silence by Gribo

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: silence by Gribo

Příspěvek od Woyta »

Jak vidim tak jsi dal plech z obou stran.
Vystlal jsi ten prostor nejakym tlumicim materialem? Treba skelnou vatou kvuli svareni. Nebo montazni penou (az po svareni).
Pripadne existuji nyty a srouby.
Takhle jsi udelal duty prostor ktery ti bude zesilovat hluk.
Mel jsem case vyrobenou z ctvercoveho profilu a vsechny dutiny jsem musel vyplnit montazni penou.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Scapegoat
Nováček
Nováček

Příspěvek od Scapegoat »

gribo píše:mezi ne jsem pak prilepil styrodurovou desku je to vlastne takovy tvrdsi polystyren
To je potom marný, když si nepřečteš, co k těm fotkám píše. :)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jenze co dela teplo a tyhle materialy?

Ma kliku, ze mu to neblaflo. pri svareni vznika hodne tepla, takze deska bude trosku roztavena.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

JJ mezi plechy je styrodur ale jak jsem psal je to tvrdsi polystyren a jeho vibornou vlastnosti je to ze je velice odolny proti teplu vyuziva se hlavne na opravu fasad atd a ikdyz na mistech svaru bude trochu roztaveny tak i presto to dobre tlumi . Skousel jsem na dno klepat a je to dobre . To bych to byl pekny chuj kdybych to zrobil dute :-D :-D :-D ....
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Dneska jsem podle me udelal kus prace od rana asi do 5 jsem byl v garazi. Upravil jsem plexi , vyrobil jsem zadni otvor pro zdroj a plech jsem privaril a obrousil , a vyrobil jsem ramecek ktery je zatim jen vlozen do kostry a drzi jen diky tomu ze je vyroben presne na miru ale bude se sroubovat k ramu zitra mozna vyrobim plexi ktere bude drzet zakladni desku a jeste drzaky pro hdd a dalsi take z plexi . Na toto budu pouzivat cire plexi o tloustce 4 mm . A az budu mit primoubrusku tak do plexi udelam nejaky pekny gravir... tak toto jsou aktualni fotky
.
Obrázek
.
.
Obrázek
.
.
Obrázek
.
.
Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Zatím se mi to líbí. Snad to ničím nezkazíš. Držák mobo použiješ z nějaké jiné bedny?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Ne drzak jsem myslel ze taky vyrobim z plexiskla sem to asi spatne napsal
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Hezké opravdu hezké.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Nevydrzel jsem to a musel jsem neco delat . Pridelal jsem aspon zakladni desku k plexi ktere zitra seriznu namiru :-D :-D neslo to proste vydrzet
.
.
Obrázek
.
.
Obrázek
Hellraiser17
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hellraiser17 »

hezký, nebude to plexi propouštět zvuk? jo a nebojíš se strhnutí závitu v tom plexi jak je tam pridelana ta zakladovka?jinak vypadá to opravdu hezky.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

zavity jsem robil zavitníkem nebojim se ze to strhnu dotahuju to s citem jako reknu ti to asi tak kdyz jsem mel cely hardware na stole a mel sem secko zapojene tak kdyz jsem to zapl tak jsem skoro nic neslysel :) takze jestli plexi propusti nejaky prd tak to je stejnak jedno bo ultrazvuk ja neslysim :)
Naposledy upravil(a) gribo dne sob 28. úno 2009, 21:48, celkem upraveno 1 x.
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Kde jsi kupoval to černé plexi a zakolik?
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

No ja jsem z Ostravy take jsem ho koupil v Ostrave staci jenom pohledat na netu a koupil jsem tabuli 1,5m x 1m asi za 450 kc je to 3mm
6480jojo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 6480jojo »

gribo vyzera to vymakane zatial :wink: uplne sa mi to paci ... a to chces vsetko chladit pasivne okrem zdroja a tych 2 nanoxii co tam mas ?
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870Obrázek
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Ano vsechno je chlazeno pasivne , ale budu jeste prikupovat asi 4 nanoxie 120ky ale to bude jen pro vymenu vzduchu v bedne budu to mit stahnute na minimalni otacky a popripade se to bude moct i uplne vypnout pak bude vse krome zdroje chlazeno pasivne
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

wohoo...

Zatim paradni a i precizni prace. HLave nic neuspechej :)
To cerne plexi ti zavidim...za tu cenu to je slusny.
Sem hodne zvedav na to jak to bude cele do sebe zapadat a hlavne na konecny hluk/ticho...jestli ta vypln a plexi pomuze nebo treba i naopak :)
jen tak dal ;) hlavne opatrne a kvalitne
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Dodelal jsem plexi ktere drzi MB a ted bych prosil o radu tech co sleduji tenhle topic. Nasel jsem jeste ve starem modu jeden zeleny neon a vyskousel jsem jak to bude vypadat az to bude kopletni . Zelena se mi libi a mozna ze kdyz mam i nanoxie zelene tak to bude pekny kontrast zelena a cerna ,ale prvni plan byl ze koupim normalni Uvecka ty kratsi a dam je na misto stavajiciho zeleneho neonu aby nanoxiim svitily lopatky a ted nevim teda co bude lepsi :sad: :sad: takze help lidi
Obrázek
Obrázek
Obrázek
bigben
Nováček
Nováček

Příspěvek od bigben »

no nevypada to spatne kdyz je to podsviceny tim zelenym neonem ,este by to mozna chtelo dokolrcka kolem MB neco vygravirovat
amd x2 4000-2000mhz@2600 2GB(4*512) a-data ext. ed. 800mhz@1066 zaklad. asus m3a32-mvp deluxe grafarna 8800 gt fortron 500W 80G wd(pata) a baracuda 160 sata
6480jojo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 6480jojo »

gribo a nemoze tam byt tento neon a este aj dalsi aby nanoxiam svietili lopatky ?
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870Obrázek
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

ano gravir planuju ale jeste nemam brusku ale 4 dubna mam narozky takze to 5 dubna bude nagravirovane zatim muzete vymyslet jestli se vam chce nejaky navrhy co by se tam hodilo abych na to nebyl sam :) a k tomu napadu s tema dvema neonama hm.... jako nechcu aby to vypadalo jak na kolotocach vis co ale spis me napadlo kupit supersvitive UV ledky a ze bych treba zrobil takove lempicky ktere primo budou osvetlovat ty vetraky
Naposledy upravil(a) gribo dne ned 1. bře 2009, 18:59, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“