ATI ovladače 9.1 Catalyst-Problém s HD3850
Moderátoři: morke, Walker1134
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ATI ovladače 9.1 Catalyst-Problém s HD3850
Hojte, asi předvčerem (10.2) jsem si stáhl ovladače ATI Catalyst, po nainstalovaní, se mi ve windovsech XP ve složkách jak jsou nalevo ty vyjížděcí lišty, tak už to není kolečko, ale je pod tím čtvereček, vypadá to divně, ale to by mi bylo jedno, pak jsem si spustil můj nejoblíbenější NFS Underground 2 a trochu se mi to laguje, hlavně při pomalé jízdě a otáčení to celé nějak skáče. A pak jsem pustil Photoshop CS3 a taky se nějak špatně vykresloval, obrázek 800x600px na jednu půlku jsem vybarvil modře druhou červeně a po přiblížení se to celé nějak rozhodilo, malinký proužek tam zůstal, a tak celé to bylo divné, ovladače jsem přeinstaloval ale je to to samé. Víte někdo co by to mohlo být? Díky
Naposledy upravil(a) arxeiss dne ned 15. úno 2009, 19:54, celkem upraveno 1 x.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: ATI ovladače
Mohl by jsi to trochu upřesnit. Třeba jaká verze ovladače, jaké vyjížděcí lišty a co je to kolečko a čtvereček?
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak zde je up obrázky, je na něm vidět to kolečko co jsem myslel, a to co je okolo, se mi udělá, když s tou vrstvou pohýbu, tak to zanechává takovou stopu, nevím jestli je to způsobené těma ovladačema nebo Photoshopem.
http://www.joannidis.cz/errory.jpg
A tak jsem dopadl po jedno reinstalu ovladačů
http://www.joannidis.cz/error.jpg
Edit:\\ Jěště mě napadlo že když jsem instaloval PHP a Apache, tak jsem měl v Ovládací panely-> Systém->Upřesnit->Proměnné prostředí-> a v položce PATH připsat, a já omylem smazal tu původní hodnotu, myslím že tam něco s ATI bylo, tak jak popř by se dala navrátit původní hodnota?
http://www.joannidis.cz/errory.jpg
A tak jsem dopadl po jedno reinstalu ovladačů
http://www.joannidis.cz/error.jpg
Edit:\\ Jěště mě napadlo že když jsem instaloval PHP a Apache, tak jsem měl v Ovládací panely-> Systém->Upřesnit->Proměnné prostředí-> a v položce PATH připsat, a já omylem smazal tu původní hodnotu, myslím že tam něco s ATI bylo, tak jak popř by se dala navrátit původní hodnota?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
skus odinstalovat drivery pres ovladaci panely a nainstalovat je znova. Pri nejhorsim reisntal WIN XP.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud nepomůžou ovládací panely tak, na to kašlu, jinak neví jěště někdo jak obnovit tu hodnotu PATH?
Edit\\ Brášin právě nainstaloval hru Just Cause a ta jede bez seků, tak s tím U2 to možná bude hrou. Jěště reinstalnu ten Photoshop, a budu doufat že pojede OK
Edit2\\ Přes Ovládací panely jsem je odinstaloval, po restartu se ta grafika těch složek vrátila k normálu, ovladače jsem stáhl znova, nainstaloval, a po restartu jsem tam kde jsem byl.
Edit\\ Brášin právě nainstaloval hru Just Cause a ta jede bez seků, tak s tím U2 to možná bude hrou. Jěště reinstalnu ten Photoshop, a budu doufat že pojede OK
Edit2\\ Přes Ovládací panely jsem je odinstaloval, po restartu se ta grafika těch složek vrátila k normálu, ovladače jsem stáhl znova, nainstaloval, a po restartu jsem tam kde jsem byl.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: ATI ovladače 9.1 Catalyst-Problém s HD3850
Tak jsem znova odinstaloval ty ovladače. A zase vše bylo v pořádku, i ten Photoshop jel OK. Nainstaloval jsem ty starší ovladače, myslím ty o verzi starší asi 8.12, a už to neblbne, proto bych se chtěl zeptat pokud někdo má taky Radeon 3850HD a ty nové ovladače, tak jestli mu to taky blbně.
P.S. Tlačítko EDIT se mi neztratilo, ale když příspěvek upravím, tak se neukáže že je nový příspěvěk, a pak by se tu ten kdo to už četl nepodíval.
P.S. Tlačítko EDIT se mi neztratilo, ale když příspěvek upravím, tak se neukáže že je nový příspěvěk, a pak by se tu ten kdo to už četl nepodíval.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: ATI ovladače 9.1 Catalyst-Problém s HD3850
Ty problémy s Photoshopem CS má víc lidí - viz.: ATi Catalyst 9.1 WHQL (8.573). Pokud ti to bude hodně vadit, vrať se na verzi 8.12 WHQL.