BIOS,Heslo
- Erixonn
- Nováček

-
BIOS,Heslo
Mám problém se dostat do biosu abych mohl provést drobné úpravy.Je zaheslovaný a nevzpomenu si jestli ode mne nebo už z továrny,jde to nějak obejít???Je v počítači nějaký soubor kam si schovává hesla???Děkuju za každou dobrou radu.

- VasekB
- Začátečník

-
- jendakislik
- Nováček

-
Re: BIOS,Heslo
zdravim, mám podobnej problém tak se připojuju k tomuhle tématu: z neznámého důvodu se mi zaheslova BIOS a kdykoliv v něm chci něco nastavit, tak se mi pouze zobrazí "View Only Item", i když se snažim nastavit původní nastavení. nemůžu se dostat ani do Boot Menu (přes F11, ne v BIOSu), což je dost špatný, protože je nasteveno Bootování z "Network". pokoušel jsem se flashnout BIOS z flashky, ale z pochopitelnych duvodu se mi nepodarilo ji ani nabootovat. opravdu nevim co s tim. pomůže mi prosím někdo?
mám notebook MSI GX620
mám notebook MSI GX620
- xxsawer
- Začátečník

-
Hahaha to je sranda jak si najednou nikdo nemuze vzpomenout na heslo do biosu u sebe na kompu
Nesnazite se nahodou smejdit v biosu treba ve skole?
Jak psal VasekB v navodu je jak resetnout desku, jestli si nahodou ztratil i manual a nevis co mas za desku
tak muzes zkusit jenom vytahnout baterku z desky, melo by to taky fungovat, ale nejsem si jistej.
Jinak jsou universalni hesla...zalezi na vyrobci co tam da...zkus hledat na netu podle typu biosu
Jak psal VasekB v navodu je jak resetnout desku, jestli si nahodou ztratil i manual a nevis co mas za desku
Jinak jsou universalni hesla...zalezi na vyrobci co tam da...zkus hledat na netu podle typu biosu
- jendakislik
- Nováček

-
bych chtel videt skolu kde vyucujou na noteboocich, ale presvedcovat te nebudu... mam na tom jeste zaruku, tak se v tom hrabat nechci a vsechny hesla co sem nasel na netu sem vyzkousel a porad nic