- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Skype
Jaký OS? Jaká sestava? Jaká verze Skype?Koren3 píše:Zdarec. Když instaluji Skype tak těsně po instalaci spíše když se to má spustit mě to hodí chybu Runtime error 216 at 0040450E a kousne se me celej PC a musím dát reset nevíte někdo co s tím děkuji za odpověď.
- Koren3
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Koren3
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Koren3
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Nebudu zakládat nové téma.
Setkal se někdo s tím, že když nainstaluje nově Skype v2, tak se mu to hned po přihlášení samo odhláší a nabídne to upgrade na nejnovější verzi ? Na vlastním PC mám Skype v2 už cca rok a vše jede ok, ale když jsem chtěl dvojkovou verzi nainstalovat i doma, tak to začalo takhle p*****t
Setkal se někdo s tím, že když nainstaluje nově Skype v2, tak se mu to hned po přihlášení samo odhláší a nabídne to upgrade na nejnovější verzi ? Na vlastním PC mám Skype v2 už cca rok a vše jede ok, ale když jsem chtěl dvojkovou verzi nainstalovat i doma, tak to začalo takhle p*****t
Goldnoob team proud member!
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Stalo se mi to dokonce u verze 4 beta
Řekl bych že za tím je určitá snaha si vychovat takto uživatele, vzhledem k tomu že se mu daří udržet protokol pod kontrolou (tj. neexistuje alt. klient, maximálně wrapper) je toto jediná kloudná obrana jak rychle zamést "průlomy" kterých už pár bylo.
Pravda mohli pro to zvolit jinou nežli "killswitch" metodu
Já bych řekl že s tímhle už nic neuděláš, pakliže bys nesmazal profil, ten killswitch bude zřejmě uložený v něm a žádný "skype db editor" neexistuje, viz. výše.
Pravda mohli pro to zvolit jinou nežli "killswitch" metodu