Terminator Future Shock

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Errik
Začátečník
Začátečník

Terminator Future Shock

Příspěvek od Errik »

Zdravím,
odněkud jsem vykopal tuto starou hru a chtěl bych zavzpomínat na ty zlaté časy. Stáhnul jsem si DOSBox emulátor, ale hra mi rozjet nejde. když se dopracuju ke spuštění "Shock", tak mi vypíše následující:
FATAL : Unable to access Future Shock CD. Make sure the TFS-cd is in your drive and ready.
Přes to se nedostanu :cry: . Nevíte, co s tím? Díky
MB: Gigabyte GA-EP43-DS3L, CPU: Intel Pentium Dual Core E5200, CPUchladič: Scythe Ninja 2, RAM: Kingston 2x2GB DDR2 - 800 MHz, Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD 4550, Disk: Seagate 320 GB, Case: Cooler Master Elite 334 bez zdroje, Zdroj: Seasonic SS 400W ET-F3, DVD: Samsung DVD-RW SH-S223F
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Terminator Future Shock

Příspěvek od zombux »

tuším že máš blbě nastavenej konfigurační soubor, install.dat? tam je špatně cesta? sakra už to je deset let co jsem tuhle pecku pařil...
ignorelist: kremrole a dezoláti
Errik
Začátečník
Začátečník

Re: Terminator Future Shock

Příspěvek od Errik »

máš pravdu, díky moc, už to frčí:)
MB: Gigabyte GA-EP43-DS3L, CPU: Intel Pentium Dual Core E5200, CPUchladič: Scythe Ninja 2, RAM: Kingston 2x2GB DDR2 - 800 MHz, Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD 4550, Disk: Seagate 320 GB, Case: Cooler Master Elite 334 bez zdroje, Zdroj: Seasonic SS 400W ET-F3, DVD: Samsung DVD-RW SH-S223F
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“