Non-local video memory texturing?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Barnabas
- Nováček

-
Non-local video memory texturing?
Když spustím hru (něco jako Zuma), hra spadne do lišty a napíše mi to mimo jiné i tuto hlášku: " Non-local video memory texturing". Nevíte, co to znamená?
//Krteq- upraven název tématu
//Krteq- upraven název tématu
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Co znamená tato hláška?
Nedostatek video paměti pro textury, to tady samo o sobě nikomu nic neřekne. Co takhle uvézt na jaké kartě to dělá, zbytek sestavy a OS.
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Re: Co znamená tato hláška?
Nemáš lokální paměť pro textury.
Co máš za grafiku? Blbá otázka no... Asi nemáš ovladače.
//Tady byl někdo rychlejší...
//Krteq -
Co máš za grafiku? Blbá otázka no... Asi nemáš ovladače.
//Tady byl někdo rychlejší...
//Krteq -
...
- Barnabas
- Nováček

-
Re: Non-local video memory texturing?
Dříve bylo vše OK, nevím, proč to začalo dělat. GK GF7600GS, OS Vista 32-bit, Intel Core Duo E2180, 2GB DDR, MB ASUS P5PE-VM, vše šlape, jen hry ne. Díky. Ovladače mám 178.24, novější mi nejdou instalovat.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Nepřeinstalovával jsi někdy v poslední drivery nebo tak něco (viz. Pavel.P.)?
//Edit: Teď mi to docvaklo, pokud jsi se pokoušel nainstalovat novější které Ti nešli, zbyl tam po nich pravděpodobně nějaký bordel... Zkus odinstalovat stávající drivery, projet to nějakou 3rd Party utilitou (např.: Driver Sweeper, Driver Cleaner apod.) a nainstalovat drivery znova.
//Edit: Teď mi to docvaklo, pokud jsi se pokoušel nainstalovat novější které Ti nešli, zbyl tam po nich pravděpodobně nějaký bordel... Zkus odinstalovat stávající drivery, projet to nějakou 3rd Party utilitou (např.: Driver Sweeper, Driver Cleaner apod.) a nainstalovat drivery znova.
- Barnabas
- Nováček

-
Teď jsem v práci, dostanu se domů až ve čtvrtek a vyzkouším a ozvu se, díkes.
- Barnabas
- Nováček

-
Vyzkoušel jsem všechno, a problém stále trval. Až jsem si vzpomněl, že tu někdo vzpomínal Skype v tray. Vypnul jsem ho a vše je OK. Díky moc.