Mini Mixážní pult
- arxeiss
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mini Mixážní pult
Měl bych dotaz, chtěl bych si udělat takový malinký mixážní pultík, kde by jsem měl 2 vstupy, z kompu, a třeba z mobilu, že když budu mít normální sluchátka, zapojím do toho pultíku, a někdo mi zavolá, tak si ztlumím hudbu a budu moct volat. Mikrofon bych netlumil, tam by byl jeno přepínač. A mohl bych pouze vzít např tento poťák a zapojit? Nebo by jsem tam musel dávat i nějakou elektroniku.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Ollie
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mini Mixážní pult
Na regulaci hlasitosti musíš použít logaritmický poťák (označení G), ne lineární.
Jestli chceš na výstup připojovat i sluchátka, musel bys tam dát poťák řádově 100ohm a stejně by to nebylo ono, takže tam dej třeba TDA2822M, ten se spokojí s napájením z USB.
Jestli chceš na výstup připojovat i sluchátka, musel bys tam dát poťák řádově 100ohm a stejně by to nebylo ono, takže tam dej třeba TDA2822M, ten se spokojí s napájením z USB.