Burnout Paradise

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
6480jojo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Burnout Paradise

Příspěvek od 6480jojo »

Vsimli ste si ze tie auta maju ako keby nekonecno rychlosti ? stale to radí aj 20 krat kludne a najlepsie je ze ked do niekoho narazim nie moc silno len tak priemerne tak otacky motora sa vobec nezmenia ani nepreradi.
Príklad idem 300km/h mam zaradeny 15 stupen 3500 otacok :lol: narazim spomalim o 100km/h na 200km/h mam zaradeny stale 15 stupen a stale 3500 otacok ako keby sa nic nedialo :stupid:
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870Obrázek
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

omg :roll: ...

Dalsi z tych co ocakava od uplnej arkady, nejake tazke realisticke prvky.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
6480jojo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 6480jojo »

povedal by som ze su to zakladne prvky hry ktora je o zavodeni :|
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870Obrázek
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
pan.klobouk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pan.klobouk »

6480jojo píše:povedal by som ze su to zakladne prvky hry ktora je o zavodeni :|
Ale to tahle hra neni. :wink: O zavodeni tam jde az nekde uplne vzadu. Burnout byl vzdycky hlavne o bourackach, destrukcich, rinceni skla a vracich kutalejicich se vsude okolo.

Vzdyt ani FlatOut neni zrovna o tom, spravne si najizdet do zatacek nebo dokonce brzdit. Jednicka jeste mozna, ale dvojka uz je stejne silena jako Burnout.

Jinak jasne, mohli si pohlidat veci jako razeni, podrazovani a otacky. A leccos z toho si i pohlidali, vyfuky prskaji, motorkar pekne potahuje rukou za plyn... V tomhle ohledu je ale dulezitejsi, ze motory spravne duni (zvlast ve stisnenych prostorach) jsou hlasite a boost jim doda jeste vetsi stavu.

Ja jsem spokojeny, cekal jsem uber arkadu a dostal jsem ji. Cele je to zabavnejsi a mnohdy i mnohem realistictejsi, nez posledni chore vyplody ze serie NFS. :-D
jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

luxusni auta, parim to furt online (dneska na jednom serveru se stejnyma lidma - nikdo neodesel celkem haluz , cca 2hodiny) seci sme se sjeli na jedno misto a pak uz jen demolition derby :-D :-D :-D
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Mě hledejte pod jménem DejvCZ jo a u těch motorek mi to řazeni vůbec nevadi a jinak maj uplně boži zvuk ty motorky s žadnou jinou hrou se neda srovnat bych řekl.
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
sandro742...
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sandro742... »

nick Sandro742 a to ve hre fakt neni nejaka moznost chatu? krom mikrofonu? :) jinak teda vcera sem paril az az, dohral sem celou cast s motorkama a pak sem si sel zahrat online a jaksi me to chytlo az nekdy do 4 do rana :oops: ... nektery ty freeburn zavody pro vic lidi sou docela zajimavy :mrgreen:
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

pan.klobouk píše: Vzdyt ani FlatOut neni zrovna o tom, spravne si najizdet do zatacek nebo dokonce brzdit. Jednicka jeste mozna, ale dvojka uz je stejne silena jako Burnout.
Nicméně ve FlatOutu se dalo poměrně slušně "závodit", tratě tam byly perfektní. Občas bylo třeba i přibrzdit (pokud někde nejede stylem full nitro... bum .. reset :) . Řekl bych že tyhle hry jsou ještě dost rozdílné.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Já ten online režim nějake nechápu :( člověk tam jezdi a nic se nejede žádny závod jen občas, jak se vlastně vyzyva soupeř? nebo zahajuje závod ?
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Musím říct, že po dlouhé době závodní hra, která mě opravdu baví.

Rozdíl mezi touto hrou a podobnými (a dokonce to ani nemusí být závodní) je to, že v Paradise City je vždycky co dělat, i když se nezávodí (zrovna závody mi přijdou jako úplně nejslabší věc vůbec).
Baví mě Roadrage a Markman, zatím sem nepochopil, co je to Show a jak se to ovládá (vím že jde tím autem "poskakovat", nějak divně se ovládá i ve vzduchu, ale vůbec netuším, k čemu mi ty prach jsou).
Má to i dobrej soundtrack (až na Boyfriend :) ) a docela mě i překvapilo, že se to spustilo v češtině (no, to ani ne), ale že to mělo i česky poměrně kvalitně dabovaný intro.

