Mafia - hra se začne bez důvodu sekat

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Mafia - hra se začne bez důvodu sekat

Příspěvek od Novotak33 »

Ahoj, v poslední době jsem si všimnul problému při hraní hry Mafia. Znenadání se hra při zatáčení autem začne kousat a občas nepřestane, ale začne to vždy náhodou. Někde jsem četl, že by to mohlo být způsobeno ovladači od grafiky. Jinak, dnes se mi to stalo také, tak jsem hru vypl a spustil jsem jí až tak o dvě hodiny později a nedělalo to. Když hraji Crysis Warhead, tak nemám žádné chyby s obrazem nebo v obraze. Je toto normální chování? Díky za odpověď.

//Thellwin - upraven název
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: nVidia GeForce 6600, problém s Mafií

Příspěvek od karf »

dělá to vždy na stejném místě nebo spíš po určité ujeté vzdálenosti přes město? nepracuje přitom disk?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Novotak33 »

Jak kdy, když se mi to např. dneska sekalo, i když jsem hru spustil znova, tak to teoreticky začalo na stejném místě. Teď jsem to zkoušel a vůbec se to ani jednou neseklo, podle mě to vypadá asi na ty ovladače. Když tu hru vypnu ( kompletně ) , tak se mi skoro pokaždý zobrazí okno s chybovou zprávou : http://pictureup.cz/picture/verejny/545545mafia.jpg . Vždy musím dát neodesílat.
P.S. Tohle není jediný problém s Mafií, ještě se mi občas problikávají stíny, ale to jsem si taky vyhledal a taky to je prý způsobeno ovladači. Nebo alespoň doufám, že mi neodchází karta, to bych se po**** :-) .
Díky za odpověď.
EDIT : Disk při tom myslím nepracoval.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

ještě bych zkusil povypínat nějaké prográmky, co běží na pozadí případně omrknout teplotu cpu a vga a otestovat stabilitu a pak bych teda taky hlasoval pro ty ovladače. zkus nějaké starší z doby, kdy byla mafia aktuální.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Novotak33 »

Procesor se nepřehřívá a VGA mi nejde při té hře změřit, protože se mi nechce přepnou do plochy, ale při hraní crysis je teplota tak 73°C max, tak že při Mafii to bude tak 65-68°C. Zkoušel jsem hledat ty ovladače, ale nenašel jsem je, mohli by jsi mi sem dát přímý link na download? Díky moc

EDIT :
Hele, myslíš, že to tedy bude ovladačema nebo spíš grafickou kartou? Grafika je čtyři roky stará, ale Crysis Warhead běží normálně!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Přesun z NV grafik

Zkusil jsi přeinstalovat hru ?
Goldnoob team proud member!
8ball
Nováček
Nováček

Re: Mafia - hra se začne bez důvodu sekat

Příspěvek od 8ball »

Zdravim,
mam uplne stejnej problem jako ty.... Hra se proste znenadani zacne sekat (jenom pri jizde autem). Ale daval jsem to za vinu sestave (Athlon XP 2500+, GF 7600GS, 768MB RAM). No ted teda nevim cim to je ?! Tu chybovou hlasku mi to ukazuje taky...

Edit: Hra se da shodit jenom pomoci CTRL+ALT+DELETE
Pracuju na modu "Decent flames". Hotovo na 91%.
Novotak33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Novotak33 »

Pokud si dobře pamatuji, tak mi to před tím se staršími ovladači běželo OK. Hru jsem zkusil přeinstalovávat a měl jsem jí nainstalovanou na Vista Ultimate x64 a tam se mi to myslím taky pořád stávalo. Pomocí CTRL+ALT+DEL se mi to schodí jenom někdy. Na jiném fóru mi napsali, že by to mohlo být tím, že odcházejí paměti. Já jsem ale myslel, že kdyby nějaké paměti byly chybné nebo rozbité, tak by se přestaly ukazovat, ne? Karta byla v dřívějším PC chvíli přetaktování z 300mhz na 425 a paměti asi na 600 něco, ale takto byly tak asi hodinu a půl, protože jsem chtěl jenom zkusit, kam až dou taktnout.
To 8ball : Měl jsi taky na té staré sestavě přetaktovaoun kartu?
8ball
Nováček
Nováček

Příspěvek od 8ball »

NN nic tam taktovanyho nebylo... A ty pameti jsou podle me blbost ale nevim.
Ted sem dostal novej komp takze to muzu vyzkouset na nem. (Core 2 Quad 2.66 Ghz, 4 GB RAM, GF 9800GTX+)
Pracuju na modu "Decent flames". Hotovo na 91%.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“