Mirror's Edge

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Trek
Začátečník
Začátečník

Re: Mirror's Edge

Příspěvek od Trek »

Jo to je možný, ale nechápu hned ten druhej závod, kde mám přes 50 a rekord je 19 nebo kolik.
A to běžím v podstatě po přímce mezi checkpointama.

Prolejzal jsem to a oppravdu nechápu kde jsou jaký zkratky, protože než já vyběhnu (vyskáču po schodech) tak ten rekord už je v podstatě v cíli.

Jo jináč jsem si instaloval novej PhysX software a začal jsem hrát znova a trhavý jak sviňa, než jsem zjistil že jsem si nedal akceleraci na jinou kartu. Prostě GTX295 v multi-gpu a na ní PhysX strašně trhavý.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

no tak jak udělat 19 taky nevim, já mívám nejlíp tak vteřinu pod limit na 3 hvězdy :)
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Vivec píše:no tak jak udělat 19 taky nevim, já mívám nejlíp tak vteřinu pod limit na 3 hvězdy :)
Já teď už mám kolem 48s na tom druhym závodě.

Těch 19 je divnejch, tam musí bejt někde superfígl, ale jediný co je možný je, že hned jak vyleze z těch dveří tak musí nějak skočit rovnou na ten druhej barák, protože všude jinde se už běží přímo.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jak mě ta hra zezačátku celkem nadchla, tak rychle mě nadšení i opustilo. Určitě jde o zajímavou hru, ale tak nějak to není to, co mám rád, takže to asi nedohraju.
Goldnoob team proud member!
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Tak uz jsem dal dva zavody na 3 hvezdy, ten druhej a "Kancerlar".
Celkem huste, clovek to par hodin musi trenovat, stejne ale porad nechapu ty rekordni casy :-)
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

že by cheateři?!
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Určitě, koukal jsem, že ty rekordy trochu promazávaj.
Třeba hned ten druhej závod, normál kolem 46 sekund a rekord 20 a dýlka tratě má polovinu.

Vzhledem k tomu, že se tam běží po přímkách lze uvažovat rekordy po sekundách, ale ne polovina času. Leda by tam šlo nějak zázračně přeskakovat mezi budovama.
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

na netu je ke stažení trainer který ti jednak zvýší 5x rychlost a jsi rychlej jak kawasaki enduro a taky ještě můžeš dělat hyper jumpery do výšky cca 10-15metrů tak že to určo bude ten důvod :)
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

BudyShine píše:na netu je ke stažení trainer který ti jednak zvýší 5x rychlost a jsi rychlej jak kawasaki enduro a taky ještě můžeš dělat hyper jumpery do výšky cca 10-15metrů tak že to určo bude ten důvod :)
Jaj, uz vidim, to je ale pak pekne na hovno, protoze ja si kazdej zavod cizeluju treba 2 hodinky na 3 hvezdy a pak si staci stahnout takovej srac, kterej tam nanda cheaty.

Podle me ani ochranu nemuzou snadno udelat, protoze to do ty hry injektuje v runtimu nakej kod ala crack.

To me trochu teda znechutilo ty zavody.
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Aros píše:No jo, ale já bych to mu neříkal "chvilka hraní" se zapnutým PhysX... :-) Jo hele, já jsem měnil různé nastavení v Catalystech tak se mi to povedlo alespoň rozjet do hry. Jenže to stejně padá... Mohu mu poradit ty 8.5... uvidíme.
No tak padá to pořád... Akorát teď s menší frekvencí, takže se jde dostat alespoň k Checkpointům, takže alespoň jde hru dohrát... I když pěkně vypruzeně.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
haXor
Nováček
Nováček

Příspěvek od haXor »

celkem dobra parba konecne naka hra ve stylu parkour...a i super optimalizovana na mem C2D 3,8ghz,8800GTS 640mb,4gb ram jede pri nejvyssich detailech 4xAA +zapla fyzika 45-60 fps takze spokojenost :-D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak dohráno, 9/10, moje dojmy (z databáze her):

