Sdileni souboru mezi Vista a XP SP3 ?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- helium
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sdileni souboru mezi Vista a XP SP3 ?
Z Vist do sdileni na XP vidim (zjednodusene sdileni),
ale obracene uz ne (jen osobni slozku)
Jak to na Vistach nastavit spravne ?
ale obracene uz ne (jen osobni slozku)
Jak to na Vistach nastavit spravne ?
- srna
- Středně pokročilý

- helium
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: problem
Aby to fungovalo tak musi byt na XP vyply zjednoduseny sdileni souboru ?xxsawer píše:Zadnej problem se sdilenim mezi Vistou a XP neniZjistete si jestli mate vyplej/spravne nastavenej firewall a vypnete si zjednoduseny sdileni souboru...
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-
CO doporucuji 
Popis problem : Systemy Windows Vista a Windows XP na sebe “nevidi”
Duvod problem :
Zakladni problem je v tom, ze Windows Vista pouziva novy typ sitoveho protokolu, tudiz je potreba doinstalovat tento protokol i na Windows XP.
Postup reseni :
1. Tento protokol muzete stahnout z nasledujiciho umisteni.
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... f485fa34ea
2. Dale je treba zkontrolovat zda je tento protocol zapnut ve Windows XP (Ovladaci panely/Sitova pripojeni .. vase sitove pripojeni .. a musi byt zaskrtnuto “Odpovidajici zarizeni zjistovani topologie linkove vrstvy” ve vlastnostech tohoto pripojeni)
3. Dalsi krok je, ve Windows Vista povolit v Ovladaci panely/Centrum siti a sdileni v kategorii Sdileni a zjistovani “Zjistovani site” a zakazat “Sdileni chranene heslem”, pote by uz po kratke cvhili (cca 5minut) melo spojeni a vzajemna vizibilita mezi Windows XP a Vista zacit fungovat.
Popis problem : Systemy Windows Vista a Windows XP na sebe “nevidi”
Duvod problem :
Zakladni problem je v tom, ze Windows Vista pouziva novy typ sitoveho protokolu, tudiz je potreba doinstalovat tento protokol i na Windows XP.
Postup reseni :
1. Tento protokol muzete stahnout z nasledujiciho umisteni.
2. Dale je treba zkontrolovat zda je tento protocol zapnut ve Windows XP (Ovladaci panely/Sitova pripojeni .. vase sitove pripojeni .. a musi byt zaskrtnuto “Odpovidajici zarizeni zjistovani topologie linkove vrstvy” ve vlastnostech tohoto pripojeni)
3. Dalsi krok je, ve Windows Vista povolit v Ovladaci panely/Centrum siti a sdileni v kategorii Sdileni a zjistovani “Zjistovani site” a zakazat “Sdileni chranene heslem”, pote by uz po kratke cvhili (cca 5minut) melo spojeni a vzajemna vizibilita mezi Windows XP a Vista zacit fungovat.
- zombux
- Odborník PCT

zrovna jsem řešil sdílení mezi notebookem (vista) a desktopem (xp), zjednodušené sdílení jsem vypnul ale pořád to nešlo. nasdílel jsem na obou PC složky, dal jim práva, ale pořád to nejelo, i když uživatelé nikde nemají žádná hesla, pořád je to chtělo. nakonec jsem ve vistě, v centru sítí a zabezpečení, vypnul sdílení pod heslem, a zafungovalo to, alespoň z XP byla vidět ta složka ve Vistách a šlo s ní pracovat. uff.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- hafca
- Začátečník

-
Řeším stejný problém, ale mě se nevidí ani samy visty. Když dám zapnout Zjistovani site, tak se to jakoby provede. Jenže když z toho nastavení odejdu a vrátím se tam zpět, je to zase vyplé. Neví někdo, čím by to mohlo být, kde co povolit, nebo zakázat? Potřebuju nasdílet jen tiskárnu a nic víc.
