorky skladeb. Chci se zeptat, jak by se dal takový vzorek hudby stáhnout do PC? Nelze na něj kliknou a stáhnou, ale jen ho přehrát. Jde to nějak?
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stažení vzorku hudby z webu
Např přes idmko by neměl být problím 
- Glimmerman
- Začátečník

-
Co je idmko?
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
internet download manager poměrně dobrej program na veškerý stahování, navazování, stahování hudby, videí z webu a nevím čeho dalšího 
http://www.internetdownloadmanager.com/
http://www.internetdownloadmanager.com/
- Glimmerman
- Začátečník

-
Jde o stream audio. Tím to nestáhnu.
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pošli mě odkaz vyzkouším to 
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mírně prasecky by to šlo vyřešit zachytáváním výstupu zvukovky do zvukovýho souboru.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ve velký většině případů ten soubor stačí vytáhnout ze zdrojáku a pak obyč nástrojem stáhnout, namísto nechat otevřít okno přehrávače.
Horší jsou streamy flash videa, ty jsou prakticky nedosažitelný (teď nemyslím .flv ale přímo stream).
Horší jsou streamy flash videa, ty jsou prakticky nedosažitelný (teď nemyslím .flv ale přímo stream).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Glimmerman
- Začátečník

-
Nevím co je přímo stream flash video (tohle je čistá audio stopa), ale už jsem to vyřešil. Stáhl jsem wavestudio od Creativu. Mám v PC Audigy 2. Zatrhl jsem v options input zdroj: What you hear a začal ten stream odchytávat do wavů. Jde to v pohodě, jen musím manuálně spustit stream z webu a potom rychle kliknout na record v wavestudiu. Mám šťestí, že mám v PC Audigy 2, protože wave studio je volně ke stažení na webu výrobce karty. Funguje to výborně, jen je to dost piplavá práce.OndraSter píše:Ve velký většině případů ten soubor stačí vytáhnout ze zdrojáku a pak obyč nástrojem stáhnout, namísto nechat otevřít okno přehrávače.
Ještě bych potřeboval nějaký dobrý wave editor, který umí z jedné stopy podle pauz poznat jednotlivé skladby a rozdělit je automaticky to samostatnych souborů. Nevíte o nějakém? Ten z Nera neuvádějte, nejde mi spustit.