Při představě, že se s tou kartou budeme setkávat ještě další dvě generace a pokaždé opět s jiným názvem mě děsí.
NVIDIA News
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Thellwin
- Administrátor

Re: nVidia news
Popravdě, už mě s tím věčným přejmenováváním pěkně s****u, tohle to je prostě demence
Při představě, že se s tou kartou budeme setkávat ještě další dvě generace a pokaždé opět s jiným názvem mě děsí.
Goldnoob team proud member!
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Sice to praktikují obě firmy už nějaký ten pátek, ale že by se nějaká jádra "recyklovala" natolikrát jsem ještě neviděl 
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Tak další generace má být DX11 kompatibilní, tudíž se naštestí s tímto hnusem už nesetkáme, jako tím myslím přejmenovaným jádrem G92... 
...
- DBR9
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsem našel něco o platformě NVIDIA ION, docela zajímavý preview na Guru3D:
http://www.guru3d.com/article/nvidia-io ... -preview/1

http://www.guru3d.com/article/nvidia-io ... -preview/1
- Krteq
- Středně pokročilý

-
NVIDIA zřejmě přejmenuje víc "entry-level" modelů
Na serveru PCGH sestavili tuto tabulku s odvoláním na TC Magazine a Fudzillu.

Více na PC Games Hardware
Na serveru PCGH sestavili tuto tabulku s odvoláním na TC Magazine a Fudzillu.

Více na PC Games Hardware
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a normalni lidi co nectou fora v tom budou mit poradnej gulas. Dyt 2 roky stary cipy se budou menovat uplne jinak jak ma clovek poznat jestli kupuje lepsi, stejnou, nebo horsi grafiku
kdo ma doma 8800GT a koupi si v nadeji ze si polepsi "novou" GTS240 bude asi poradne zklaman 
Meli by na ty krabice psat do zavorek jakej je to vlastne cip
Meli by na ty krabice psat do zavorek jakej je to vlastne cip
Naposledy upravil(a) Stratos dne pon 9. úno 2009, 22:16, celkem upraveno 1 x.
- HrdinaJan
- Začátečník

-
a lidi tady na fotu jsou co?Stratos píše:a normalni lidi ......
Jinak to prejmenovavani je humus, o tom zadna.
Drtiva vetsina uzivatelu v tom ale problem nevidi. Je jim v podstate jedno jak starej chip to je, hlavne at splnuje to co od nej ocekavaji.
//Krteq - vydělen OT příspěvek uživatele Stratos
//Krteq - opět vyděleno OT
Naposledy upravil(a) HrdinaJan dne úte 10. úno 2009, 20:30, celkem upraveno 1 x.
ASUS MAXIMUS IX HERO+7700K@4,8GHz 1.28V+NOCTUA NH-D15+GIGABYTE AORUS GTX 1080 Ti +Kingston 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 HyperX Predator Series+SSD INTEL 750 400GB+EIZO 3237
- smoula
- Mírně pokročilý

- Herkis
- Redaktor PCT

-
Takže:
Příjmy za Q4/2009 ... 481,14 mil.$
ztráta za Q4/2009 ... 147,665 mil.$
příjmy za 2009 (účetní) ... 3.424,859 mil.$
ztráta za 2009 (účetní) ... 30,041 mil.$
pokles příjmů za Q4/09 o 46% oproti Q3/09, 10.1.09 byl avizován pokles příjmů o 40 až 50% (oproti Q3/09, ne Q4/08)
http://www.iminers.com/render.php?eid=1 ... =pressroom
Z tohoto přehledu (odkaz) jsou zajímavé dvě věci:
1. Na výzkum a vývoj šlo za 2009 856 mil.$, což je nárůst oproti 2008 (692 mil.$)
2. Do fondu na vadné čipy bylo dáno 196 mil.$
edit: upřesnění poklesu příjmů
//barco - odstránená citácia + úprava
Příjmy za Q4/2009 ... 481,14 mil.$
ztráta za Q4/2009 ... 147,665 mil.$
příjmy za 2009 (účetní) ... 3.424,859 mil.$
ztráta za 2009 (účetní) ... 30,041 mil.$
pokles příjmů za Q4/09 o 46% oproti Q3/09, 10.1.09 byl avizován pokles příjmů o 40 až 50% (oproti Q3/09, ne Q4/08)
http://www.iminers.com/render.php?eid=1 ... =pressroom
Z tohoto přehledu (odkaz) jsou zajímavé dvě věci:
1. Na výzkum a vývoj šlo za 2009 856 mil.$, což je nárůst oproti 2008 (692 mil.$)
2. Do fondu na vadné čipy bylo dáno 196 mil.$
edit: upřesnění poklesu příjmů
//barco - odstránená citácia + úprava
Naposledy upravil(a) Herkis dne stř 11. úno 2009, 18:37, celkem upraveno 1 x.
- barco
- Středně pokročilý

Premazané OT, už po neviem-koľký krát píšem, že "web" (skôr by sa slušil výraz blog) http://www.ddworld.cz tu nebude tolerovaný !
Existuje viacero dôkazov aj rovno tu na fóre, že autor zámerne prekrúca pravdu, klame, vymýšla si atď., skrátka to nieje dôveryhodný zdroj informácii. Preto som vydelil príspevky týkajúce sa posledného "článku" na SD a tak budem pokračovať aj v budúcnosti.
Existuje viacero dôkazov aj rovno tu na fóre, že autor zámerne prekrúca pravdu, klame, vymýšla si atď., skrátka to nieje dôveryhodný zdroj informácii. Preto som vydelil príspevky týkajúce sa posledného "článku" na SD a tak budem pokračovať aj v budúcnosti.
.
- Herkis
- Redaktor PCT