ASUS Z170 pro Gaming, Intel Core i5-6500 3.2GHz, SCYTHE SCNJ-4000 Ninja 4, SSD Kingston HyperX Savage - 480GB, Kingston 16GB KIT DDR4 2666MHz CL15, Western Digital WD6400AAKS - 640GB SATA II, Western Digital WD1002FAEX 1000GB sataIII, Plextor PX-L890SA, Mionix Naos 7000, MSI R9 380 Gaming 4G, BenQ GW2320, Enermax MODU82+ 525W.
- xxsawer
- Začátečník

-
K tomuhle bych chtel jeste neco napsat 
1) Vypnout zjednoduseny sdileni souboru. Jestli to je nutny? Nevim...kazdopadne nevim jak je co nastaveny kdyz je to zapnuty.
2) Kdyz vam to nejde, zkuste vypnout firewall na obouch systemech...to vyresi vetsinu problemu
3) Nemate treba jeden z pocitadu v domene a druhy ne?
Jestli jo, tak pri mapovani sitovyho disku musite myslim jako prihlasovaci jmeno pousit nazev_domeny\uziv_jmeno
4) Nevypinali jste nahodou nejaky sluzby ktery defaultne bezeli? Nevim presne co ma bezet, ale urcite je potreba aby bezela sluzba Server. Jestli jste nemenili defaultni spousteni sluzeb tak tohle nereste.
5) No a posledni...Nejsem si 100% jistej, ale na pocitaci na kterym sdilite soubory podle me MUSI byt nejaky heslo. Bez hesla mi to nefungovalo (jestli mate nekdo jinou zkusenost tak piste...). Funguje to tak, ze kdyz se pripojujete na jiny pocitac tak se jako login pouzije login z toho pocitace ze kteryho se pripojujete!!! ten je samozrejme versinou jiny takze se nemuzete prihlasit. Tohle plati dvakrat pokud se pripojujete treba pres mista v siti.... Daleko lepsi je pripojit si disk jako sitovou jednotku a kdyz ho pripojujete tak kliknete na Pripojit se pomoci jineho uzivatelskeho jmena. A tam napiste login a heslo z pocitace na kterym sdilite data.
A posledni detail...Nemuzete byt na jeden a ten stejny pocitac pripojeni 2x a pokazdy pres jiny uzivatelsky jmeno!!! Takze jestli jste se nejdriv zkouseli pripojit pres mista v siti nebo podobne, tak je mozny, ze jste uz na vzdaleny pocitac pripojeny pres mistni login a pak vam pres jinej login sitova jednotka pripojit nepujde. Takze dejte nejdriv odpojit sitovou jednotku a pak teprv pripojit pres jinej login
1) Vypnout zjednoduseny sdileni souboru. Jestli to je nutny? Nevim...kazdopadne nevim jak je co nastaveny kdyz je to zapnuty.
2) Kdyz vam to nejde, zkuste vypnout firewall na obouch systemech...to vyresi vetsinu problemu
3) Nemate treba jeden z pocitadu v domene a druhy ne?
4) Nevypinali jste nahodou nejaky sluzby ktery defaultne bezeli? Nevim presne co ma bezet, ale urcite je potreba aby bezela sluzba Server. Jestli jste nemenili defaultni spousteni sluzeb tak tohle nereste.
5) No a posledni...Nejsem si 100% jistej, ale na pocitaci na kterym sdilite soubory podle me MUSI byt nejaky heslo. Bez hesla mi to nefungovalo (jestli mate nekdo jinou zkusenost tak piste...). Funguje to tak, ze kdyz se pripojujete na jiny pocitac tak se jako login pouzije login z toho pocitace ze kteryho se pripojujete!!! ten je samozrejme versinou jiny takze se nemuzete prihlasit. Tohle plati dvakrat pokud se pripojujete treba pres mista v siti.... Daleko lepsi je pripojit si disk jako sitovou jednotku a kdyz ho pripojujete tak kliknete na Pripojit se pomoci jineho uzivatelskeho jmena. A tam napiste login a heslo z pocitace na kterym sdilite data.
