WIFI DSL ROUTER + BLACKBERRY 8320

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
GODZILA
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

WIFI DSL ROUTER + BLACKBERRY 8320

Příspěvek od GODZILA »

Zdravím vás všetkých potreboval by som pomoct s dilemou .
Zostava: wifi dsl router D-LINK 2641R ,BLACKBERRY 8320 WIFI ,Provider T..COM dsl 2 12288 kbit/s.
Z blackberry sa pripojím na router pomocou wifi pokusne skúsim na stránke dsl.sk rýchlosť a dozviem sa že idem značne nad 80000 kbit/s čo by nasvedčovalo že to je ok a že to wifi je napojené v poriadku ale je tu jeden háčik v bleckberry mám orangeworld mini a ked prenesiem nejaká dáta aj napriek tomu že mám zapnuté to wifi tak mi v orange odpočítajú tie prenesené dáta ..Ked v blackberry vipnem komplet pripojenie do mobil siety tak aj napriek tomu že sa dokážem pripojil s blackberry na ten wifi router tak v blackberry jednoducho som pripojený na wifi ale internet nejde aj ked si dám do blackberry operu mini ani tak ani onak .
Preto žiadam o pomoc kde može byt chyba ? Moj názor by bol predpoklad overenia rýchlosty na dsl.sk že meria len router ale nie blackberry ale nerozumiem ved by to maly mat nejako spravené prečo ked vypnem mobilné siete my nejde internet ?
Please skúste pomoc aj hocijaká blbost by mohla pomoct ...dakujem
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2760 MHz (13 x 212),Gigabyte GA-M59SLI-S5,NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB,Acer AL1716 [17" LCD],Creative SB Live! 24-bit (SB0410),WDC WD20 00JS-00MHB0 SCSI Disk,WDC WD25 00KS-00MJB0 SCSI Disk,ST380013 AS SCSI Disk Device,2x NEC DVD_RW ND-4550A ,1x NEC DVD_RW ND-3550A,2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Schizos
Začátečník
Začátečník

Re: WIFI DSL ROUTER + BLACKBERRY 8320

Příspěvek od Schizos »

Skús vstavaný prehliadač a v jeho nastaveniach si zmeň prístupový bod na wi-fi hotspot z orangu world mini. Taktiež aj vo všeobecných nastaveniach skontroluj a zmeň prístupové body. (Malo by to byť jedno či sa to spraví v nastaveniach všeobecných alebo v nastaveniach prehliadača, ale nech to je zicher).

To by malo pomôcť v tom, že by si sa mal zo vstavaného prehliadača pripájať na internet cez Wi-fi a nie cez orange world mini. Ale nastáva problém kompatibility wifi v blackberry s tvojím routerom. Pokiaľ to nepôjde, tak môže byť problém pretože, blackberry je s pomerne veľa routermi nekompatibilná. Sám sa neviem doma pripojiť na internet cez svoj router ale cez susedov to ide. Taktiež sa viem pripojiť v orange free wifi sieti. Situácia je vždy obdobná. Sieť vyhľadá a pripojím sa, ale pri použití prehliadača mi hlási problém. Pokiaľ sa ti stane toto, tak potom ti ostáva len skúšať meniť všakovaké nastavenia v routeri a vravím ti rovno, že úspech nie je zaručený.

Holt, schwarzribisel vie čo sa týka wi-fi narobiť pekné problémy.
GODZILA
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: WIFI DSL ROUTER + BLACKBERRY 8320

Příspěvek od GODZILA »

No ďakujem za odpoved a inak sa to podarilo podstatne vyriešiť že som zmenil čiže UPDATOL softvare v BLACKBERRY na verziu 4,7 a to je teraz podstatne stabilnejšie ako pred tym ..
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2760 MHz (13 x 212),Gigabyte GA-M59SLI-S5,NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB,Acer AL1716 [17" LCD],Creative SB Live! 24-bit (SB0410),WDC WD20 00JS-00MHB0 SCSI Disk,WDC WD25 00KS-00MJB0 SCSI Disk,ST380013 AS SCSI Disk Device,2x NEC DVD_RW ND-4550A ,1x NEC DVD_RW ND-3550A,2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“