Mam problemy s kartou od ZOTACu. V obraze v SLI sa rozne objavuju male stvorceky. Takze som skusil rozpojit SLI a nechat bezat len prve jadro. Vsetko bolo vporiadku. Hry, benchmarky a windows bezal normalne. Potom som nastavil nech bezi druhe jadro a napriklad v Ati Tool-e to vyzera nasledovne:

Po nejakom case sa to este zhorsi:

A rozpadanie obrazu sa prejavuje aj v 2D na ploche!!
Tipoval som to na odpalenu pamat na druhom PCB, ale co je zaujimave, ze po studenom starte PC, este kym sa karta zohreje, to bezi korektne aj na druhom GPU!! Ked dosiahne teplotu ~75C tak zacne vykazovat chyby. Pokial pustim vetrak na 100% tak karta funguje uplne normalne, dokonca aj v SLI mode. Ak znizim otacky a teplota stupne nad 75C, obraz sa zacne rozpadat. Prve jadro bezi korektne aj pri 95C.
Tak som kartu rozobral a naniesol novu teplovodivu pastu na obe GPU. Pamatove chipy su chladene tymi "poduskami" , chladeny je aj chip nForce 200 - SLI. Vlastne vsetko co sa dotyka chladica som prepastoval.
Zial nepomohlo. Mozno sa o nejaky stupen znizili teploty ale jedno jadro stale blbne pri relativne malej teplote (vtedy vetrak zacne tocit ledva na 55%).
Dosku mam gigabyte nForce 650.
Kartu som skusal aj v uplne inom pc, takze zdroj, maticna ani nic podobne to nesposobuje.
Windows som nainstaloval nanovo s najnovsimi ovladacmi a tiez nepomohlo.
Karta bezi bez pretaktovania na zakladnych taktoch 600/1512/999.
Skusal som dokonca aj podtaktovat druhe jadro ale iba znizilo teplotu a vydrzalo to mozno 2 minuty kym sa zohriala na svoj "limit" a zacala blbnut.
Napriklad vypocty Folding@Home idu vpohode na oboch jadrach bez chyby (aj pri teplote and 75C).
Cim to moze byt sposobene?
Edit:Podla zataze, teploty, (a pcb na ktore sa napaja ventilator) sa jedna o PRVE pcb, cize to ktore ma pci-e konektor a nForce 200 chip.