GTX8800 - rozpadání obrazu

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
anubid
Nováček
Nováček

GTX8800 - rozpadání obrazu

Příspěvek od anubid »

Dobrý den. Kartu GTX8800 mám rok a už je druhá v pořádí. Minulý leden sem měl stejný problém a při reklamaci mi kartu rovnou vyměnili (asi po měsíci používání). Od té doby se nic nedělo a až dnes po zapnutí Crysis se počítač zastavil a zobrazil přes sebe vše co bylo ten den zapnuté. Po restartu lze zapnout pouze v nouzovém režimu (jinak No signal) a přes celou obrazovku jsou červené body do sloupců , ale je za ně vidět prostě jich není tolik. Nevím jestli se tomu vubec říká rozpadání obrazu. Body nebo skupinky pixelů jsou rozházeny i po načítací obrazovce počítače (předtím než začne běhat ta lišta s Windows). Je to skoro to samé jako minule (a tenkrat to bylo take kvuli Crysis) taehdy se akorát shluky náhodných pixelů objevovali postupně a PC šlo spustit v normálním režimu. Můžu s tím sám něco dělat já popř. jak se tomu říká a kde bych kdyžtak měl hledat? Zkoušel jsem reinstal ovladačů a nic. Děkuji
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: GTX8800 - rozpadání obrazu

Příspěvek od Thellwin »

Zbytek sestavy, zdroj ? Možnost vyzkoušet kartu v jiném PC ? Sledoval jsi teploty grafiky při hraní ?
Goldnoob team proud member!
anubid
Nováček
Nováček

Příspěvek od anubid »

Teplota byla v pořádku nebo tedy nepřesáhla 60 stupnu (mám několik větráčků a otevřenou bednu). Kartu bych radši nevyndaval kvuli velikosti a ceně... Zdroj funguje myslím dobře, doted se nic nedělo a i ted vydrží v provozu několik hodin a nevim jak by se čím by se mohli vady zdroje projevit...
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

hele presne tohle se mi stalo...normalne teplota karty byla v pohode vsechno vklidu a obcas se mi zbarvil obraz treba cervene a restartoval se pc vsechno bylo pak vpohode takhle to vydrzelo asi 2 tejdny a pak sem pri zapinani pc mel pruhy v obraze a ani nenaskocil windows...bylo to tim ze byla spatna grafika..taky sem ji mel rok proste odesla no...mel sem 8800gts320 poslal sem ji na reklamaci a uz mam doma novou...takze jestli mas zaruku tak ji urco posli nebo jestli mas tu moznost aby sis byl 100% jistej ze je to grafikou tak ji zkus v jinym pc a jestli to bude delat porad tak je v haji. :(
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“