HP Officejet K7100
- Patress
- Nováček

-
HP Officejet K7100
Som používateľ Windows Visty Home Premium 32bit Slovenskej verzii a ovládač od HP vždy počas inštalácie vyhodí chybu a inštalácia sa automaticky zavrie. Ovládače som skúšal už stahovať aj nové z HP stránky. Mali ste niekto takýto problém ako ste ho vyriešili? Pretože doma na notebooku kde mam Windows Vista Ultimate 64bit Slovenská inštalácia prebehne vpohode ale na žiadnej 32bitovej viste to nainštalovať proste nechce. Neviete čo stým? Ako zmeniť rozhranie visty na anglické som už skúšal nepomohlo, aj inštalovanie na čisto preinštalovaný windows... Takto mi je tá tlačiareň nanič ked nemôžem nanej tlačiť 
- Nagant
- Mírně pokročilý

-
Re: HP Officejet K7100
Přímo neporadím, jen se podělím o podobný zážitek s uvedenou tiskárnou. Mám ji sdílenou v síti, na PC s Windows XP Home. Při pokusu o tisk z Worksu 2000 se objeví chybová hláška "Nedostatek paměti". Ovladač mám z CD, zkoušel jsem i z webu HP, je to stejné. Podle hotline HP mám smůlu, když mi to dělá z jednoho programu a navíc pod XPčky (z tónu hlasu technika jsem vycítil - "jé, vy ještě používáte XPčka, to se nedivte..."
) Jiné ovladače pro XP prý nejsou. Zkoušel jsem i ovladač HP Deskjet 1280 (K7100 má být jejím nástupcem) - to nevytiskne správně ani zkušební stránku a HP Officejet přímo z XP Home - to tiskne jen černě.
Zkusím ještě nasdílet to na XP Professional, pak nezbyde, než koupit novou verzi MS Worksu, uvolní-li vedoucí na to peníze.
Nebo kdyby někdo měl řešení...
Zkusím ještě nasdílet to na XP Professional, pak nezbyde, než koupit novou verzi MS Worksu, uvolní-li vedoucí na to peníze.
Nebo kdyby někdo měl řešení...
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB