Souhlas / Nesouhlas u Komentářů
- randomofamber
- Začátečník

Souhlas / Nesouhlas u Komentářů
Po kliknutí na souhlas / nesouhlas v diskuzích u komentářů článků, se obnoví stránka. To by bylo ještě OK, jenom kdyby kurzor skočil zpět na komentář, který jsem hodnotil. Bohužel po obnovení stránky skočí kurzor na začátek diskuze a já musím po každém hodnocení komentáře hledat kde jsem skončil.
Můžete s tím něco udělat? Pokud nebude možné provést návrat na konkrétní komentář tak alespoň aby se stránka neobnovovala a hodnocení se jen zapisovalo na pozadí?
Můžete s tím něco udělat? Pokud nebude možné provést návrat na konkrétní komentář tak alespoň aby se stránka neobnovovala a hodnocení se jen zapisovalo na pozadí?
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D (Noctua NH-D15), MB: ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI, RAM: Kingston FURY Renegade DDR5 32GB 6400MHz (2x16),
VGA: Sapphire Radeon PULSE RX 7900 XTX, SSD sys&data: 2x Kingston Fury 1TB SSD M.2 NVMe/5R, SSD backup: Kingston NV2 1TB SSD M.2,
Case: CoolerMaster HAF XM 922, Zdroj: Cooler Master MWE Gold V2-1250W, Monitor: LCD Monitor 31.5" GIGABYTE M32Q,
Klávesnice: Logitech G815 CZ, Myš: ZOWIE BY BENQ FK2, OS: Win 11 x64 Cz
VGA: Sapphire Radeon PULSE RX 7900 XTX, SSD sys&data: 2x Kingston Fury 1TB SSD M.2 NVMe/5R, SSD backup: Kingston NV2 1TB SSD M.2,
Case: CoolerMaster HAF XM 922, Zdroj: Cooler Master MWE Gold V2-1250W, Monitor: LCD Monitor 31.5" GIGABYTE M32Q,
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Souhlas / Nesouhlas u Komentářů
no myslím, že by jsi toho chtěl moc
Byl bych rád, za to jak to funguje.
- fobos
- Začátečník

nemyslim si ze chces az tak vela, stacilo by do div-u/tabulky (neviem jak to je riesene) kde je predmet dat ID kometaru a do linku na suhlas/blabol dat mriezku a ID , teda #ID_kometaru ...
- randomofamber
- Začátečník

Já vím, že je to možné, jen jim to musí někdo říct (tedy já) a taky to někdo musí provést (tedy oni). Otázkou je zda se jim to bude chtít udělat...
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D (Noctua NH-D15), MB: ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI, RAM: Kingston FURY Renegade DDR5 32GB 6400MHz (2x16),
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale to není chyba, to je feature! Takhle když tam nějaké pako naklikává stovky blábolů někomu, nebo naopak stovky souhlasů sobě, tak PCT dostává stovky pageviews navíc

Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Vášnivý blábolista?randomofamber píše:Po kliknutí na souhlas / nesouhlas v diskuzích u komentářů článků, se obnoví stránka. To by bylo ještě OK, jenom kdyby kurzor skočil zpět na komentář, který jsem hodnotil. Bohužel po obnovení stránky skočí kurzor na začátek diskuze a já musím po každém hodnocení komentáře hledat kde jsem skončil.
- bubanek
- Středně pokročilý

Já bych se nechal překvapit jak to v novém layoutu stránek bude a teď bych to vůbec neřešil...
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslíš v tom layoutu, který měl být do pár týdnů nasazen, když jsem já a další lidi před rokem a půl odcházeli z redakce?
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
ano, presne v tom to jiste mysliLukfi píše:Myslíš v tom layoutu, který měl být do pár týdnů nasazen, když jsem já a další lidi před rokem a půl odcházeli z redakce?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- randomofamber
- Začátečník

Z diskuze jsem pochopil, že je možné u komentáře dát více jak jeden souhlas/nesouhlas, což nepovažuji zrovna za kladnou vizitku programátorů stránek...
Dále je z diskuze patrné, že stávající podoba stránek dozná změn, je ovšem otázkou zda se zlepší i práce programátorů nebo půjde jen o jinou grafickou podobu...
Děkuji všem přispěvatelům.
Vzhledem k tomu, že v tomto tématu již bylo vše zodpovězeno, je možné toto téma uzamknout...
Dále je z diskuze patrné, že stávající podoba stránek dozná změn, je ovšem otázkou zda se zlepší i práce programátorů nebo půjde jen o jinou grafickou podobu...
Děkuji všem přispěvatelům.
Vzhledem k tomu, že v tomto tématu již bylo vše zodpovězeno, je možné toto téma uzamknout...
- bubanek
- Středně pokročilý

Ano, přesně ten rok a půl starý...Lukfi píše:Myslíš v tom layoutu, který měl být do pár týdnů nasazen, když jsem já a další lidi před rokem a půl odcházeli z redakce?
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 9#p7744659
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Uznávám, že se to protahuje (z mnoha různých důvodů), nicméně existuje URL, na kterou se brzy budete moci podívat a něco tam uvidíte 
K tématu: ano, PV, příprava nového systému, apod.
@Lukfi: když ono ty stovky už naklikat nejde :/
K tématu: ano, PV, příprava nového systému, apod.
@Lukfi: když ono ty stovky už naklikat nejde :/
Burn in hell.