ahoj mám v počítači televizní kartu a ted sem připojil video a chci přehrát film z videa do počítače a pak ho vypálit.¨
mám hotovo:
1- připojení v pořádku
2- film mám zkopírovaný do počítače
jenže
1- má třeba víc než 4GB
2- a je v mpeg formátu
jak provedu aby měl mpeg2 formát ?
a aby měl mín jak ty 4 GB ?
jaký program na to existuje děkuji
tel karta je leadtek winfast pxdvr3200 s tou nemám problém i televizi chytnu,ale nevim jak zpracovat video soubory díky moc
jaký program ??
- petrpen
- Nováček
-
- no-X
- Středně pokročilý
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaký program ??
Možností máš vice, zaleží co stim presne chces delat jestli taky nejak upravit, Lamu vzdorne je Pinnacle Studio, tam si načtes mpeg a hodis do DVD a rovnou ti to i vypálí. Překoduje na DVD = mpeg 2 VBR... apod....
- petrpen
- Nováček
-
mám to právě v neru,ale mám takové tušení,že problém bude v tom ,že film má 6Gb a na disk dám jen 4,7Gb
a já zaškrtnu aby se film automaticky přizpůsobil kapacitě disku a tím se asi sníží kvalita.
on se totiž trochu cuká (sice nepatrně ,ale cuká)
a já zaškrtnu aby se film automaticky přizpůsobil kapacitě disku a tím se asi sníží kvalita.
on se totiž trochu cuká (sice nepatrně ,ale cuká)
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na hodne vecech, uvedom si že v kapacite DVD jsou filmy velmi dlouhé a kvalitní jde o to jak to nastavíš, Nero je sice blbu vzdorné ale mě se nikdy neosvedčilo, Nero je na vypalování, zkus to v programu co je přímo na to
- martin.ol
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Pinacle Studio Jak již bylo řečeno - blbuvzdorné
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home