zdravim vsechny, podarilo se mi ztratit cely molitan z koss spark, tj i se stredovym zvukovodem, na kterem drzi ten molitam a ted nevim, kde ho sehnat tady v ostrave. servisni stredisko udajne stehuji do prahy a v tech sadach novych molitanku ty zvukovody myslim nejsou. nevi nekdo jak to je s touto sadou? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 501N0CMJ37
nebo nejake napady, kde ten zvukovod sehnat? diky za rady.
koss spark plug - ztrata celeho molitanu + sluchovy komentar
Moderátor: CageJ
- myom
- Středně pokročilý

koss spark plug - ztrata celeho molitanu + sluchovy komentar
Naposledy upravil(a) myom dne pát 27. úno 2009, 15:26, celkem upraveno 1 x.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- srna
- Středně pokročilý

Re: koss spark plug - ztrata celeho molitanu
v tech "molitanech" zvukovody(pokud myslis tu plastovou trubicku) jsou....jinak servicni stredisko v Praze je v Libusi v takovym osklivym panelaku v takovym prumyslovym objektu... 

- myom
- Středně pokročilý

srna: ne ze bych byl neduverivy, ale kdyz jsem naposled kupoval nahradni molitany (jenom sada 2 ks), tak tam ta plastova trubicka nebyla a musel jsem ji prendavat ze starych... toz koupim a uvidim. ty gumove spunty ji myslim ani nepotrebuji.
jj, bylo v ostrave, ted ho prestehovali...
jj, bylo v ostrave, ted ho prestehovali...
- srna
- Středně pokročilý

ja teda nikdy molitany nekupoval, vzdycky mi spis zbyly po vymene za novy kus....dodavane jsou tusim 4

