Dotaz,
mam ted 10 mb od UPC, samotné připojení drží jak má, ale problém je jinde. Hraju hodně často World of Warcraft. Předem říkám, že hardwarově mám komp slušněj ( core 2 6600, GTX 285 a 4 Gb ram) . Normálně jedu wow na plné detaily při max rozlišení 1920 na 1200. Doted jsem chodil pouze 5 men a 19 men instance a všechno šlapalo jak má , latence normální , fps stabilně 40-60. Včera jsem všal byl prvně 25 men instanci a docházelo k tomu, že když se zabíjel boss a bylo hodně efektů tak je fakt, že fps klesli třeba na 25, což mě netrápí ale zničehož nic jsem dostával disconnecty. Hned pak jsem se lognul, ale pak po nějaké chvíly zas. Dost mě to štve. Zkoušel jsem všechno- snížil detaily na minimum, zrušil všechny addony a stejně jsem ten disconnect dostal. Jediné co mi zbývá vyzkoušet je ještě reinstal Windowsů . Kde může být chyba ? Poraďte cokoli. Díky
Problém v připojením při hraní online her ( WoW,WaR atd.)
Moderátor: Don
- Frank
- Nováček

-
Problém v připojením při hraní online her ( WoW,WaR atd.)
Intel P-4-3Gb na 800 FSB, Motherboard: MSI-865 PE Neo 2 PFISR, Video: MSI -FX 5900 XT, 140 HDD, sat. karta: skystar 2, integr. zvuk. a Gigabit. zn. Realtec. ...3D MARK 2003 -5500 bodů
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém v připojením při hraní online her ( WoW,WaR atd.)
addon. Jinak na 25m se doporucuje snizit detaily na minimum. Protoze pokud jdes OS (Sartharion) tak dava pomerne dost spellu. Pokud jedes OS 3D tak jeste vic.
- chz
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém v připojením při hraní online her ( WoW,WaR atd.)
tohle neni problem jedince, ale trasa od tebe k telii(ISP Blizzardu EU). Tenhle problem se na forech resi uz hodne dlouho, ale stale neni moc reseni. Znam hodne lidi, kterym to obcas dela, pripadne udela vzdy, kdyz se hodi BL.
Intel Core i7 920 - ASUS P6T - 3x 2GB DDR3 OCZ 1600MHz - Gigabyte GF 9800GTX - 2x WD Raptor 150GB RAID0 - Spire Rockeeter IV 600W - Case Lian-Li A-70B