Sdílení připojení

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
LtK.Tomas
Červená karta
Červená karta

Sdílení připojení

Příspěvek od LtK.Tomas »

_____
Naposledy upravil(a) LtK.Tomas dne čtv 22. lis 2012, 15:39, celkem upraveno 1 x.
Liqid
Začátečník
Začátečník

Re: Sdílení připojení

Příspěvek od Liqid »

najdi si nekde adresu pomoci ktere se dostanes ke konfiguraci routeru pres prohlizec
LtK.Tomas
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od LtK.Tomas »

_____
Naposledy upravil(a) LtK.Tomas dne čtv 22. lis 2012, 15:39, celkem upraveno 1 x.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

a jakej máš net?
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Onddattra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onddattra »

Ahoj mam takovej problém, potřebuju připojení na net na oba počítače, největší kámen úrazu tu je že mam net ved O2 CDMAčko modem je klasickej kterej tomu je od AnyDATA, ale nejvic na tom je že je do pc připojenej přes USB takže nwm jak to bude se sdílením toho připojení nebo jestli existuje nějaká rozdvojka na USB aby měla jeden vstup a dva výstupy teoreticky by to potom mohlo fakat ale nwm jestli to vubec existuje :D má to ale ještě jeden problém připojení se spouští přes program rovnou ve winech takže by musel ten program bejt na obou pc když by se to udělalo přes tu rozdvojku, jenže ta beztak nei a čet sem že sdileni pripojeni pres USB modem je nejaky složitějši nevide jak to můžu udělat?? aby mi to fakalo???
Pentium 4, PrimeCooler PC-HC III+, ASUS P4GD1, 512 MB, MSI GeForce 6600GT 256 MB, 80 GB + 500 GB, LG DVD-RW, Win. XP Pro. SP2
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

já bych asi koupil pořádnej modem s ethernet rozhraním, a je po problému...
ignorelist: kremrole a dezoláti
Onddattra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onddattra »

no to taky vim jenže jaksi fotrk je kr... jinak by to vyřešit opravdu nešlo???
Pentium 4, PrimeCooler PC-HC III+, ASUS P4GD1, 512 MB, MSI GeForce 6600GT 256 MB, 80 GB + 500 GB, LG DVD-RW, Win. XP Pro. SP2
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Onddattra píše:no to taky vim jenže jaksi fotrk je kr... jinak by to vyřešit opravdu nešlo???
šlo, propojit ty dvě PC přes ethernet kříženým kabelem, a to ADSL připojení nasdílet. je to krapet divočina, ale nějak to funguje, jen to sdílející PC musí bejt zapnutý aby šel net na tom druhým
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Já teda nechci rejpat, ale ten modem co popisuje jsem už měl čest držet v ruce a to není ADSL, nýbrž bezdrátová mrcha co se připojuje vytáčeným spojením přes speciální program...

Rozdvojka USB, mi příjde jako nesmyslná, bo pochybuju, že by ten modem dokázal komunikovat se 2 PC...
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

martin.ol píše:Já teda nechci rejpat, ale ten modem co popisuje jsem už měl čest držet v ruce a to není ADSL, nýbrž bezdrátová mrcha co se připojuje vytáčeným spojením přes speciální program...

Rozdvojka USB, mi příjde jako nesmyslná, bo pochybuju, že by ten modem dokázal komunikovat se 2 PC...
IMHO vždycky jde vytvořit připojení přes wizarda ve windows, jen je třeba vědět údaje. takhle vytvořené připojení pak lze bez problémů nasdílet.
jinak ano, USB "rozdvojka" je blbost
Onddattra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onddattra »

hmm skvělý a nevíte jak to udělat???
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“