Zdravim,
poprosil bych o radu ohledne tehle zalezitosti.
Jedna se mi o to, ze mam napr. 250GB disk. Ten mam rozdelen na 3 casti:
C: OS windows XP (10GB)
D: DATA (210GB)
X: Zaloha (10GB)
Na disk E si udelam zalohu particny C s operacnim systemem do image a nasledne bych potreboval celou particnu E skryt, aby nebyla v systemu viditelna a nikdo mi tak vytvorenou zalohu nemohl smazat, protoze na PC pracuje vice lidi (zalohu provadim pres boot CD Acronisu Home Edition). Nasledne pak pri potrebe bych tuhle zalohu znovu obnovil pres zminene boot CD, jenze tady nastava ten problem.
Particnu E jsem zkousel skryt pres nekolik programu napr. Acronis Disk Director Suite nebo Partition Magic, ktere s tim nemaji problem a umeji to, jenze ji skryji tak, ze kdyz potom chci system z dane skyte particny obnovit, tak to bohuzel nejde. Recovery CD acronisu tuto particnu nevidi.
Defacto potrebuji vytvorit to, co funguje na noteboocich, ze ze zalozni skryte casti HDD obnovite OS do puvodniho nastaveni.
Hraji se s tim uz pekne dlouho a zatim jsem s tim moc nehnul, tak kdyby mel nekdo overeny postup jak na to, byl bych mu moc vdecen.
Dekuji
Jak na skrytou partition se zálohou OS?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- jessie.james
- Začátečník

Jak na skrytou partition se zálohou OS?
there´s no beast without cruelty (F. Nietzsche)
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak na skrytou partition se zálohou OS?
Hmm a pro tedy partition neodkryjes zase treba v Partition Magicku ktery ji skryl?
- jessie.james
- Začátečník

Re: Jak na skrytou partition se zálohou OS?
Zda se, ze rychleji pisu nez myslim
.
Problem vyresen. V Acronisu totiz existuje skvela vec, tzv. Acronis Secure Zone. Presne to, co jsem potreboval. Vytvori chraneny a skryty oddil disku, kam lze ulozit zalohu. Disk se pak nezobrazuje v systemu.
Ach jo, ach jo, tolik casu na tom ztraceneho.
Problem vyresen. V Acronisu totiz existuje skvela vec, tzv. Acronis Secure Zone. Presne to, co jsem potreboval. Vytvori chraneny a skryty oddil disku, kam lze ulozit zalohu. Disk se pak nezobrazuje v systemu.
Ach jo, ach jo, tolik casu na tom ztraceneho.
there´s no beast without cruelty (F. Nietzsche)