Sdílení složek po Internetu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
subwoofer
Nováček
Nováček

Sdílení složek po Internetu

Příspěvek od subwoofer »

Ahoj,

mám router HW660 a internet od O2. Jelikož mám veřejnou adresu, chtěl jsem se zeptat, jak nastavit router, aby mi fungovalo sdílení složek po netu stejně, jako v LAN. Případně, které porty přesměrovat.

Takže nainstaloval jsem si ISS a nastavil sdílení na webu, ale nějak to nemůžu nastavit na routeru, protože nevím, které porty IIS používá a nedaří se mi to najít.
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Sdílení složek po Internetu

Příspěvek od NEONET »

ISS zahod, natahni si normalni FTP server
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Pokud bys to vážně chtěl klasickým sdílením, můžeš si udělat přes net tunel, úplně nejjednoduší je pomocí programu Hamachi, pokud jsi trochu zkušenější zvládneš i mnohem lepší OpenVPN. Připojit by se pak mohl kterýkoli počítač adekvátně programově vybavený (spolu s přístupovými údaji).
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Priklanej bych se radeji k tomu FTP.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Ono záleží k čemu to chce, jestli jen pro up/down souborů, tak FTP je dobré řešení, jestli něco co spoléhá na windowsí sdílení (namapování disku), ftp mu nepomůže
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Namapovat se da ale i FTPcko, pokud se nepletu.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

nepletes, namapovat jde i FTP, ale mozna se user FTP-cka boji, mam tu reseni s kterym sem zacinal ja http://www.pablosoftwaresolutions.com/h ... erver.html - je fakt easy, verze lite je navic zdarma

pokud user ovsem neni hloupy, mohl by zvladnout File Zilla FTP Server. ten je podle me ale taky jednoduchy
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Ještě existuje alternativa s windows Live datovým úložištěm, který se synchronizuje s danou složkou na PC.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“