Rychlost

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Ota6
Nováček
Nováček

Rychlost

Příspěvek od Ota6 »

Zdravím,chtěl bych se zeptat:je normální že se mi během stahování dat přeruší stahování,při načtení stránky se mi sníží rychlost stahování že mi to napíše error.Je to chyba poskytovatele ,nebo něco u mě?
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Rychlost

Příspěvek od Weslo »

to že se ti při načítání stránky zpomalí rychlost stahování je normální
to s tím stahováním může být u tvého ISP i u zdroje - zkus to víc konkrétně popsat
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Ota6
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ota6 »

Při stahování mě postupně padá rychlost až k nule ,kdy mě to přeruší.To samé se děje když otevřu nějaké nové okno s připojením.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

a dělá to na více PC?technologie připojení?
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Novotak33 »

Ahoj, mam podobný problém, když stahuju nějaký soubor, tak se mi občas rychlost stáhne na nulu, ale hned zase vystoupne zpět na 3 % ( ve správci úloh systému ) a takhle to potom občas znovu udělá. Když například stahuji z uložto ( FREE download ) , tak se mi třeba stane, že po stánutí 10Mb se mi stahování zastaví a musím ho dát znovu, a pak funguje. Je to kolísání rychlosti způsobeno PC nebo připojením k internetu ? Popis sestavy v podpisu a internet je od JON.cz a je to Motorola Canopy WiMax 5Ghz.
Díky za odpovědi

EDIT:
Když jsem dal stáhnout ze stahuj.cz soubor 3D Mark, přes internet explorer, který spustil stahování přes BitComet, tak neklesla rychlost ani jednou pod 3 %, snad jen jednou na 2%, ale hned to zase stouplo. Může to být teda zaspůsobeno prohlížečem Mozilla Firefox? Vylučují tím, že by bylo něco porouchaného v PC nebo připojení k netu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Novotak33 »

Měl bych ještě jeden dotaz. Skoro vždycky, když kliknu na nějaký odkaz na nějaké stránce, tak se oba dva monitory na liště rozsvítí, potom na chvíli přestanou a potom se rozsvíti ten, první a potom ten druhý a pak se mi načte stránka. Nevím, co to znamená a hlavně čím to je, jestli je to netem nebo serverem, do kterého se snažím připojit.
Díky za odpověď.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“