Zdravím!
Moje stará Toshiba Satellite A100-906 (už dva roky stará) se zničeho nic zhruba před dvěma měsíci sama od sebe při běžné práci (word a surfování po netu) vypla a cca 5min nešla zapnout. Po zapnutí naběhla naprosto normálně a tak sem tedy pokračoval v práci ale poté zase během několika minut zhasla. Pak jsem zkoušel hledat kde je zakopanej pes ale po pár pádech už nb nešel vůbec zapnout - teď už jen svítí ledka u vypínače, displej pouze černej, ani hdd se netočí (ten je ale v pořádku - vyzkoušel jsem v jiným nb). Zkoušel jsem i napájecí zdroj ale ten se mi zdál být v pořádku.
Ale zrovna dnes jsem se rozhodl že ten zdroj použiju když leží ladem ale jak jsem zjistil, zdroj nejde. Tak mě napadlo jestli náhodou akorát NB nebyl vybitej a zdroj neodcházel sám pomalu
Záruka je pryč, NB mám už jinej, toshiba leží komplet rozebraná v šuplíku,jen by mě zajímalo, jestli je tahle varianta možná.
Umřel notebook a nebo pouze odešel zdroj?
Moderátor: Don
- silancer
- Nováček
-
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Umřel notebook a nebo pouze odešel zdroj?
To by nebyl důvod, aby se vypínala - pokud teda zdroj nepouštěl přepětí a notebook se při pokusu o záchranu nevypínal.
Zkus ho složit a zkusit s jiným adaptérem.
Zkus ho složit a zkusit s jiným adaptérem.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů