miranda

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

jack68 píše: asi ne.Kde se to prosim nachazi?To nemuzu najit?A jaktoze jsem se na go.icq.com videl invisible?
čti http://miranda.nezbeda.net/forum/viewtopic.php?t=350
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

Luks píše:
jack68 píše: asi ne.Kde se to prosim nachazi?To nemuzu najit?A jaktoze jsem se na go.icq.com videl invisible?
čti http://miranda.nezbeda.net/forum/viewtopic.php?t=350
diky moc.Muzu jeste vedet proc kdyz ja jsem invisible v mirande jaktoze me vidi i v java apletu na go.icq.com??to nechapu
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Je tady threadů o Miarndě jak nas...o, tak to šoupnu sem :)

Dneska jsem zapnul komp naběhly wokna, chtěl jsem spustit Mirandu a hodilo mi to tuto hlášku ->

"Chyba připojení. Zadáné UIN a heslo bylo odmítnuto serverem (5)."

Rok mi všechno fungovalo ok, nepomohl ani restart. Vyzkoušel jsem i jiné číslo a ten samý problém jako výše, takže fakt nevím ... :?
Goldnoob team proud member!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

jakou verzi pouzivas? jakej icq plugin?
0118 999 881 999 119 7253
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

cool.user píše:jakou verzi pouzivas? jakej icq plugin?
Je to verze 0.4, plugin (netuším přesně co po mě chceš :oops: ) tipnul bych toto - ICQ Oscar v8/Joe 0.3.5.0 (vyzkoušel jsem i 0.3.5.2)

EDIT : Pár nových poznatků - přes web icq se připojím stejně tak když místo Mirandy použiju ICQ 2000b (stáhnul jsem to první co mi přišlo pod kurzor)

EDIT 2 : Problém vyřešen, smazal jsem soubor s profilem, vytvořil nový a už to jde. Akorát mám rozházený skupiny :x (Stejně pořád nechápu čím to bylo)
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Tak me se dneska stalo uplne to same, taky rok v pohode a rano tahle hlaska. Nakonec kdyz sem prolejzal zmeny hesel ve vsech moznych verzich ICQ, zjistil sem, ze maximalni delka je vsude 8 znaku, pri prihlasovani jsem teda dal jenom kus hesla a bez problemu... Ze by ICQ posilovalo bezpecnost? :)
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

€agle píše:Tak me se dneska stalo uplne to same, taky rok v pohode a rano tahle hlaska. Nakonec kdyz sem prolejzal zmeny hesel ve vsech moznych verzich ICQ, zjistil sem, ze maximalni delka je vsude 8 znaku, pri prihlasovani jsem teda dal jenom kus hesla a bez problemu... Ze by ICQ posilovalo bezpecnost? :)
Jj ... tím heslem to bylo, ale já už jich používám tolik, že jsem nějak nepostřehl, že píšu jiné :oops:
Axis
Začátečník
Začátečník

Re: miranda

Příspěvek od Axis »

Kde prosím Vás nastaviť, aby sa mi ICQ plugin automaticky prihlásil hneď po štarte Mirandy? MSN naskočí samé, ICQ musím zapnúť sám - dosť ma to zpomaľuje, hlavne keď sa ICQ kedysi tiež štartovalo samo... :)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

V nastavení by mělo být "pamatuj poslední status při odhlášení", pak stačí zavírat mirandu když máš nastavené online, ne offline :)
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

NoTHX píše:V nastavení by mělo být "pamatuj poslední status při odhlášení", pak stačí zavírat mirandu když máš nastavené online, ne offline :)
Túto ponuku som tam nenašiel, avšak pomohla mi rada kamaráta ktorý vravel že treba kliknúť na ikonku protokolu, pretože je "zamknutý" :-)

http://img88.imageshack.us/my.php?image ... ep7jr7.png

Avšak aj cez to moc ďakujem :-)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

co se stane když odstraním kontakt z contact listu? jde mi o to, že 2/3 mého CL jsou kompletně ignorovaní a invisible, takže v případě že je z CL odstraním... co se stane? začnou mi masově psát protože začnu být vidět? nebo jak to teda je? týká se to ICQ a MSN protokolů. díky za info.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Začnou ti masově psát. jakmile je smažeš, tak se smažou i veškeré restrikce vůči nim.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

fajn, co se dá dělat. díky.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Není zač, enjoy. :(
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

zombux píše:fajn, co se dá dělat. díky.
Dá se dělat to, pokud daní nemají QIP. Tak si stáhni QIP a tam je funkce Smazat sebe z uživatelova seznamu. Pokud mají QIP, tak jim vyskočí okno že byli odebrání na žádost uživatele. A pokud má ICQ. Tak po dalším spuštění už tam nebudeš :wink:
Jednou jsme se s kámošem nudili :-D
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“