Problem se zamrzavanim her

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
laDyN7
Nováček
Nováček

Problem se zamrzavanim her

Příspěvek od laDyN7 »

Tak se opet vracim k problemu ktery bohuzel pretrvava i po reinstalaci systemu :cry: Uz se to netyka jak jsem psal Pwsave exe,ale proste ve hrach, ted uz jen ve hrach mi to proste zamrzne,nekdy zcerna obrazovka nekdy ne,nekdy se sekne pri tom i zvuk nekdy ne,po nucenym restartu mi system i zamrznul primo ve voknech a pak se zas po trech min. se rozjel,nekdy to vyhodi po res. modrou smrt kterou jsem bohuzel nestacil vyfotit,je to stejne jedno po kazdy je tam vypsano neco jineho co si pamatuju,nekdy ne
Ovladace na grafiku,chipset,zvukovku jsem zkousel vsemozny
Zkousel jsem i ovladace od Asusu (al gear) i bez nich :cry:
Nechal jsem projet testy Mem test: asi 10hod ok,7-8 3Dmarku ventage za sebou ok,Pcmark ok,testy na disky ok akorat u prime 95 asi po trech hod. u dvou jader procesoru hlasil eror,treti bezelo dalsi hodinu a ctvrty 5,6hod pak jsem to uz vypnul
Pokazde ale se mi v protokolu udalosti vypise tato chyba:
Obrázek
(po padu hry)
Bios ma flashnuty na posledni verzi a taky to nepomohlo
Skrin mam vycistenou,bez prachu,konektory vsechny domacknuty spravne , komponenty se neprehrivaj, akorat chipset ma 60C,to je ale myslim v klidu
Uz opravdu jsem zoufalej,dal jsem za to tolik penez abych si uzival a od doby koupe neresim nez samy problemy :cry:
Plz helfnete co vas napada :cry:
Plz
laDyN7
Nováček
Nováček

Re: Problem se zamrzavanim her

Příspěvek od laDyN7 »

Takze deska vyreklamovana, ale stale problemy :? CHyba tez odstranena. Zvlastni ze to dela hlvane u DX10 her zvlaste kdyz zacnu hrat po nake dx9 hre a naopak
Prikladam proto video http://tinypic.com/player.php?v=2yw7gc6&s=5, muze to byt preci jen grafikou? Nebo cim uz jsem fakt zoufalej.... Prosiiiiim poradte!!!!!!
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

Mno ...
1,ja bych odinstaloval tu zvukovku a potom skusil....nahod si zvuk s MB....
2,vybral z PC 2GB pameti a skusil?potom by som prehodil druhy 2GB kit...?
3, :roll: to same z GTX260 odpojit 1 kartu vykusat a potom druhu...?
4, mas nataktovane PC? co napetie na Pameti a Zakladnej doske...frekvence PCI-Expres?????
Nebal by som sa vsade zlahka pridat napetie a tu frekvenciu PCI-Expres by som dal natvrdo na 100Mhz pripadne nastav na 105-110Mhz?
---
5, akorat u prime 95 asi po trech hod. u dvou jader procesoru hlasil eror,treti bezelo dalsi hodinu a ctvrty 5,6hod pak jsem to uz vypnul
:roll: Skusal si ich vypnut ???teda hrat len na dvoch???
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

zkus jak ti radi facility navysit voltaz na vsem co jde
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“