A posledni detail...Nemuzete byt na jeden a ten stejny pocitac pripojeni 2x a pokazdy pres jiny uzivatelsky jmeno!!! Takze jestli jste se nejdriv zkouseli pripojit pres mista v siti nebo podobne, tak je mozny, ze jste uz na vzdaleny pocitac pripojeny pres mistni login a pak vam pres jinej login sitova jednotka pripojit nepujde. Takze dejte nejdriv odpojit sitovou jednotku a pak teprv pripojit pres jinej login
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sdileni souboru mezi Vista a XP SP3 ?
zdravim,
ja uz asi 5 rokov (odkedy pouzivam siete) riesim taketo a podobne problemy. Zatial som neprisiel na ziadne, ani mi nikto neporadil ziadne funkcne riesenie. Vzdy bolo nutne preinstalovat windows, len niekedy je to velmi problematicke. Ja mam konkretne problem, ze vzdy mi siet funguje, ale po niekolkych mesiacoch fungovat prestane zo dna na den. na jednom pocitaci mi nejde otvorit pocitace v pracovnej skupine, na druhom mi neukazuje ostatne pocitace a na tretom mi ukazuje vsetko, ale do nicoho sa neda pristupit, napise mi, ze nemam pravo... . Tak prosim vas, nemate niekto riesenie na takyto problem? Ved nieco to musi zapricinovat, preco to zo dna na den nefunguje. Toto sa mi deje aj doma, aj v praci, aj u znamych.... a ja nikdy neviem co s tym
niekedy sa stane, ze to po tyzdni zase zo dna na den funguje. Ale ked sa mi to stane doma, nemozem tlacit a neviem si nijak pomoct. Neviete niekto co s tym?
EDIT: momentalne som to vyriesil obnovenim systemu na den, kedy to fungovalo. lenze tato moznost nefunguje vzdy....
ja uz asi 5 rokov (odkedy pouzivam siete) riesim taketo a podobne problemy. Zatial som neprisiel na ziadne, ani mi nikto neporadil ziadne funkcne riesenie. Vzdy bolo nutne preinstalovat windows, len niekedy je to velmi problematicke. Ja mam konkretne problem, ze vzdy mi siet funguje, ale po niekolkych mesiacoch fungovat prestane zo dna na den. na jednom pocitaci mi nejde otvorit pocitace v pracovnej skupine, na druhom mi neukazuje ostatne pocitace a na tretom mi ukazuje vsetko, ale do nicoho sa neda pristupit, napise mi, ze nemam pravo... . Tak prosim vas, nemate niekto riesenie na takyto problem? Ved nieco to musi zapricinovat, preco to zo dna na den nefunguje. Toto sa mi deje aj doma, aj v praci, aj u znamych.... a ja nikdy neviem co s tym
EDIT: momentalne som to vyriesil obnovenim systemu na den, kedy to fungovalo. lenze tato moznost nefunguje vzdy....
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já nikdy se sdílením problém neměl, asi mezi xp SP2/SP3 a Vista.
TO zjednodušení sdílení nepoužívám.
Normálně se nastaví share oprávnění, oprávnění na NTFS.
Povolit sdílení souborů ve firewallu (mělo by si udělat automaticky, tak zkontrolovat).
A musí to fungovat. Nepoužívám procházení sítě – občas funguje dost podivně. Normálně připojit síťovou jednotku a zadat cestu k sdílenému disku (složce).
Popř, přímo do adresy průzkumníka \\hostname_pc\share a musí to fungovat.
Když je jedno PC v doméně a druhé ne, tak se nemůžeš přihlašovat tvarem doména\user protože na nedoménovém PC tě to nemá kde ověřit.
TO zjednodušení sdílení nepoužívám.
