Souhlas / Nesouhlas u Komentářů

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
randomofamber
Začátečník
Začátečník

Souhlas / Nesouhlas u Komentářů

Příspěvek od randomofamber »

Po kliknutí na souhlas / nesouhlas v diskuzích u komentářů článků, se obnoví stránka. To by bylo ještě OK, jenom kdyby kurzor skočil zpět na komentář, který jsem hodnotil. Bohužel po obnovení stránky skočí kurzor na začátek diskuze a já musím po každém hodnocení komentáře hledat kde jsem skončil.

Můžete s tím něco udělat? Pokud nebude možné provést návrat na konkrétní komentář tak alespoň aby se stránka neobnovovala a hodnocení se jen zapisovalo na pozadí?
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D (Noctua NH-D15), MB: ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI, RAM: Kingston FURY Renegade DDR5 32GB 6400MHz (2x16),
VGA: Sapphire Radeon PULSE RX 7900 XTX, SSD sys&data: 2x Kingston Fury 1TB SSD M.2 NVMe/5R, SSD backup: Kingston NV2 1TB SSD M.2,
Case:
CoolerMaster HAF XM 922, Zdroj: Cooler Master MWE Gold V2-1250W, Monitor: LCD Monitor 31.5" GIGABYTE M32Q,
Klávesnice: Logitech G815 CZ, Myš: ZOWIE BY BENQ FK2, OS: Win 11 x64 Cz
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Souhlas / Nesouhlas u Komentářů

Příspěvek od Highlander »

no myslím, že by jsi toho chtěl moc ;-) Byl bych rád, za to jak to funguje.
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

nemyslim si ze chces az tak vela, stacilo by do div-u/tabulky (neviem jak to je riesene) kde je predmet dat ID kometaru a do linku na suhlas/blabol dat mriezku a ID , teda #ID_kometaru ...
randomofamber
Začátečník
Začátečník

Já vím, že je to možné, jen jim to musí někdo říct (tedy já) a taky to někdo musí provést (tedy oni). Otázkou je zda se jim to bude chtít udělat...
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D (Noctua NH-D15), MB: ASUS ProArt X670E-CREATOR WIFI, RAM: Kingston FURY Renegade DDR5 32GB 6400MHz (2x16),
VGA: Sapphire Radeon PULSE RX 7900 XTX, SSD sys&data: 2x Kingston Fury 1TB SSD M.2 NVMe/5R, SSD backup: Kingston NV2 1TB SSD M.2,
Case:
CoolerMaster HAF XM 922, Zdroj: Cooler Master MWE Gold V2-1250W, Monitor: LCD Monitor 31.5" GIGABYTE M32Q,
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Ale to není chyba, to je feature! Takhle když tam nějaké pako naklikává stovky blábolů někomu, nebo naopak stovky souhlasů sobě, tak PCT dostává stovky pageviews navíc :!: :mrgreen:
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

randomofamber píše:Po kliknutí na souhlas / nesouhlas v diskuzích u komentářů článků, se obnoví stránka. To by bylo ještě OK, jenom kdyby kurzor skočil zpět na komentář, který jsem hodnotil. Bohužel po obnovení stránky skočí kurzor na začátek diskuze a já musím po každém hodnocení komentáře hledat kde jsem skončil.

Můžete s tím něco udělat? Pokud nebude možné provést návrat na konkrétní komentář tak alespoň aby se stránka neobnovovala a hodnocení se jen zapisovalo na pozadí?
Vášnivý blábolista?
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Já bych se nechal překvapit jak to v novém layoutu stránek bude a teď bych to vůbec neřešil...
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Myslíš v tom layoutu, který měl být do pár týdnů nasazen, když jsem já a další lidi před rokem a půl odcházeli z redakce?
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Lukfi píše:Myslíš v tom layoutu, který měl být do pár týdnů nasazen, když jsem já a další lidi před rokem a půl odcházeli z redakce?
ano, presne v tom to jiste mysli
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
randomofamber
Začátečník
Začátečník

Z diskuze jsem pochopil, že je možné u komentáře dát více jak jeden souhlas/nesouhlas, což nepovažuji zrovna za kladnou vizitku programátorů stránek...

Dále je z diskuze patrné, že stávající podoba stránek dozná změn, je ovšem otázkou zda se zlepší i práce programátorů nebo půjde jen o jinou grafickou podobu...

Děkuji všem přispěvatelům.

Vzhledem k tomu, že v tomto tématu již bylo vše zodpovězeno, je možné toto téma uzamknout...
Case:
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Lukfi píše:Myslíš v tom layoutu, který měl být do pár týdnů nasazen, když jsem já a další lidi před rokem a půl odcházeli z redakce?
Ano, přesně ten rok a půl starý...

http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 9#p7744659
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Uznávám, že se to protahuje (z mnoha různých důvodů), nicméně existuje URL, na kterou se brzy budete moci podívat a něco tam uvidíte ;)

K tématu: ano, PV, příprava nového systému, apod.

@Lukfi: když ono ty stovky už naklikat nejde :/
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“