Battlefield 1943
Moderátor: Baneshee
- DoomCZE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Battlefield 1943
Tak tady máme nový Battlefield. Datum vydání je stanoveno už na léto, což mě docela překvapilo.
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 1348&r=top
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 1348&r=top
- Atapi
- Začátečník

Re: Battlefield 1943
vypadá to hezky no, ale jestli to bude jen překopávka staršího BF do hezčího kabátku... no uvidíme, ještě je asi brzo o tom polemizovat 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Me to pripada jako hodne spatnej vtip.Jen 3 mapy a maximum 24hracu na mape???To je teda hodne spatny.Na podle me nejlepsi battlefield 2 to nema ani nahodou.
- Atapi
- Začátečník

mě teda bavila nejvíc 1 (1942), ale dvojka taky dobrá no
, čekám že stejně výjdou nějaký mapy navíc, 3 je strašně málo
nejlepší je stejně Empires mod pro HL2
takovou bitvu jak tam jentak v nějaký hře nezažijete, jen škoda že v poslední době začal docela upadat zájem o něj 
nejlepší je stejně Empires mod pro HL2
- DoomCZE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 1377&r=top
Začíná se mi to čím dál víc nelíbit. Nechápu proč musí každou, původně PC, sérii úplně "zkonzolit".
Začíná se mi to čím dál víc nelíbit. Nechápu proč musí každou, původně PC, sérii úplně "zkonzolit".
- Atapi
- Začátečník

to teda... * Třídy Medic a Heavy jsou oproti předešlým Battlefield pryč (všechny tři - Infantry, Riflemen a Scout - mají být schopny postavit se např. tanku)
* Všichni hráči disponují automatickým doplňováním zdravím a neomezeně municí
* Obsahem jediný herní mód Conquest, tradičně o dobývání a udržení pěti kontrolních bodů na mapě.
* Boti pro trénink nebudou.
Tak tahle hra podlě mě nebude stát ani za těch 15 dolarů... tohle si maximálně na ty 2-3 hodiny co to budu hrát stá... no radši nic
//Kdyby to vydali jako hru k nějaký příležitosti zdarma (jako třeba TrackMania Nations a TMNF - jedna formulka s ruznejma skinama a pár ), tak by to mělo velkou šanci se dobře uchytit, ale takhle...
* Všichni hráči disponují automatickým doplňováním zdravím a neomezeně municí
* Obsahem jediný herní mód Conquest, tradičně o dobývání a udržení pěti kontrolních bodů na mapě.
* Boti pro trénink nebudou.
Tak tahle hra podlě mě nebude stát ani za těch 15 dolarů... tohle si maximálně na ty 2-3 hodiny co to budu hrát stá... no radši nic
//Kdyby to vydali jako hru k nějaký příležitosti zdarma (jako třeba TrackMania Nations a TMNF - jedna formulka s ruznejma skinama a pár ), tak by to mělo velkou šanci se dobře uchytit, ale takhle...
Naposledy upravil(a) Atapi dne pon 9. úno 2009, 00:02, celkem upraveno 1 x.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
EA zkurvej uplne vsechno.Uz zkurvili NFS a ted i BF 
- 18ekips
- Začátečník

Kdy má vyjít Battlefield Heroes?