Normálně se nastaví share oprávnění, oprávnění na NTFS.
Povolit sdílení souborů ve firewallu (mělo by si udělat automaticky, tak zkontrolovat).
A musí to fungovat. Nepoužívám procházení sítě – občas funguje dost podivně. Normálně připojit síťovou jednotku a zadat cestu k sdílenému disku (složce).
Popř, přímo do adresy průzkumníka \\hostname_pc\share a musí to fungovat.
Když je jedno PC v doméně a druhé ne, tak se nemůžeš přihlašovat tvarem doména\user protože na nedoménovém PC tě to nemá kde ověřit.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- P.avel
- Nováček

-
Re:1. Tento protokol muzete stahnout z nasledujiciho umisteni.
když to stáhnu tak mi to hodí hlášku: "Instalační pragram zjistil, že verze aktualizace Service Pack nainstalované na tomto počítači je novější než verze instalované aktualizace" - je to to co si myslel? stáhnul jsem to z toho odkazu. Ještě bych si chtěl zkotrolovat zda je ten protokol zapnutej ale nenašel jsem “Odpovidajici zarizeni zjistovani topologie linkove vrstvy”, můžeš pls napsat podrobnějc kde se to dá najít? je to i v XP Home nebo jenom v XP Profi?
když to stáhnu tak mi to hodí hlášku: "Instalační pragram zjistil, že verze aktualizace Service Pack nainstalované na tomto počítači je novější než verze instalované aktualizace" - je to to co si myslel? stáhnul jsem to z toho odkazu. Ještě bych si chtěl zkotrolovat zda je ten protokol zapnutej ale nenašel jsem “Odpovidajici zarizeni zjistovani topologie linkove vrstvy”, můžeš pls napsat podrobnějc kde se to dá najít? je to i v XP Home nebo jenom v XP Profi?
- xxsawer
- Začátečník

-
1) Odpoved na to proc to nejde nainstalovat najdes dole v komentari tady:Re:1. Tento protokol muzete stahnout z nasledujiciho umisteni.
http://technet.microsoft.com/en-us/libr ... 49119.aspx
Tezko rict proc Mrkvosofti nedali tuhle opravu do XP SP3...
2) Tohle se ale vubec netyka problemu, ze "nevidis" na vistach komp kde mas win XP. Tyka se to vylozene jenom ty topologie site
- Shit
- Odborník PCT

Záplata pro SP3 je na vyžádání (KB922120_verze 6)xxsawer píše:Tezko rict proc Mrkvosofti nedali tuhle opravu do XP SP3...
Kód: Vybrat vše
http://support.microsoft.com/hotfix/KBHotfix.aspx?kbnum=922120- Caderom
- Začátečník

Sice pozdě, ale IMHO už jsem zde na fóru řešení psal. Na PC se sdílenými soubory jdi Ovládací panely / Nástroje pro správu / Místní zásady zabezpečení, dále Místní zásady / Přiřazení uživatelských práv a u položky Odepřít přístup k tomuto počítači ze sítě klikni pravým tl. myši a dej Vlastnosti, na kartě odeber Guesta. Sdílené položky se okamžitě zpřístupní, netřeba restart.martin850 píše:... napise mi, ze nemam pravo... . Tak prosim vas, nemate niekto riesenie na takyto problem? ...
- Shit
- Odborník PCT

Domnívám se, že u Home Edition výše uvedené volby nejsou, jedině se pokusit "pohrabat v registrech".Caderom píše:... Místní zásady zabezpečení, dále Místní zásady / Přiřazení uživatelských práv a u položky Odepřít přístup.....
Nicméně KB922120_v6 snad problémy se sdílením souborů konečně úspěšně řeší.
