Chlazení na notebook, VISTA

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Farooq
Nováček
Nováček

Chlazení na notebook, VISTA

Příspěvek od Farooq »

Caute,

nedavno se mi zacali dit zajimave veci s vytizenim PC. Kdyz hraju nejakou hru (CaC 3, NFS: Undercover, Fallout 3), tak mi po nekolika minutach zacne kousat, zvuk a celkove zacne jit dost
pomalu, zjistil jsem ze to bude nejspis s prehratim, protoze mi zacne valit naplno vetrak a po par minutach jde vse zase v pohode (teda pokud hru vypnu,pockam a zacnu hrat znovu)bohuzel se to za par minut zacne opakovat. Zvlastni je, ze mi to dela i u hry,kterou jsou hral jiz drive treba nekolik hodin a nic se nestalo. Mam notebok Acer Aspire 6935G-734G32BN, LX.ATP0X.026

C2D P7350, 2 x 2GB, HDD 320GB, 16''WXGA, nVIDIA GF 9600M GT 512MB, BlueRay drive, WLAN, BT, WebCam, Vista Home Premium

Nevite co by s tim mohlo byt?Nebo respektive, kde na vistach mohu ovladat rezim chlazeni, nebo nejakej program?Vim akorad o programech na OSystemy na MAC, na Visty jsem nic nenasel. MOc diky za kazdou radu lamu si s tim strasne hlavu. :shock:
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Chlazení na notebook, VISTA

Příspěvek od Zivan »

Asi zaprasene chlazeni, je potreba ho vycistit.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“