Vadí mi pohyb v menu (takový to F1-F2 ... zajímavý je, že člověk nezjistí, co tam je, dokud to nezmáčkne), zbytečně dlouhý animačky před a po závodech (hlavně ty před závodem nechápu ... třeba v NFS je vždycky u novýho typu závodu, v BP to opakujou furt dokola, děkuju pánové, já při páté jízdě už vím, co je Roadrage) a to, že motorky nemají Nitro (aspoň ty první dvě) :)
A taky získávání nových aut ... sice je hezký, že ho musím nejdřív "poslat na vrakáč", ale on je problém ho třeba vůbec potkat.

Dobrý je, že často vás ta hra zachrání ... třeba mi už zbývá poslední život, někoho křápnu a on letí do zdi, jenže mě to hodí do sloupu, metr před sloupem - animačka nárazu a pak šup - už si to zase pěkně hrnu prostředkem silnice :)
Ona to ani není závodní hra, spíš taková akční hra s autama :)

Edit: A ještě jedna docela blbá vada. Chválím vývojáře, že hned v menu je možnost zapnout to na více monitorech. Nechválím je ale za to, že to funguje jen v Span módu. moc by se mi hodilo mít na jednom monitoru auto a na druhým mapu. Ale už to co tam je je nadstandart.

Doufám, že pokud bude kvalitní arkády zabírat série Burnout, že by se NFS mohlo trochu vrátit ke kořenům nebo vyhnít. Ti co dělali pro EA BP ukázali těm, kdo dělají NFS, že to jde, když se chce.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ludia ako sa da restartovat zavod?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

MichiGen píše:Ludia ako sa da restartovat zavod?
Jo nad tím jsem taky laboroval a obávám se,že to nejde.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

Ale jde, zmáční 6 a 6 a 2 a 6, šak uvidíš sám, je to popsané česky.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

fmx rider píše:Ale jde, zmáční 6 a 6 a 2 a 6, šak uvidíš sám, je to popsané česky.
A v pripade xbox kompatibilniho ovladace pov prava prava dolu prava
0118 999 881 999 119 7253
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

bukva píše: ....docela mě i překvapilo, že se to spustilo v češtině (no, to ani ne), ale že to mělo i česky poměrně kvalitně dabovaný intro.
posledni dobou vsechny hry od EA si nastavujou jazyk podle nastaveni v systemu coz je docela vopruz

to bourani je teda ponekud prehany zvlast kdyz clovek jen lehce strejchne o nejake auto a uz je rozplacnutej ale jinak po dlouhy dobe zase zabavna hra na odreagovani
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

wallot píše:to bourani je teda ponekud prehany zvlast kdyz clovek jen lehce strejchne o nejake auto
Hodně to záleží na módu, přijde mi, že třeba v Marked Man to auto vydrží víc než v Takedownu (ale může to být tím, že si dávám větší pozor) ... u soupeřů je ten rozdíl samozřejmě úplně extrémní.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

jsem se ne uplne presne vyjadril - vadi mi strejchnuti o bezna auta v doprave. do souperu se da strkat docela dost
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
18ekips
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 18ekips »

K čemu je SSAA?
X2 3800+ | ATi 4850 | 2 GB RAM | W 7

Zrušme komunisty
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

SSAA = Super Sampling Anti-Aliasing, viac sa o AA dočítaš napríklad na wiki :-)
Laicky povedané, AA Ti zaisťuje, aby si v hre nemal zubaté hrany, tzv. ich vyhladzuje. To je však dlhšia téma a navyše nepatrí do sekcie Hry a zábava, pokiaľ by si mal záujem, tak určite viac informácii nájdeš v sekcii Grafické karty.
.
18ekips
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 18ekips »

Sakra, trošku jsem si to popletl :) Mluvím o SSAO, když jsem ho zapl, rozhodilo mi to obraz :(
X2 3800+ | ATi 4850 | 2 GB RAM | W 7

Zrušme komunisty
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“