Skoro se mi chce dát 95.Mirror's Edge mě nadchlo od prvního teaseru, a teď po dokoukání závěrečných credits můžu s klidným srdcem konstatovat, že mě hra nezklamala.Art style mě uchvátil, parkour mě mě bavil neskutečně, souboje jakbysmet(i ty části kdy jsem si vzal zbraň a použil jí).Párkrát jsem se na chvilku zasekl, ale tak je to správné, nějaká challenge musí být.Hned mám chuť si MiE rozjet znova.Musím pochválit perfektně odvedenou práci na PC verzi, nenarazil jsem na jediný bug ani problém, tedy kromě nutné přeinstalace physx driverů (ty původní kolidovaly s Mass Effectem).Skutečně si nepamatuji moc her, u nichž bych měl hned po dohrání nutkání kliknout na tlačítko "new game".
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

tak jsme zacal hrat.

moje poznatky:
-ovladani jsem se hodne bal ale nemuzu si stezovat
-grafika je kupodivu dost pekna nato co mam za srot
-paradni ozvuceni,i kdyz hudba malo akcni
-obtiznost zatim paradni,pekne vyvazene

uvidime co se bude dit dal
gunik
Nováček
Nováček

Příspěvek od gunik »

Mno, dohráno jest a mám z toho smíšené pocity...na jednu stranu první hra s tímto tématem a sem tam se mi zdálo, že se fakt proháním po střechách, na druhou stranu nízka obtížnost, příběh jsem prokouknul hned na začátku (hlavně kdo je vrah v bílém), nejvíc mě ale dostala délka hry...myslel jsem, že jsem nanejvýš v půlce a najednou čučím na závěrečné titulky. :cry: Není to špatná hra, ale podle mě se dost přeceňuje v recenzích. Někdo rád holky, někdo zase vdolky...pro mě byla tahle gamesa trochu zklamání...
8ball
Nováček
Nováček

Příspěvek od 8ball »

Zdravim,
mam problem pri instalaci hry mi zamrzne komp.(jako na reset tlacitkem) Presne pri kopirovani souboru obvykle pri 3 "carce" ale nekdy i pri 2,5,7.
(sestava: C2Q 2.66GHz, 4GB RAM, GF GB 9800GTX+, MB GB)

predem dik za rady
8ball
Pracuju na modu "Decent flames". Hotovo na 91%.
lantis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lantis »

Děla to jenom u tety hry ?
8ball
Nováček
Nováček

Příspěvek od 8ball »

jj
Pracuju na modu "Decent flames". Hotovo na 91%.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já to dojel před týdnem,nějak jsem nestihl sepsat dojmy....No taky se mi to moc líbilo.Dost originální hra,ten pocit z běhu a rozpohybování obrazu,ovládání a samozřejmě zcela originální grafika-všechno mi sedlo.Občas zásek,ale stačilo se trochu rozhlídnout a jelo se dál-někdy z toho vypadlo až tak triviální řešení,že jsem se musel pousmát.Některý souboje jsem nemusel,ty mě točily nejvíc,škoda,že bylo ve zbraních tak málo nábojů,což působí místy divně.Uvítal bych,kdyby šlo policajta obrat i o zásobníky a ne měnit zbraň po pár výstřelech,protože mnohdy na to skutečně není čas a prostor...Nicméně to je jen detail...Mirror's Edge jsem hltal jak film a řítil se ke konci jak o život,in-game sekvence parádní....Mimochodem,rozjel jsem to podruhý.Teď už se tak nezasekávám při dalším postupu,takže je to zkrátka ladná jízda,i souboje se mi samozřejmě daří procházet lépe.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Dohráno podruhý.Nestává se často,abych šel nějakou hru dvakrát.Nicméně tuhle jsem si napodruhý vychutnal jak už dlouho žádnou jinou.Už jsem tolik netápal kudy běžet a musím říct,že i souboje jsem si užíval.Tahle hra je napoprvé metodou pokus-omyl,napodruhý je to naprostej požitek.Parádní hra!!!!
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

NACH píše:hra se me fakt libi hopsacky to je moje. Jen mam problem trener v poho a v prologu se dostanu az do kontrolniho bodu D predpokladam ze to kolo konci v tom vytahu jak z nej vylezou ty tri polodove ja je obehnu a vlezu do vytahu a zmacknu tlacitko nahoru. pak se me hra prepne do hlavni nabidky a kdyz dam pokracovat tak me to hodi zpatky do te budovy jak jsem mel zajit za tou sestrou prolezu dverma a sklouznu se pote sklenene strese... nevite co s tim? Jediny co me na te hre vadi ze jsu jak stvanej pes v tomhle me to pripomina GTA....
NACHU prosím tě jak si to vyřešil, mám stejný problém, taky furt opakující se skleněná střecha :|
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“