Asus M2NPV-MX /-VM (AM2, GF6150+nF430) - zkusenosti?
Moderátor: Eddward
- Indy_33
- Nováček
-
Asus M2NPV-MX /-VM (AM2, GF6150+nF430) - zkusenosti?
Asi blba otazka,ale ako to je pri tejto doske s int.grafikou 6150 s TV-Out?Vsade pisu,ze ho ma,ale na zadnom paneli,co som videl na obr.nie je.Skuste poradit.
//edit Wilik - upraven nazev
//edit Wilik - upraven nazev
- sipmart
- Nováček
-
já mám desku Asus M2NPV-MX - nForce 430 a taky kamoš má podobnou Asus M2NPV-MX - nForce 430 a pokud přiložíte ruku na pasivní chladič základní desky, tak je neskutečně horký......zkoušel jsem chladič na gigabyte kde byla 6100 M55plus a ten byl v poho...čím to může být, dá se to nějak ovlivnit, třeba dát jiný chladič, který by stíhal nebo jak to řešit?
může třeba vlivem vyšší dlouhodobé teploty deska časem odejít?
- Hoffee
- Nováček
-
Integrovaná síť na desce
Pořídil jsem si tuto desku Asus M2NPV-VMspolečne s procesorem AMD Athlon 64 X2 4400+ a 1GB RAMM Kingston, jelikož jsem si převzal svůj disk ze starého kompu(250GB), hodilo mi to v novém po startu Windows modrou obrazovku-no problem, nektery windows(moje XP) to nezvladnou a nenaběhnou, po zformátování a novém nainstalování XP vše vpořádku až na to, že mi nefunguje integrovaná síťovka a ve správci zařízení mám 2 žluté vykřičníky. Jeden je JINÝ MOST NA SBĚRNICI PCI" soudě podle toho, když jsem vypnul LAN v BIOSU, tak už tam tenhle vykřičník nebyl, nj. jenže já tu síťovku potřebuju:) nikde na ni nemůžu sehnat ovladače, ty na stránkách výrobce jsou úplně k prdu a přímo na ten typ desky, jsou tam drivery na něco úplně jinýho. Druhý žlutý vykřičník je "ŘADIČ SBĚRNICE SM" Prosím o radu, případnou pomoc kde stáhnout ten pravý ovladač na síť nebo kdybymiho mohl někdo poslat na mail: hoffee@email.cz díky :(
- mack
- Začátečník
-
jde na teto desce menit napeti pro CPU ?sipmart píše:já mám desku Asus M2NPV-MX - nForce 430 a taky kamoš má podobnou Asus M2NPV-MX - nForce 430 a pokud přiložíte ruku na pasivní chladič základní desky, tak je neskutečně horký......zkoušel jsem chladič na gigabyte kde byla 6100 M55plus a ten byl v poho...čím to může být, dá se to nějak ovlivnit, třeba dát jiný chladič, který by stíhal nebo jak to řešit?
dik
- mack
- Začátečník
-
moznosti taktovani
prosim o odpoved,za tato deska umi:
zvysovat napeti pro CPU
menit nasobic HT
dekuji
zvysovat napeti pro CPU
menit nasobic HT
dekuji
- miroslav zeiner
- Nováček
Asus M2NPV- VN-Vcore Voltage
Prosim potreboval bych poradit co znamena Vcore Voltage a jestli se da měnit . BIOS . Configuracion options . 1.355v nebo Ignored.
- INDIGOcorp.
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Integrovaná síť na desce
mam tu istu dosku a mal som tie iste problemy len mam athlon x 3800+ eeHoffee píše:Pořídil jsem si tuto desku Asus M2NPV-VMspolečne s procesorem AMD Athlon 64 X2 4400+ a 1GB RAMM Kingston, jelikož jsem si převzal svůj disk ze starého kompu(250GB), hodilo mi to v novém po startu Windows modrou obrazovku-no problem, nektery windows(moje XP) to nezvladnou a nenaběhnou, po zformátování a novém nainstalování XP vše vpořádku až na to, že mi nefunguje integrovaná síťovka a ve správci zařízení mám 2 žluté vykřičníky. Jeden je JINÝ MOST NA SBĚRNICI PCI" soudě podle toho, když jsem vypnul LAN v BIOSU, tak už tam tenhle vykřičník nebyl, nj. jenže já tu síťovku potřebuju:) nikde na ni nemůžu sehnat ovladače, ty na stránkách výrobce jsou úplně k prdu a přímo na ten typ desky, jsou tam drivery na něco úplně jinýho. Druhý žlutý vykřičník je "ŘADIČ SBĚRNICE SM" Prosím o radu, případnou pomoc kde stáhnout ten pravý ovladač na síť nebo kdybymiho mohl někdo poslat na mail: hoffee@email.cz díky
no ked som dal ovladace na sietovu kartu co su na prilozenom cd vsetko mi fungovalo uplne bez problemov

- Mexxy
- Začátečník
-
ASUS M2NPV-MX
potreboval bych vedet, jestli na teto zakladovce pujde tato graficka kara
nevim jestli nepodporuje jenom nvidia
dekuji
Kód: Vybrat vše
sapphire_radeon_hd_3650_512mb_128bit_2xdvi.html
dekuji
- Erathian13
- Začátečník
Re: ASUS M2NPV-MX
Poběží ti tam normálně 

- velociraptor
- Nováček
-
Re: moznosti taktovani
Přimlouvám se za odpověď. Umí tahle deska zvýšovat napětí na cpu a jestli ano,kde se to v biosu dá najít. Díkymack píše:prosim o odpoved,za tato deska umi:
zvysovat napeti pro CPU
menit nasobic HT
dekuji