- Hanzito
- Nováček

-
Jednoduchý návod:
1. Nečíst blbosti na fórech
2. Je to velmi jednoduché
3. Nasdílím si celý HDD, kde mám Windows Vista
a) Zajdu do ,,Rozšířené možnosti sdílení", které se nachází ve vlastnostech HDD, který chci sdílet, na kartě ,, Sdílení"
b) Zaškrtnu ,,Sdílet tuto složku"
c) Kliknu na ,,Přidat"
d) Zadám název sdílené položky
e) Kliknu na ,,Oprávnění"
f) Vymažu všechny položky v okně pomocí Delete ,,Název skupiny nebo jméno uživatele"
g) Kliknu na ,,Přidat"
h) Kliknu na ,,Typy objektů" a všechny je zatrhnu a potvrdím OK
i) ,,Umístění" se najde samo
j) Kliknu na ,,Upřesnit", které se nachází dole pod rámečkem ,,Zadejte název objektu...."
k) Objeví se další okno, ve kterém kliknu na ,,Najít".
l) Objeví se seznam skupin, uživatelů a pod. a zatrhnu ,,Everyone" a potvrdím OK
m) Okno zmizí a objeví se předchozí které taky potvrdím OK
n) Objeví se oprvánění a zaškrtnete všechny tři čtverečky a potvrdíte OK
o) Okno zmízí a objeví se nové, které také potvrdíte OK
p) uff to byla fuška, že?
4. Zapnu ,,Zjištění sítě" v ,,Centrum sítí a sdílení"
5. Zapnu ,,Sdílení souborů" v ,,Centrum sítí a sdílení"
6. Zapnu ,,Sdílení veřejné složky" v ,,Centrum sítí a sdílení"
7. Zapnu ,,Sdílení tiskárny" v ,,Centrum sítí a sdílení"
8. Vypnu ,,Sdílení chráněném heslem" v ,,Centrum sítí a sdílení"
9. Vypnu ,,Sdílení médií" v ,,Centrum sítí a sdílení" ...na kokot povolovat ;-D
10. A teď Firewall - nevím kdo co má proto si ho každej nastavte podle návodů na netu ( já mám windows firewall a nemusel jsem nic nastavovat.
11. Zjistěte si Síťový název sdíleného HDD...je ve tvaru \\jméno vašeho pc\jméno disku...nachází se ve vlastnostech HDD, který chci sdílet, na kartě ,, Sdílení"
12. A teď to přijde...ve Windows XP jak se připojuje síťová jednotka tak si vyberete písmeno jednotky...jedno které a do políčka složka vložíte zmiňovaný síťový název sdíleného HDD potvrdíte Enter
Jéééé ono to funguje nečekaně
...jo a pokud máte zaheslovaný Visty tak vám vyskočí okno kam vepíšete jméno vašeho účtu a heslo.
( počítám s tím že si umíte zapojit kabely a ostatní drobnosti sami) ;-D
Kdo vám nutí instalaci nových protokolů je amatér a kdo to nezprovozní s tímto návodem tak je asi retardovaný.
Přeji příjemné lámání si hlavu ;-D
1. Nečíst blbosti na fórech
2. Je to velmi jednoduché
3. Nasdílím si celý HDD, kde mám Windows Vista
a) Zajdu do ,,Rozšířené možnosti sdílení", které se nachází ve vlastnostech HDD, který chci sdílet, na kartě ,, Sdílení"
b) Zaškrtnu ,,Sdílet tuto složku"
c) Kliknu na ,,Přidat"
d) Zadám název sdílené položky
e) Kliknu na ,,Oprávnění"
f) Vymažu všechny položky v okně pomocí Delete ,,Název skupiny nebo jméno uživatele"
g) Kliknu na ,,Přidat"
h) Kliknu na ,,Typy objektů" a všechny je zatrhnu a potvrdím OK
i) ,,Umístění" se najde samo
j) Kliknu na ,,Upřesnit", které se nachází dole pod rámečkem ,,Zadejte název objektu...."
k) Objeví se další okno, ve kterém kliknu na ,,Najít".
l) Objeví se seznam skupin, uživatelů a pod. a zatrhnu ,,Everyone" a potvrdím OK
m) Okno zmizí a objeví se předchozí které taky potvrdím OK
n) Objeví se oprvánění a zaškrtnete všechny tři čtverečky a potvrdíte OK
o) Okno zmízí a objeví se nové, které také potvrdíte OK
p) uff to byla fuška, že?
