RED&BLACK WHOLE my first casemod

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

RedFan

Re: RED&BLACK WHOLE my first casemod

Příspěvek od RedFan »

tak tady jsou foto z dnešní akce kdy jsem se pustil do pravé bočnice. která bude čistě jenom s logem lebky. čevená lebka + černé pozadí bočnice.
nastřik plniče:
Obrázek
tohle je sice první vrstva dal jsem ale dvě. ale pak jsem zjisitl nerovnosti a musel jsem znova nanést tmel :-(.
tady tmel a ještě vyleštěnej nástřik s plničem:
ObrázekObrázek
no a nakonec jsem se pustil do nástřiku černé lesklé barvy:
Obrázek
zatim barva schne zítra se pokusím dodělat zbývající dva nástřiky barvy a jeden nástřik bezbarvého laku. a ještě si jedu pro plexi červené čiré 3mm. doufám že to vyjde.

//edit: ta fotka s nástřikem je jen jako. samozřejmě to bude čenrá barav ale to už jsem nestihl vyfotit jak vypadá ta první vrstva černého nástřiku.
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Už se taky těšim až se dostanu do této fáze zatim musim vyříznou pár děr pro FANy...

číré=bílé (neviďitelné)
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 ;-)
RedFan

Příspěvek od RedFan »

3Dmonk píše:Už se taky těšim až se dostanu do této fáze zatim musim vyříznou pár děr pro FANy...

číré=bílé (neviďitelné)
tak já taky ještě musím vyříznout díry pro fany ale zatím my nedorazily a tak čekám nechci vyříznout špatné rozměry to by se již vrátit nedealo. tak zatim sprejuji pravou bočnici.

//edti: tak se chystám vyříznout si na plotru do folie šablonu na sprejování již mám vše navrhnuto.ta doufám že to vyjde. zítra koupím barvu a vyříznu šablonua jde se sprejovat a pak toi dám ještě lakem a vyleštim.. doufám že se my vše podaří.
RedFan

Příspěvek od RedFan »

tak zde postuju ůpravu bočnice pouze návrh ale finální, jenoim do zítřka počkám než se to vyřízne na folii a podle tý šablony to přespsrejuju na bočnici. a poté ještě musim vyřezat díry na fany a yodřešit předek. moc to nestíhám to víte škola ;)
návrh konečný na bočnici:
Obrázek
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

RedFan píše:tak zde postuju ůpravu bočnice pouze návrh ale finální, jenoim do zítřka počkám než se to vyřízne na folii a podle tý šablony to přespsrejuju na bočnici. a poté ještě musim vyřezat díry na fany a yodřešit předek. moc to nestíhám to víte škola ;)
Obrázek
Do těh očí by to chtělo nějaký LEDky.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

martinnovak8 píše:Do těh očí by to chtělo nějaký LEDky.
Do bočnice?
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Sir_-_Death píše:
martinnovak8 píše:Do těh očí by to chtělo nějaký LEDky.
Do bočnice?

Tak!Tak!
RedFan

Příspěvek od RedFan »

martinnovak8 píše: Do těh očí by to chtělo nějaký LEDky.
no je to možný, ale uvidíme .. možná to tám přidám možná ne... uvážim to .. pak nakonec uvidíš jak to dopadne ;)
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

Na ledky se vyprdni, stejně vě tmě nepůjde poznat žo to jsou oči. :wink: A taky bys to musel po každým sundání bočnice vypojit.
RedFan

Příspěvek od RedFan »

Spo.On píše:Na ledky se vyprdni, stejně vě tmě nepůjde poznat žo to jsou oči. :wink: A taky bys to musel po každým sundání bočnice vypojit.
tak po delším promylšení teda ledky nedám a ještě tahle bočnice neni ta hlavní ale ta vpravo. ta hlavní vlevo tam bude okno z čirého červeného plexi. (již ho mám doma asi 1m x 1m). takže počkám si než dojdou věci z alphacool a snad se už koenčně vrhnu do většího moddingu. jiank dnes by měla být nhotova šablona na ty dvě lebky tak se těším až konečně bucde vidět výsledek. doufám že se to povede.

//edit: tak sem musel znova nastříknout bočnici fillerem, protože tam šli vidět malý rejhy od šmirglu, musel jsem dát asi jenom malinkou vrstvu a tak se to nezakrylo dneska to vybrousim trochu a pak psoeldní finální verzi plniče a na to 3x vrstvu barvy černý, a ptom konečně tu šablonu s těmy lebkamy.. no teda celkems se to táhne, je to tím že je to můj první casemod a tak nemám zkušenosti a musim něco dělat vícekrát. tak snad příště vše půjde více rychleji,... :-D
RedFan

Příspěvek od RedFan »

takže, nemám přístup k pc a tak jsem ani nejméne tejdne nic nedám, ta šablona se nepovedla byla špatná barva a ta popraskala. takže to zbrousim a dám tam fólii, a zatím jsem ještě vyříznul na stranu překdu case díry na 2USB a MIC/AUDIO. a zatím plánuji někde sehant nákou šablonu na vyříznutí okna do bočnice. takže zatím můžete pouze čekat.. pak pošlu více foto co jsem stihnul prozatím udělat. tak čus ;)
elone
Nováček
Nováček

Příspěvek od elone »

RedFan píše:tak zde postuju ůpravu bočnice pouze návrh ale finální, jenoim do zítřka počkám než se to vyřízne na folii a podle tý šablony to přespsrejuju na bočnici. a poté ještě musim vyřezat díry na fany a yodřešit předek. moc to nestíhám to víte škola ;)
Obrázek
neviem mozno hlupy navrh ale co tak tie lebky nastrierak nejakou fosforovou farbou???
RedFan

Příspěvek od RedFan »

zas tak ne extravagantní case mít nechci :-). bude to nalepenou fólií.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“