- myom
- Středně pokročilý

byl jsem dneska nakoupit sadu tech 3 "nausniku" = 2x maly penovy, 2x velky penovy a 2x takove gumove stromecky. clovek by az neveril, jak se zmeni charakter zvuku pri ruznych spuntech. az o tom musim napsat.
1. gumove stromecky - jsou to klasicke spunty z gumy, kterych dnes vyuziva drtiva vetsina levnych sluchatek. jak jsem predpokladal, tak tyhle spunty nepotrebuji vnitrni trubicku. co se tyce charakteru zvuku, ktery z nich leze, tak rikam ZAHODTE JE HNED PRI ROZBALENI. uz tak prebasovana sluchatka se zmeni v cosik neslychaneho. po 5 minutach metalovych skladeb me z nich zacala naprosto bolet hlava. nejhorsi na tom je, ze se ze zvuku uplne ztrati vysky, stredy jsou utopene a jedine co slysite je BUM BUM BUM. krome toho jsou tyto spunty hodne vysoke a z usi vam sluchatka trci jak usi teletubbies. naprosto nepouzitelne.
2. velke molitany - ty se davaji v zakladu, takze s nimi mate asi vsichni zkusenosti. predem musim rici, ze vubec spark plugy a plugy jsou neprosto nepouzitelna suchatka bez korekce ekvalizerem. z toho vyplyva, ze i s temito spunty uslysite BUM BUM (porad mnohonasobne mene jak s predchozimi). jelikoz jsem ale tyto nausniky pouzival dlouho, tak jsem z nich pomoci obycejneho 5 pasmoveho exvalizeru vykouzlil takova sluchatka, ze byste neverili, ze to jsou plugy. zvuk je porad ale dost basovy a spatne se koriguje (se stredy jsem mel celkem problem). tyto molitany jsou takovym meziclanek mezi stromecky a malymi molitany. a tim k nim prechazim.
3. male molitany - ty me prekvapily opravdu prijemne. zvuk temer ztratil prebasovanost (bavim se porad o situaci s korekci ekvalizerem) a zvukova vanicka se velice posunula k vyskam. s vyvazenim zvuku jsem byl tedka rychlejsi, protoze jsem nastaveni mel z vetsich molitanu, ale pokud budu brat dobu predtim, tak mi to trvalo asi dva tydny poslouchani, nez jsem byl spokojeny. tyto sluchatka jsou kvalitni, jen je si s nimi treba pohrat. ve vysledku muzete slyset mohutne kopaky, mekke (az syrove) srotaky, se stredy tyto sluchatka nemaji problem, takze jsou prijemne, prostorne a KONECNE uslysite VYSKY. hodne zalezi na nahravce, v prumeru jsou vysky celkem ostre, ale v nekterych nahravkach muzete dokonce slyset nastup a dozneni cinelu!
abyste uverili, museli byste slyset, s temi sluchatky se da hodne laborovat a urcite ta trocha prace stoji za vysledek, muzete se klidne dostat o 2-3 tridy vyse.
1. gumove stromecky - jsou to klasicke spunty z gumy, kterych dnes vyuziva drtiva vetsina levnych sluchatek. jak jsem predpokladal, tak tyhle spunty nepotrebuji vnitrni trubicku. co se tyce charakteru zvuku, ktery z nich leze, tak rikam ZAHODTE JE HNED PRI ROZBALENI. uz tak prebasovana sluchatka se zmeni v cosik neslychaneho. po 5 minutach metalovych skladeb me z nich zacala naprosto bolet hlava. nejhorsi na tom je, ze se ze zvuku uplne ztrati vysky, stredy jsou utopene a jedine co slysite je BUM BUM BUM. krome toho jsou tyto spunty hodne vysoke a z usi vam sluchatka trci jak usi teletubbies. naprosto nepouzitelne.
2. velke molitany - ty se davaji v zakladu, takze s nimi mate asi vsichni zkusenosti. predem musim rici, ze vubec spark plugy a plugy jsou neprosto nepouzitelna suchatka bez korekce ekvalizerem. z toho vyplyva, ze i s temito spunty uslysite BUM BUM (porad mnohonasobne mene jak s predchozimi). jelikoz jsem ale tyto nausniky pouzival dlouho, tak jsem z nich pomoci obycejneho 5 pasmoveho exvalizeru vykouzlil takova sluchatka, ze byste neverili, ze to jsou plugy. zvuk je porad ale dost basovy a spatne se koriguje (se stredy jsem mel celkem problem). tyto molitany jsou takovym meziclanek mezi stromecky a malymi molitany. a tim k nim prechazim.
3. male molitany - ty me prekvapily opravdu prijemne. zvuk temer ztratil prebasovanost (bavim se porad o situaci s korekci ekvalizerem) a zvukova vanicka se velice posunula k vyskam. s vyvazenim zvuku jsem byl tedka rychlejsi, protoze jsem nastaveni mel z vetsich molitanu, ale pokud budu brat dobu predtim, tak mi to trvalo asi dva tydny poslouchani, nez jsem byl spokojeny. tyto sluchatka jsou kvalitni, jen je si s nimi treba pohrat. ve vysledku muzete slyset mohutne kopaky, mekke (az syrove) srotaky, se stredy tyto sluchatka nemaji problem, takze jsou prijemne, prostorne a KONECNE uslysite VYSKY. hodne zalezi na nahravce, v prumeru jsou vysky celkem ostre, ale v nekterych nahravkach muzete dokonce slyset nastup a dozneni cinelu!
abyste uverili, museli byste slyset, s temi sluchatky se da hodne laborovat a urcite ta trocha prace stoji za vysledek, muzete se klidne dostat o 2-3 tridy vyse.
- srna
- Středně pokročilý

Re: koss spark plug - ztrata celeho molitanu + sluchovy komentar
bez ekvalizeru jsou spark plugy pouzitelny blbe, to mas pravdu.....s tim co dostanes v zakladnim baleni musis ubrat basy a stredy/vysky pridat(dle chuti)...ale porad jsou to zajimava sluchatka, vyborne tlumi okoli a drzi v uchu....jenom kvalitu kábliku bych vytknul, zamotava se a lame se v jacku....i pri opatrnem zachazeni 

- myom
- Středně pokročilý

Re: koss spark plug - ztrata celeho molitanu + sluchovy komentar
urcite tyto sluchatka porad maji co nabidnout, kdyz si vemes, ze na ebay stoji 250kc s postou a u nas se daji sehnat uz za 4-5 kil, tak ten zvuk, tlumeni okoli a pohodlnost nemaji v dane cenove kategorii zadna sluchatka.