Sdílení složek po Internetu
Moderátor: Don
- subwoofer
- Nováček

-
Sdílení složek po Internetu
Ahoj,
mám router HW660 a internet od O2. Jelikož mám veřejnou adresu, chtěl jsem se zeptat, jak nastavit router, aby mi fungovalo sdílení složek po netu stejně, jako v LAN. Případně, které porty přesměrovat.
Takže nainstaloval jsem si ISS a nastavil sdílení na webu, ale nějak to nemůžu nastavit na routeru, protože nevím, které porty IIS používá a nedaří se mi to najít.
mám router HW660 a internet od O2. Jelikož mám veřejnou adresu, chtěl jsem se zeptat, jak nastavit router, aby mi fungovalo sdílení složek po netu stejně, jako v LAN. Případně, které porty přesměrovat.
Takže nainstaloval jsem si ISS a nastavil sdílení na webu, ale nějak to nemůžu nastavit na routeru, protože nevím, které porty IIS používá a nedaří se mi to najít.
- NEONET
- Středně pokročilý

Re: Sdílení složek po Internetu
ISS zahod, natahni si normalni FTP server
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Pokud bys to vážně chtěl klasickým sdílením, můžeš si udělat přes net tunel, úplně nejjednoduší je pomocí programu Hamachi, pokud jsi trochu zkušenější zvládneš i mnohem lepší OpenVPN. Připojit by se pak mohl kterýkoli počítač adekvátně programově vybavený (spolu s přístupovými údaji).
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Priklanej bych se radeji k tomu FTP.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Ono záleží k čemu to chce, jestli jen pro up/down souborů, tak FTP je dobré řešení, jestli něco co spoléhá na windowsí sdílení (namapování disku), ftp mu nepomůže
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Namapovat se da ale i FTPcko, pokud se nepletu.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- NEONET
- Středně pokročilý

nepletes, namapovat jde i FTP, ale mozna se user FTP-cka boji, mam tu reseni s kterym sem zacinal ja http://www.pablosoftwaresolutions.com/h ... erver.html - je fakt easy, verze lite je navic zdarma
pokud user ovsem neni hloupy, mohl by zvladnout File Zilla FTP Server. ten je podle me ale taky jednoduchy
pokud user ovsem neni hloupy, mohl by zvladnout File Zilla FTP Server. ten je podle me ale taky jednoduchy
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ještě existuje alternativa s windows Live datovým úložištěm, který se synchronizuje s danou složkou na PC.