Settlers VI: Rise of an empire

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Settlers VI: Rise of an empire

Příspěvek od Recon »

vsiml jsem si ze tahle hra tu nema vubec thread pritom to neni zas tak spatna strategie a vubec serie settlers neni nejhorsi. Me to celkem chytlo.

http://settlers.hotgames.cz/s6/
spousta info

http://thesettlers.uk.ubi.com/home.php
ofci
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

me to taky dost chytlo, bohuzel obcas se to kousne a pak mi to napise chybu s ovladacema, vse se prepne do vga 256 barev a jsem v ***

jinak pekna strategie

///jo jeste chtelo by to cestinu, bohuzel si jeste chvilku pockam :x
Naposledy upravil(a) IkE Blaster dne pon 8. říj 2007, 21:30, celkem upraveno 1 x.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

skousel jsem, ale sem ze stary skoly... 2ka mi prijde stejne nejhratelnejsi. a nejprehlednejsi :oops: (podle me by strategie meli zustat jen ve 2d. nez clovek natoci kameru, nez se zorientuje...)

od 3ky mi to prijde uplne to same
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

ja sem se trosku zasekl v misi kde mam pomoci vesnicanum s krutou zimou. Bohuzel zima neustava a ja mam dodati chleba, jenze pri -20 mi na zahrade nic nevyroste :D nevyte jak dal?
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Recon píše:ja sem se trosku zasekl v misi kde mam pomoci vesnicanum s krutou zimou. Bohuzel zima neustava a ja mam dodati chleba, jenze pri -20 mi na zahrade nic nevyroste :D nevyte jak dal?
Prehľadaj celú mapu, mal by si nájsť opustenú budovu v ktorom bude obilie, potom to už len stačí vybrať. :wink:
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

poradi me nekdo,ja se sekl v misi kde mam koupit sul...je to naka 3ti mise..je tam pristav...zakotvena lod...prosel jsem celou mapu a nikde nic:)) muj nejoblibenejsi dil je 3ti,ten jsem dohral asi 7x
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

mr_sheen píše:poradi me nekdo,ja se sekl v misi kde mam koupit sul...je to naka 3ti mise..je tam pristav...zakotvena lod...prosel jsem celou mapu a nikde nic:)) muj nejoblibenejsi dil je 3ti,ten jsem dohral asi 7x
pribehnes do pristavu a koupis normalne sul, v te budove :) myslim teda.
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

tvl..to jsem zkousel...dobehl jsem tam..i k lodi..zkousek klikat a nic..:(
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
saberrider
Začátečník
Začátečník

Settlers 6 - pomoc

Příspěvek od saberrider »

Zdar lidi, hraji tuto pro mě dobrou strategii, ale narazil jsem na problém. Jsem v druhém levelu a mám splnit poslední úkol - nakoupit sůl. Když ale kliknu na tlačítko nákupu, tak se nic neděje. Klikám jak de.il a ono pořád nic. Nevíte co s tím?
Základní deska: Procesor: Paměť: Grafická karta: Zvuková karta: HDD: Zdroj: Monitor: Chlazeni: OS:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Settlers VI: Rise of an empire

Příspěvek od Thellwin »

Sloučen problém ze samostatného threadu.
Goldnoob team proud member!
saberrider
Začátečník
Začátečník

Přikládám obrázek k mému problému. Úkol: nakupit sůl - stále ale klikám na tlačítko nákupu a ono nic :(
Obrázek

Docela mě to štve, protože je to asi poslední úkol a já kvůli němu nemůžu dál :(
Základní deska: Procesor: Paměť: Grafická karta: Zvuková karta: HDD: Zdroj: Monitor: Chlazeni: OS:
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Asi už viem, treba zabezpečiť cestu medzi skladom a prístavom, tj obsaď to volné pole.
saberrider
Začátečník
Začátečník

Tak jsem to obsadil a stále nic :( Sakra čím by to mohlo být? Nebo že bych měl postavit cesty aby měli po čem jezdit?
Obrázek
saberrider
Začátečník
Začátečník

Další poznatek. Zkoušel jsem nakupit něco u ostatních vesnic(v tom samém kole jako je ta sůl) a taky to nejde :x
saberrider
Začátečník
Začátečník

A je to. Přeinstaloval jsem hru. Nedal jsem žádný patch. Pouze verzi 1.0. A už to funguje :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“