x31 nestartuje!
Moderátor: Don
- tx3rf
- Začátečník

-
x31 nestartuje!
Zdravim, dneska ráno když sem jel do školy, tak jsem vytáh z docku notes a klasicky ho vypnul, jenže když sem si ve vlaku chtěl zapnout notes, tak se nezap, respektive rozsvílily se diody a tim to zkončilo, roztočil se větrák a už se nezreguloval, běžel pořád. Ve škole jsem zkoušel vyndat baterku ale taky nic. Paměť sem doma vrátil tu původní, taky bez reakce. Baterku jsem taky zkoušel tu starou ale nic. Fakt nevim, kdyby mi naběh post tak aspoň něco poznám, ale takhle můžu jenom hádat. Nemáte nějakej nápad?
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: x31 nestartuje!
a teraz sa už nerozsvietia ani diódy? lebo ak sa tie rozsvietia a vetrák normálne beží môžeš mať aj niečo s podsvietením displaya.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- kasper551
- Začátečník

pokud notebook nenajde zadny obraz vypada to na desku
okamzite do servisu formular na servis najdes zde
http://rma.asus.de/pick_eu/cz/
okamzite do servisu formular na servis najdes zde
http://rma.asus.de/pick_eu/cz/
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
On dělá Asus servis Lenovu resp. IBM jo? Od kdy
? Na druhou stranu obávám se taky, že by to mohla bejt deska, což není zrovna příjemný...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- tx3rf
- Začátečník

-
osobně to taky vidim na desku, vyzkoušel sem všechno co mě napadlo než sem s tim šel na net.. měnil paměti, připojoval ext monitor, vyměňoval baterku, navíc teď už ani napoprvý nenaskočí, až když ho zmáčknu podruhý tak se zapne. Prostě umírá víc a víc. Na desce sem nic nenašel, už sem zkoušel vytáhnout i baterku biosu, ale taky nic.. vidim to tak, že to zkusim rozprodat na díly co nepotřebuju a seženu si X40
- Mirek E.
- Začátečník

-
Určitě to bude deska, nedávno jsem si nechal pro známého měnit ve starém Compaq Armada s Pentiem MMX, výměna byla za starší zrepasovanou desku, na kterou byla půl roku záruka. Výměna a koupě stála dohromady 1.600Kč.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- tx3rf
- Začátečník

-
a moje další otázka, bude u x40 a x31 stejná klávesnice? Docela by mě to zajímalo, protože ta moje je v neskutečně dobrym stavu, takže bych si ji chtěl nechat.
- kasper551
- Začátečník

je sorry x31 neni asus
jinak nedoprocuju repasovane notebooky radsi noteboky se zarukou at ti muzou vratit penize takhle jsem si uz vydelal na svuj 4 notebook i kdyz uvidime jak se to msi postavi
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit
Semper Fi
- Mirek E.
- Začátečník

-
To já taky ne, ale známý to tak chtěl, ikdyž byl seznámený s veškerými problémy, které se mohou vyskytnout, ale k desce je přímo papír jako záruční list ještě asi na 5 měsíců.kasper551 píše:...nedoprocuju repasovane notebooky...
Říkal jsem mu, že se to nevyplatí, ale on ten nb má na diagnostiku motorů aut, takže tam potřebuje COM a LPT, což většina nových už moc nemá a když má, tak jsou drahý.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL