Asus WL-500gP: Download Master a Media Server

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
666 Diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Asus WL-500gP: Download Master a Media Server

Příspěvek od 666 Diablo »

Zdravim, nemate nekdo pls zkusenosti s temito dvema funkcemi u WL-500gP?
1) Download Master - Zkousel jsem dat stahovat testovaci torrent o velikosti asi 10 MB. Problem je v tom, ze mi tam skoro porad sviti status Queued a kdyz uz to na chvili preblikne na Downloading, tak rychlost je max. kolem 3 KB/s. Zkousel jsem to normalne na PC a Torrent se stahl za chvili, rychlost nad 50 KB/s. Nevite nekdo co je spatne nebo to dela vsem?
2) Media Server - V manualu je sice napsano, ze to je pro XBox, ale ve Vistach by ta sluzba mela mit stejnej princip. Kdyz zapnu sdileni medii ve Vistach, tak kdyz prohledava sit, tak ASUSe najde jako Media Server, ale pri poklepani se otevre Windows Media Player, ktery uz nic nenajde (kdyz zapnu sdileni medii na jinym pocitaci v siti, tak to bezi). Mam par souboru roztridenych v adresari share (kterej si router na USB disku sam vytvoril) a rozhozeny do spravnych adresaru Music a Video. Ale proste WMP nenajde nic,

Mam tam nejnovejsi firmware 1.9.7.5, pripojen k tomu mam externi USB disk HP Personal Media Drive, na kterym jsou dve partition. Prvni je FAT32 (tu pouzivam s routerem) a druha NTFS, u te nechci aby s ni router neco delal, od toho ma tu FATku. Ostatni sluzby jako FTP server a obycejny sdileni slapou dobre.

Predem dik za napady.
EVGA nForce 790i SLI FTW Digital PWM, Intel Core2Quad Q9650 @ 4.0 GHz, ThermalRight IFX-14 + HR-10 + Noctua NF-P12-1300, OCZ DDR3 SLI-Ready Edition OCZ3N1800SR4GK 4x2GB 1800MHz CL8, EVGA GeForce GTX295 + EVGA 9800GT Single Slot (PhysX), WD Raptor WD740ADFD (74GB SATA NCQ), WD Caviar Black WD6401AALS (640GB), WD Caviar WD6400AAKS, SoundBlaster X-Fi Fatal1ty FPS, case Thermaltake Armor+ VH6000BWS, DVD-RW ASUS DRW-1814BLT a DRW-2014L1T, Zalman ZM-MFC2, Thermaltake ToughPower W0106RE 700W, HP w2408 24'' LCD, Logitech G15 Keyboard, Logitech G9 Laser Mouse, Logitech Z-5500 THX Repro, Windows 7 Ultimate x64
manyas16
Nováček
Nováček

Re: Asus WL-500gP: Download Master a Media Server

Příspěvek od manyas16 »

Nšel jsem na netu Vaši otázku ohledně routeru a funkce DM(download master). Je to už sice dost dlouho, co jste ji psal, ale já řeším tento problém zrovna nyní. Proto prosím o návod, jak přes DM stahovat torenty. Díky za jakékoliv info, mám v tom totiž docela slušný "zmatek". Odpovědi, prosím, pošlete na emailovou adresu : manyas16@centrum.cz. Díky moc, zdraví "začátečník" 8)
JohnXTC
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnXTC »

Zdravim vsechny, nechci zakladat nove tema a tak navazu na par otazek predemnou.

Chtel bych si poridit ASUS WL-500gP, ale netusim zda pujdou ukladat data primo pres vestaveny USB 2.0 na 8GB Flash pendrive kdyz jsem cetl ze jde primo tahat data s torrentu na USB disk.

Dik vsem za help
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

JohnXTC píše:Zdravim vsechny, nechci zakladat nove tema a tak navazu na par otazek predemnou.

Chtel bych si poridit ASUS WL-500gP, ale netusim zda pujdou ukladat data primo pres vestaveny USB 2.0 na 8GB Flash pendrive kdyz jsem cetl ze jde primo tahat data s torrentu na USB disk.

Dik vsem za help
Ano, jmenuje se to ctorrent. Nainstalis veci na ten flash a pak to jede.
Ovsem pouziti flash pameti vidim jako problematicke, me odesla fleska po 3 dnech, protoze na ni musis dat swap.
Takze musis dat disk, ne flash.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“