Kvalita MSI GX630X

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
xxmenn
Nováček
Nováček

Kvalita MSI GX630X

Příspěvek od xxmenn »

Jak je na tom z kvalitou notebook MicroStar GX630X ? Dá se v poho nainstalovat vista? a vaše postřehy z používání tohoto noteboku :)
xxmenn
Nováček
Nováček

Re: Kvalita MSI GX630X

Příspěvek od xxmenn »

nikdo nic? :sad:
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

no kvalita nebude nic moc koukni se na cenu a pak to porovnej s modely s podobnou konfiguraci od renomovanych znacek jako je IBM, HP, DELL, SONY, atd....
proste nekde musi MSI usetrit a na hardware to neni tudis setri na sasi.....

ale to se tu opakuje kazdy tyden ze se nekdo pta na kvalitu MSI :!:
NB:Acer Aspire V3 571G
jimyste
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimyste »

Už pár měsíců notebook MSI GX630X mám. S instalací Vist jsem neměl žádný problém. Mám Vistu Ultimate 64bit a bez problémů chodí. Jen se mi nedaří zprovoznit jedno USB. Pokud do něj připojím např mp3ku, mp3ka počítač pozná, ale počítač ji nenajde stejně tak jako jiná zařízení. Možná je to tou Vistou, ale nevím. Šasi na pohled vypadá hezky, ale pod rukama moc draze nepůsobí. Materiál je částečně hliník a částečně plast. Jsou na ní hodně vidět otisky, ale jinak vypadá docela pěkně.
MSI GX630X:
AMD TurionX2 Ultra
nVidia GeForce 9600M GT
4GB DDR2 (800MHz)
HDD 320GB
DBR9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DBR9 »

Mam ho s Vistama32b a W7 taky 32b, zatím naprostá spokojenost. Za tu cenu co jsem ho kupoval 21k nic lepšího podle mě neseženeš, zahraju si na něm prakticky cokoliv i GTA4, docela dost topí, ale to je normální u těchto NTB, kdyžtak je dobré sehnat si chladící podložku... Problém s USB žádný nemám, eSata taky funguje bez problémů.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“