Asus M2NPV-MX /-VM (AM2, GF6150+nF430) - zkusenosti?

Základní desky firmy Asus a firmy MSI.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Indy_33
Nováček
Nováček

Asus M2NPV-MX /-VM (AM2, GF6150+nF430) - zkusenosti?

Příspěvek od Indy_33 »

Asi blba otazka,ale ako to je pri tejto doske s int.grafikou 6150 s TV-Out?Vsade pisu,ze ho ma,ale na zadnom paneli,co som videl na obr.nie je.Skuste poradit.

//edit Wilik - upraven nazev
fobos
Začátečník
Začátečník

TV-OUT

Příspěvek od fobos »

No, najskor je to riešené cez konektor na doske a nie na zadnom paneli. Pozri ci nemas k doske normaly zasuvný plech s konektorom TV-OUT a poto ho skus zapojit do dosky podla manualu.
sipmart
Nováček
Nováček

Příspěvek od sipmart »

já mám desku Asus M2NPV-MX - nForce 430 a taky kamoš má podobnou Asus M2NPV-MX - nForce 430 a pokud přiložíte ruku na pasivní chladič základní desky, tak je neskutečně horký......zkoušel jsem chladič na gigabyte kde byla 6100 M55plus a ten byl v poho...čím to může být, dá se to nějak ovlivnit, třeba dát jiný chladič, který by stíhal nebo jak to řešit?
může třeba vlivem vyšší dlouhodobé teploty deska časem odejít?
Hoffee
Nováček
Nováček

Integrovaná síť na desce

Příspěvek od Hoffee »

Pořídil jsem si tuto desku Asus M2NPV-VMspolečne s procesorem AMD Athlon 64 X2 4400+ a 1GB RAMM Kingston, jelikož jsem si převzal svůj disk ze starého kompu(250GB), hodilo mi to v novém po startu Windows modrou obrazovku-no problem, nektery windows(moje XP) to nezvladnou a nenaběhnou, po zformátování a novém nainstalování XP vše vpořádku až na to, že mi nefunguje integrovaná síťovka a ve správci zařízení mám 2 žluté vykřičníky. Jeden je JINÝ MOST NA SBĚRNICI PCI" soudě podle toho, když jsem vypnul LAN v BIOSU, tak už tam tenhle vykřičník nebyl, nj. jenže já tu síťovku potřebuju:) nikde na ni nemůžu sehnat ovladače, ty na stránkách výrobce jsou úplně k prdu a přímo na ten typ desky, jsou tam drivery na něco úplně jinýho. Druhý žlutý vykřičník je "ŘADIČ SBĚRNICE SM" Prosím o radu, případnou pomoc kde stáhnout ten pravý ovladač na síť nebo kdybymiho mohl někdo poslat na mail: hoffee@email.cz díky :(
mack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mack »

sipmart píše:já mám desku Asus M2NPV-MX - nForce 430 a taky kamoš má podobnou Asus M2NPV-MX - nForce 430 a pokud přiložíte ruku na pasivní chladič základní desky, tak je neskutečně horký......zkoušel jsem chladič na gigabyte kde byla 6100 M55plus a ten byl v poho...čím to může být, dá se to nějak ovlivnit, třeba dát jiný chladič, který by stíhal nebo jak to řešit?
může třeba vlivem vyšší dlouhodobé teploty deska časem odejít?
jde na teto desce menit napeti pro CPU ?
dik
mack
Začátečník
Začátečník

moznosti taktovani

Příspěvek od mack »

prosim o odpoved,za tato deska umi:
zvysovat napeti pro CPU
menit nasobic HT

dekuji
miroslav zeiner
Nováček
Nováček

Asus M2NPV- VN-Vcore Voltage

Příspěvek od miroslav zeiner »

Prosim potreboval bych poradit co znamena Vcore Voltage a jestli se da měnit . BIOS . Configuracion options . 1.355v nebo Ignored.
INDIGOcorp.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Integrovaná síť na desce

Příspěvek od INDIGOcorp. »

Hoffee píše:Pořídil jsem si tuto desku Asus M2NPV-VMspolečne s procesorem AMD Athlon 64 X2 4400+ a 1GB RAMM Kingston, jelikož jsem si převzal svůj disk ze starého kompu(250GB), hodilo mi to v novém po startu Windows modrou obrazovku-no problem, nektery windows(moje XP) to nezvladnou a nenaběhnou, po zformátování a novém nainstalování XP vše vpořádku až na to, že mi nefunguje integrovaná síťovka a ve správci zařízení mám 2 žluté vykřičníky. Jeden je JINÝ MOST NA SBĚRNICI PCI" soudě podle toho, když jsem vypnul LAN v BIOSU, tak už tam tenhle vykřičník nebyl, nj. jenže já tu síťovku potřebuju:) nikde na ni nemůžu sehnat ovladače, ty na stránkách výrobce jsou úplně k prdu a přímo na ten typ desky, jsou tam drivery na něco úplně jinýho. Druhý žlutý vykřičník je "ŘADIČ SBĚRNICE SM" Prosím o radu, případnou pomoc kde stáhnout ten pravý ovladač na síť nebo kdybymiho mohl někdo poslat na mail: hoffee@email.cz díky :(
mam tu istu dosku a mal som tie iste problemy len mam athlon x 3800+ ee
no ked som dal ovladace na sietovu kartu co su na prilozenom cd vsetko mi fungovalo uplne bez problemov :) skus stiahnut na stranke na milion percent su lebo som stahoval
Mexxy
Začátečník
Začátečník

ASUS M2NPV-MX

Příspěvek od Mexxy »

potreboval bych vedet, jestli na teto zakladovce pujde tato graficka kara

Kód: Vybrat vše

sapphire_radeon_hd_3650_512mb_128bit_2xdvi.html
nevim jestli nepodporuje jenom nvidia
dekuji
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Re: ASUS M2NPV-MX

Příspěvek od Erathian13 »

Poběží ti tam normálně :)
velociraptor
Nováček
Nováček

Re: moznosti taktovani

Příspěvek od velociraptor »

mack píše:prosim o odpoved,za tato deska umi:
zvysovat napeti pro CPU
menit nasobic HT

dekuji
Přimlouvám se za odpověď. Umí tahle deska zvýšovat napětí na cpu a jestli ano,kde se to v biosu dá najít. Díky
Odpovědět

Zpět na „Asus a MSI“