4. Zapnu ,,Zjištění sítě" v ,,Centrum sítí a sdílení"
5. Zapnu ,,Sdílení souborů" v ,,Centrum sítí a sdílení"
6. Zapnu ,,Sdílení veřejné složky" v ,,Centrum sítí a sdílení"
7. Zapnu ,,Sdílení tiskárny" v ,,Centrum sítí a sdílení"
8. Vypnu ,,Sdílení chráněném heslem" v ,,Centrum sítí a sdílení"
9. Vypnu ,,Sdílení médií" v ,,Centrum sítí a sdílení" ...na kokot povolovat ;-D
10. A teď Firewall - nevím kdo co má proto si ho každej nastavte podle návodů na netu ( já mám windows firewall a nemusel jsem nic nastavovat.
11. Zjistěte si Síťový název sdíleného HDD...je ve tvaru \\jméno vašeho pc\jméno disku...nachází se ve vlastnostech HDD, který chci sdílet, na kartě ,, Sdílení"
12. A teď to přijde...ve Windows XP jak se připojuje síťová jednotka tak si vyberete písmeno jednotky...jedno které a do políčka složka vložíte zmiňovaný síťový název sdíleného HDD potvrdíte Enter
Jéééé ono to funguje nečekaně
( počítám s tím že si umíte zapojit kabely a ostatní drobnosti sami) ;-D
Kdo vám nutí instalaci nových protokolů je amatér a kdo to nezprovozní s tímto návodem tak je asi retardovaný.
Přeji příjemné lámání si hlavu ;-D
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bod 3 - proc proboha budu sdilet cely disk?
Bod 6 - zbytecnost
Bod 8 - presne opacne
Bod 12 - nazev_pc ti nemusi fungovat, lepsi je IP adresa; "\\adresa_pc\nazev_sdilene_slozky" muzu zadat klidne do adresy, nemusim si pripojovat jednotku
Problem je, ze lidi za nefungujici sdileni povazuji to, kdyz se tam neproklikaji pres Mista v siti. Prave proto se tu pouziva ta zaplata, jejiz pouzit povauzjes za "amaterismus", ona je sice orcena pro to, aby byla PC se starsim OS videna v mape site, ale nejakym zpusobem funguje i pro klikani pres mista v siti.
Imho. "\\adresa_pc\nazev_sdilene_slozky" se tu zkousi myslim jako prvni vec.
Bod 6 - zbytecnost
Bod 8 - presne opacne
Bod 12 - nazev_pc ti nemusi fungovat, lepsi je IP adresa; "\\adresa_pc\nazev_sdilene_slozky" muzu zadat klidne do adresy, nemusim si pripojovat jednotku
Problem je, ze lidi za nefungujici sdileni povazuji to, kdyz se tam neproklikaji pres Mista v siti. Prave proto se tu pouziva ta zaplata, jejiz pouzit povauzjes za "amaterismus", ona je sice orcena pro to, aby byla PC se starsim OS videna v mape site, ale nejakym zpusobem funguje i pro klikani pres mista v siti.
Imho. "\\adresa_pc\nazev_sdilene_slozky" se tu zkousi myslim jako prvni vec.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 Hanzito:
ad 3) l–n ty si mě pobavil. Dát skupině everyone full control...
A ke zbytku: to co píšeš bude nejspíš fungovat bez problémů, ale je to absolutně nezabezpečené.
ad 3) l–n ty si mě pobavil. Dát skupině everyone full control...
A ke zbytku: to co píšeš bude nejspíš fungovat bez problémů, ale je to absolutně nezabezpečené.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business