Driver_irql_not_less_or_equal

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
ROMIKUS
Začátečník
Začátečník

Driver_irql_not_less_or_equal

Příspěvek od ROMIKUS »

Zdravím,posladní dobou mi win. padá do modré obrazovky vis. screen.Je to velmi nepravidelné,vesměs jak jsem na netu a přecházím na jinou stránku.Díky za info.
Jinak je to Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Obrázek
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Re: Driver_irql_not_less_or_equal

Příspěvek od kocourleo »

Souvisí to se síťovou komunikací, kuk sem (pokud máš na to čas):

http://search.microsoft.com/results.asp ... ageType=99

Máš updatovaná windows? Máš čistý systém?
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cruzz »

Nepouzivas nahodou Kerio personal firewall? Pokud ano, vypni si v nastaveni filtrovani (nebo mozna se to jmenuje blokovani) vyskakovani popup oken a obsahu html stranek. U me to problem vyresilo, mam dojem, ze to delala jen urcita verze Keria, ale zrovna ta co jsem si stahl :(

a jinak to delalo presne totez jak popisujes. Nekdy jsem mohl surfovat na netu treba cely den bez padu, nekey mi to padlo 2x za hodinu - delalo to vetsinou pokud jsem nechal otevrit treba vic zalozek najednou, kdyz jsem nacital stranky jednotlive tak to vetsinou (vetsinou) nepadlo...
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
ROMIKUS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ROMIKUS »

cruzz píše:Nepouzivas nahodou Kerio personal firewall? Pokud ano, vypni si v nastaveni filtrovani (nebo mozna se to jmenuje blokovani) vyskakovani popup oken a obsahu html stranek. U me to problem vyresilo, mam dojem, ze to delala jen urcita verze Keria, ale zrovna ta co jsem si stahl :(

a jinak to delalo presne totez jak popisujes. Nekdy jsem mohl surfovat na netu treba cely den bez padu, nekey mi to padlo 2x za hodinu - delalo to vetsinou pokud jsem nechal otevrit treba vic zalozek najednou, kdyz jsem nacital stranky jednotlive tak to vetsinou (vetsinou) nepadlo...
Jo,jo mám Kerio ver.4.2.2 .Jinak jsem tam mněl jen zatrženo
povolit filtrování obsahu WWW.Mám tu samou verzi i na NB a tam bez problému,tak nevím.
Jakou verzi máš ty.
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cruzz »

Tezko rict, uvidis jestli se to tim Keriem vyresi nebo ne. Cetl jsem tenkrat o tom dost prispevku na ruznych forech, nekomu to delalo opravdu Kerio, nekdo s tim problemy vubec nemel, mozna zalezi i na zbyle konfiguraci PC. Jinak ja uz si nepamatuju ktera verze Keria to delala me, presel jsem na Visty x64 a Comodo a nestezuju si :wink:
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
ROMIKUS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ROMIKUS »

Vazkouším a dám vědět.Zatím díky
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“