heelp - mam preinstalovany win. XP proff. SP3 nove drivery a zaplaty - pred par dnami zacal explorer pri surfovani preblikavat - teda cela stranka /hlavne tam kde je nejaka grafika../ - napr.: prazdna stranka ani vyhladanie v googli neblika /ani google obrazky.. ale napr. stranka pctuningu uz blika ostosest ..
neviete kde by mohol byt pes zakopany ?? nechce sa mi pracne instalovat cely system ..
ps.: jedinu blbost som tam urobil ze som tam instaloval directX 10 upraveny pre XP - potom som odinstaloval a dal 9-tku - no pri surfovani sa directX nevyuziva , vsak ? .. mam catalyst. 9.1
i7 2600 , Noctua NH-C14 , MB Asus Sabertooth P67 rev.3.0 , skrina NZXT Zero 2 , SSD OCZ Agility 2 ser. 120GB , RAM Corsair 16GB DDR3 , HDD WD Caviar Black 1,5TB , zdroj Enermax 850W Bronze , ASUS GTX 590 , LCD Acer 24°° GD245HQ , 3D Vision kit , Dvd Plextor
Vrazil bych tam zpatky ten direct...
Přijde mi totiž trochu divný, že si tam hodil nejdřív desítku a pak teprv odebral devítku. Dvě verze tam určitě nebyly, takže myslim jestli si neodebral právě tu 10tku nebo alespoň nějaký knihovny...
hlavně ta "10" dělá v systému bůhví jaké modifikace.Zkus obnovit systémové soubory pomocí sfc /scannow.
Jinak to pře blikávání mívá souvislost s flash obsanem stránky.