-
1. Který čip je starý 2 roky a bude se jmenovat jinak? Máš na mysli ten, který se bude vyrábět "dva roky starou" technologii 40nm?Stratos píše:... Dyt 2 roky stary cipy se budou menovat uplne jinak
2. Jedná se o názvy karet a ne čipů.
Nechci obhajovat přejmenovávání karet, které se mi též nelíbí, ale jestli chceš Stratosi plkat zase nesmysly a polopravdy, tak si běž na své vlastní forum.
Edit: Aha, barco už to tu trochu "organizuje".
2barco - pokud půjde citovaný Stratosův příspěvek pryč, smaž i tento.
//barco - ten už nepôjde preč
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
8800GT > 9800GT > GTS240 napriklad toto. Karta je stale identicka nic se nezmenilo. Tj kdo ma doma 8800GT nemusi o GTS240 vubec premyslet. To same 8800GTS>9800GTX>GTS250. stejny osdu potkal i uplny lowend a to i v mobilnim segmentu. Je v tom proste poradny zmatek obycejny clovek uz ani nevi jestli si novou kartou vubec polepsiHerkis píše:1. Který čip je starý 2 roky a bude se jmenovat jinak?Stratos píše:... Dyt 2 roky stary cipy se budou menovat uplne jinak
- fobos
- Začátečník

Poprosím konkrétne dôkazy, ja mám totižto plné právo si sem postovať čo chcem , pokiaľ neporušujem pravidlá tohto fóra
poprosím tie dôkazybarco píše:Existuje viacero dôkazov aj rovno tu na fóre, že autor zámerne prekrúca pravdu, klame, vymýšla si atď
- smoula
- Mírně pokročilý

- barco
- Středně pokročilý

Nech sa páči - link.foboss píše:Poprosím konkrétne dôkazy, ja mám totižto plné právo si sem postovať čo chcem , pokiaľ neporušujem pravidlá tohto fóra
Áno, ty máš plné právo sem postovať čo chceš, ale ja ako moderátor mám na starosti celú sekciu a nepripustím, aby boli užívatelia zavádzaný.
.
- Herkis
- Redaktor PCT

-
8800GT vyšla 29.10.2007. To je 1 a čtvrt roku. Dál se o tom nehodlám bavit a platí to, co jsem psal v minulém příspěvku - běž si psát své výmysly na jiné weby.Stratos píše:8800GT > 9800GT > GTS240 napriklad toto.Herkis píše:1. Který čip je starý 2 roky a bude se jmenovat jinak?
- Herkis
- Redaktor PCT

-
Jeden z důkazů překrucování pravdy, polopravdy atd. je např. už název a prvních několik vět článku, který zde byl odkazován. Srovnej s tímto - výše jsem napsal:foboss píše:... poprosím tie dôkazy
Moje údaje si můžeš ověřit na odkaze, který jsem přiložil. Zmíněný autor nikdy neuvádí přesně zdroj, případně alibisticky sám sebe, protože jeho články se velmi často značně liší od udaného zdroje. Předpokládám, že ti to stačí.pokles příjmů za Q4/09 o 46% oproti Q3/09, 10.1.09 byl avizován pokles příjmů o 40 až 50% (oproti Q3/09, ne Q4/08)
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Toho Fobosse neberte vážně, je to dement z oDDborného webu, který tam je jako doma..zcela ho ignorujte
- Shit
- Odborník PCT

Kód: Vybrat vše
http://www.nvidia.com/object/io_1234353747819.htmlKód: Vybrat vše
http://www.cdr.cz/a/26398Ještě povolit SLI na X38/48 a P45 a není co řešit...K poslednímu ústupku v této věci pak došlo včera, kdy nVidia licencovala fungování SLI na jakékoli desce s čipsetem Intel X58
Pro jistotu jsme se zeptali místního zastoupení nVidie a byla nám tato informace potvrzena (měli jsme z originální zprávy trochu pochybnosti, jestli se to netýká jen desek přímo od Intelu, ale bylo nám v podstatě potvrzeno, že „Intel X58 na desce = podpora SLI“).
- beardie
- Středně pokročilý

o tom pochybujem, na X58 povolila SLi len preto, ze nema ziaden svoj highend v doskach, pre nehalem je len X58 a este to tak dobru chvilu zostane
skor ma po precitani newsky napadla jedna vec: doska SLi nepodporovala kvoli biosu, s novym biosom ale uz podporuje, co tak porovnat tie 2 biosy, zistit co je nove, zistit co su iba vylepsenia na doske a co je "podpora SLi"? potom by ju bolo mozne implementovat aj do inych biosov (samozrejme nie oficialnych) aj pre P45/X(3|4)8 atd
skor ma po precitani newsky napadla jedna vec: doska SLi nepodporovala kvoli biosu, s novym biosom ale uz podporuje, co tak porovnat tie 2 biosy, zistit co je nove, zistit co su iba vylepsenia na doske a co je "podpora SLi"? potom by ju bolo mozne implementovat aj do inych biosov (samozrejme nie oficialnych) aj pre P45/X(3|4)8 atd
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