Připojení 2 LAN nefunguje

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Připojení 2 LAN nefunguje

Příspěvek od Novotak33 »

Ahoj, mám problém, od minulého týdne máme nový internet od Jon.cz, internet je to Motorola Canopy 5 Ghz , mám ho zapojený v prvním LAN konektoru na desce Gigabyte EP45-DS3R, tam mi funguje normálně, ale když ten kabel přepojím z LAN 1 do LAN 2 , tak to normálně všechno u toho konektoru bliká a naváže to i připojení, ale na internet se připojit nedá, vždy mi to na netu vypíše, že stránku nelze zobrazit a když to nazpět přepojim do toho prvního LAN konektoru a zapíšu IP atd... , tak internet jede bez problému, je to normální? P.S. Když jsem měl ještě staré připojení také od JON.cz , tak to šlo v jak LAN 1, tak i v LAN 2 . Může to být např. nějakým nastavení, jenom na jeden konektor?
Díky za odpověď.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Připojení 2 LAN nefunguje

Příspěvek od Weslo »

může to být blokováno na MAC adresu - v každém případě je to spíš otázka na providera ...
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“