Jak zablokovat některé stránky?
- Rytmus
- Žlutá karta

-
Jak zablokovat některé stránky?
Jak zablokovat některé stránky? Muj fotr mě pěkně nasral tak já zas naseru jeho . Mám Mozilu Firefox Dík
- patap
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rytmus
- Žlutá karta

-
Re: Jak zablokovat některé stránky?
hmm dík ale to je moc složité chtel bych něco že to můžu kdykoliv zapnout a vypnot během 1 min
- looney
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pridat do black listu antiviru nebo nejaky co ochrany co ti bezi rezidentne a v nastaveni zaskrnout aby neinformoval o blokaci (napr nod32, avg...) a zaheslovat pristup k nastaveni antiviruRytmus píše:hmm dík ale to je moc složité chtel bych něco že to můžu kdykoliv zapnout a vypnot během 1 min
podpis byl odstranen protoze prekrocil unosnou hranici demence.
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
některý routery uměj filtrovat podle adres, ať už podle slov, tak podle IP
- 18ekips
- Začátečník

přidání/odebrání s host zabere pár sekund, je 100% spolehlivé (za předpokladu, že dotyčný o souboru host nikdy neslyše)
Firewall a podobné hračky se dají lehce vypnout
- Zanys
- Nováček

-
Přesně, host je vždy nejlepší, nehledě na to, že rezidentní programy můžou danou stránky na chvilku zobrazit a až pak zablokovat, nic není 100% jako host 
- martin.ol
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vám asi neříká nic: "Co nechceš aby ti dělali jiní, nedělej ty jim."? Nebo snad chceš aby tě "fotr" sral? 
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home