ATI Mobility Radeon HD 3430

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Re: ATI Mobility Radeon HD 3430

Příspěvek od Krteq »

Mates89 píše:tak sem asi blbej.ne asi ale urcite.skocila mi tam nejaka tabulka.DRIVER LOCATION a tam mam neco vlozit.jak jste to udelali vy?a to ATI Catalyst vubec nemam jako na tom obrazku jak u toho ovladace.nebo co je to.to ma byt asi navod jak to udelat ne?fakt uz nevim
Spusť ten *.exe soubor (např.: 8-11_xp32_dd_70226, což je mimo jiné jen samorozbalovací archiv s autorunem), nejdříve se ti veškeré v něm obsažené soubory rozbalí do složky C:\ATI a spustí se instalace. Instalaci zruš, spusť Mobility modder, vyber složku s rozbalenými soubory (např. C:\ATI\SUPPORT\8-11_xp32_dd_70226) a klikni na tlačítko Modify a počkej až program dokončí úpravu. Potom v té složce kde jsi modifikoval ty soubory spusť Setup.exe. Během instalace ti možná vyskočí hláška "Driver is not WHQL certified" (Ovladač není certifikován) tak klikni že chceš ovladače přesto nainstalovat. Po dokončení instalace Restart a je to ;)
Petan_lama
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Petan_lama »

PS:Ta grafika stejně stojí za hovno(pro ty,co si myslí,že na tom pofrčí jak ďábli) :-D
Mates89
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mates89 »

skusim to fakt diky moc KRTEQU si fakt mistr v oboru :wink:

//Krteq - není zač a "mistr" v oboru opravdu nejsem :)
Mates89
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mates89 »

parada.je tam.slape.nevim kolik ma teda RAM ale je tam.nevite jeste nekdo jak se pridelujou?si fakt pasek Krtequ.nevite este nekdo jak se zapina WIFI?u tohodle notebuku?je to nejakou kombinaci tlacitek? :D
Petan_lama
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Petan_lama »

Mates89 píše:parada.je tam.slape.nevim kolik ma teda RAM ale je tam.nevite jeste nekdo jak se pridelujou?si fakt pasek Krtequ.nevite este nekdo jak se zapina WIFI?u tohodle notebuku?je to nejakou kombinaci tlacitek? :D
Na noťasu máš jen dvě klávesy mimo standartní klávesnici.Jednou zapínáš noťas a druhou Wifi.Když svítí modře,je wifi a bluethoot aktivní...pokud máš samozřejmě vše poztřebné nainstalované...
Naposledy upravil(a) Petan_lama dne úte 20. led 2009, 18:27, celkem upraveno 1 x.
Skys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Skys »

čau krteq pls porad mi nevim kde se mi to extrahovalo jaky je nazev toho souboru..nevim co mam otevrit v modderu...diky zatím
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Stručný "návod" máš na začátku stránky, postupuj podle něho. Jednodušší to snad ani být nemůže ;)

Nevybíráš soubor, ale jen složku se soubory (např.: C:\ATI\SUPPORT\8-12_xp32_dd_72271) a potvrdíš.
Skys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Skys »

prosim nemas skype nebo tak ze by si me navdl??pls moc:(ja jsem s toho jelen

//jj to mám ale jak dam modify nic mi to neudela

//Edit Krteq - sloučení
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Pokud máš XP, musíš mít nainstalovaný MSXML 6.0 jinak ten program nefunguje. Je to napsané tučným písmem na stránce programu, kterou jsem linkoval na předchozí stránce.
Skys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Skys »

jj dikes pls a co mám stahnout ia64?x64?x86?
Skys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Skys »

muj procak mi to nebere...pls posli link...muj notas http://www.alfacomputer.cz/php/product. ... 1000000LPO
dikes zatím
cyberider
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cyberider »

Po rozbalení ovladače pro systém XP na ATI mě vznikla složka s názvem SwSetup a v ní další se jménem SP39816. Tu jsem otevřel v programu a provedl operaci. Žádného výsledku jsem se bohužel nedočkal. Program úspěšně modifikoval složku ale po otevření Setup.exe se objeví hláška v tom smyslu, že nemám požadovaný operační systém. Jsem zoufalý a zřejmě zavrhnu společnost HP. Nechápu, jak mohou ignorovat ovladače pro grafickou kartu na systém Windows Vista. ATI samozřejmě žádný ovladač na svých stránkách také nenabízí. HP a ATI -> :box: <- Uživatel
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Stáhni si oficiální Catalyst drivery přímo od AMD, ne od HP a postupuj podle návodu na začátku stránky a musí to jít.
cyberider
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cyberider »

Mám stáhnout XP verzi jak se popisuje výše?
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Záleží na operačním systému jaký používáš.
Nimbus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimbus »

Na XP má HP ovladače na svém webu,pod Vistou to musíš rozchodit zde podle návodu...
PC: Nejnadupanější stroj ze všech nadupaných strojů!
NTB: -//-
Mobil: -//-
cyberider
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cyberider »

Mám Visty a stáhnul jsem si 9-1_vista32_dd_ccc_wdm_enu_74233 ale zatím jsem to nemodifikoval. Nemusím že? Přesto se po instalaci nic nezměnilo (bez modifikace). Stále mám defaultní ovladač.
cyberider
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cyberider »

Mám to a funguje to. Jen stačilo číst pečlivě vaše rady. :stupid2:
kallic
Nováček
Nováček

Příspěvek od kallic »

cuzz hele mam taky notebook HP 6730s a mam taky tu grafickou karu. je mi 11 a vubec tomu nerozumim. nejde mi rozjet COD 5 world at war i kdyz nato mam hardwerove pozadavky a nevim jakto ze se mi to seka. PROSIM pomuzetemi
kallic
Nováček
Nováček

Příspěvek od kallic »

ja jsem dement ja to z tek vasich rad nedam. ne ze by byly blbi ale ja jsem velkej amater ls ODEPISTE nekdo
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“