Přemýšlel jsem na Logitech Z-3e nebo Z-4e ... ale teď jsem začal uvažovat i nad 2.0 - asi Genius.
No, pořád se nemůžu rozhnout které ... tak díky za rady
Moderátor: CageJ

"sice to výjde xkrát dráž" a to je ten problém ... limit je prostě 2500,- Kč ... a navíc na aktivní monitory není ani prostor.18ekips píše:btw: osobně bych doporučil koupit solidní zvukovku + aktivní monitory, sice to výjde xkrát dráž, ale zvukově to bude něco zcela jiného, nehledě na to, že repro ti vydrží i desítky let.
No právě, že v diskusích na CzC jsem se dočetl, že ty Logitechy (hlavně u Z-4e) na metal moc nejsou... proto jsem taky založil tenhle threadmyom píše:Smith: problem je spise v tom, ze v tehle cenove kategorii bedynkam moc metal nesedi. cokoli jineho zvladaji velmi dobre, ale metal je metlice.. ty logitechy umi zahrat pekne hlasite, ale zvuk nic moc, sub budes porad citit. geniusy nebudou spatnou volbou, ale ten nejvyssi model jsem jeste neslysel...

Sluchátka brácha má, a řekl bych, že docela slušná ... ale teď to chce vyměnit ty staré repro Creative, no vypadá to zatím na ty Geniusy.crashPC píše:Ano. a ještě přidám typickou možnost koupit slušná sluchátka.