moj problem spociva v nasledovnom: spustim pc prebehne obrazovka kde je zobrazeny hardware ide nabiehat windows po uvodnej obrazovke win xp ked uz ma nabehnut zname vitajte sa stane to ze sa mi vypne monitor (vypise hlasku no signal) a zhasne na cerveno. urobim tvrdy reset win nabieha znovu opat v rovnakom momente urobi to iste alebo uz nabehne. po nabehnuti ide pocitac v pohode aj 24 hodin bez problemov aj graficky narocne hry. obcas sa stane ze sa monitor nevypne ale nenabehne obraz no pocujem uvodny zvuk pri nastartovani windows resp. disky nacitavaju. velmi zriedkavo sa tiez stane ze mi pocitac sam restartuje cca 1-2x mesacne. comp je novy mam ho asi tak 3 mesiace.
vopred velmi dakujem za radu ktora vyriesi moje problemy
Windows startuje na druhy alebo treti krat
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- milis
- Začátečník

Windows startuje na druhy alebo treti krat
MB: MSI Neo 45 F CPU: Intel Core2Duo E8500 VGA: Palit ATI Radeon HD4850 MEMORY: A-Data 2x 2GB DDR2 800 MHz ZDROJ: Seasonic 430W HDD: Samsung 500 GB DISPLAY Acer X203W CAR: Ford Focus 1.6 16V 2001
- zombux
- Odborník PCT

Re: Windows startuje na druhy alebo treti krat
viděl bych to na zdroj s pravděpodobností blížící se jistotě. jestli to je to co máš v podpisu tak celkem určitě
ignorelist: kremrole a dezoláti
- milis
- Začátečník

je to to co mam v podpise. nepoznam tu znacku. ale pri skladani nebola moznost vyberu ineho kvalitnejsieho. moze mi to odpalit cely comp ak to tak necham? alebo to mam dat radsej hned reklamovat?
MB: MSI Neo 45 F CPU: Intel Core2Duo E8500 VGA: Palit ATI Radeon HD4850 MEMORY: A-Data 2x 2GB DDR2 800 MHz ZDROJ: Seasonic 430W HDD: Samsung 500 GB DISPLAY Acer X203W CAR: Ford Focus 1.6 16V 2001
- zombux
- Odborník PCT

odpálit snad ne, reklamovat taky ne protože ten zdroj asi nebude vadnej ale spíš nestíhá tvoji sestavu, to chce minimálně 450W značkovej zdroj a ne nějakej 400W šrot. i 450W Eurocase by to utáhl asi líp než tohle.
- milis
- Začátečník

takze asi bude najlepsie kupit zdroj a vymenit, ze? A ked ho vymenim a odide mi tam nieco ine a budem chciet reklamovat tak tam musim zase hodit ten povodny? Ako tam mozu dat zdroj ktory to neutiahne to je trochu na hlavu. ked som sa pozrel na znacku hned som mal divny pocit, lebo som sa s takou znackou este nestretol. fortron alebo seasonic 400w to utiahne alebo tiez radsej 450w?
- zombux
- Odborník PCT

no, seasonic 430W to utáhne s přehledem, obecně kvalitní značkové zdroje s nižší wattáží jsou cca stejně výkonné jako horší zdroje o vyšší wattáži. vzhledem k tomu že máš trochu žravější grafickou kartu, dal bych tam ten 430W seasonic, a nebo 450W fortron nebo jinou značku, to musí stačit