silence by Gribo

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Syntex
Začátečník
Začátečník

Re: silence by Gribo

Příspěvek od Syntex »

Vypadá to mooc luxusně :lol: už jenom proto, že 4. dubna mam taky narozeniny :lol:

Co tam nagravíruješ?
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Gravir jsem jeste neresil rikam jestli mate nejakej napad co by se hodilo tak to tu dejte se kuknu . Dodelal jsem drzak pro MB a tak provizorne jsem to upevnil do bedny abych mel predstavu jak to bude vypdat a myslim ze e to dost dobre ani jsem necekal ze to bude tak dobre a az to nastrikam na cerno tak to bude uplne luxusni . Takze zatim davam aktualni foto....Ale nechcu to prechvalit protoze pycha predchazi pad.
Obrázek
..
Obrázek
..
Obrázek
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Vypadá to moc pěkně, ale výstupy budou takhle z boku?
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

JJ vystupy jsou z boku me se to libi teda vic jak kdyz je to zezadu je k tomu daleko lepsi pristup a urobim to tak ze to bude ozdoba :P
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Opravdu krásné luxusní,dobrý nápad to mě nenapadlo že dáš desku naležato.Zatím nemám žadné připomínky ale pozor na to abys to něčím nezkazil.Hodila by se k tomu LCD obrazovka z Playstation 1. 8-)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

To sem mel taky v planu ze bych udelal jakoze do toho druheho boku takove okno ze bych tam nastavil nejak to sice nevim jak ze by se mi to chovalo jen jako winap a eqalizer jenom ze by to nebylo jen klasicke okno jakoze bo sem mel lcdcko starsi ale funkcni z monitoru co mamka vyhazovala ale kkt sem to vymenil se susedem za.... uz ani nevim za co :-D ,no ale zas aby to bylo preplacane ale kdyby mel nekdo radu jak to zrobit tak pudu to lcdecko vykoupit zpet :-D ten display z playstationu se mi moc nelibi jako ze je to v pohode ale je to malicke kdyz uz tak at to ma kule ten monitor to byla 15" to bylo v pohode
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

gribo píše:To sem mel taky v planu ze bych udelal jakoze do toho druheho boku takove okno ze bych tam nastavil nejak to sice nevim jak ze by se mi to chovalo jen jako winap a eqalizer jenom ze by to nebylo jen klasicke okno jakoze bo sem mel lcdcko starsi ale funkcni z monitoru co mamka vyhazovala ale kkt sem to vymenil se susedem za.... uz ani nevim za co :-D ,no ale zas aby to bylo preplacane ale kdyby mel nekdo radu jak to zrobit tak pudu to lcdecko vykoupit zpet :-D ten display z playstationu se mi moc nelibi jako ze je to v pohode ale je to malicke kdyz uz tak at to ma kule ten monitor to byla 15" to bylo v pohode
Mě se taky moc osobně nelíbí má malou uhlopříčku a neni širokoúhlí.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Čau. Jak budeš řešit ten koš na HDD z plexi, když plexi má 3mm a šroubek taky? Že by velkým vrtákem s plochou špičkou?
Obrázek
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

urcite z plexi jeste jsem nad tim nedumal ale tohle je vyborny napad asi to tak udelam spis bych ale potreboval radu jak udelat drzak na mechaniku aby sla jakoby do 3,5" pozice jako na HDD s tim si budu lamat hlavu asi nejdriv
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... I0AP0AVDEG
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Jo a jeste moje plexi z ktereho to robim ma 4mm :) ale to jenom tak
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Zrusit 3,5" pozice a vse udelat 5,25". :) Na disky bud boxy nebo aspon tlumici retencni sroubky.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Jaj sry nechtel jsem napsat 3,5" to by tam to dvdcko ani nevlezlo :D samozrejme ze 5,25"pozice :-D ja sem tez johny :-D :-D
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Nádhera, ta zelená deska se povedla, gravír nevím, něco co se ti líbí, nebo si udělej logo a to tam vygravíruj. Jinak kde jsi vzal to plexi? Jsem taky z Ostravy, a hledal jsem dlouho, našel jsem, aji tady jsem to psal, tak jestli si nenašel něco jiného. Já to mám z Mariánek, Daliborova, kousek od Madeji
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

JJ daliborova 14 ale nazev te firmy nevim ale myslim ze je to na M
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

J přesně tam jsem byl, už několikrát, a ty ceny :!: Super, a ty jsi tam bral i kouřové? Pro to tam asi teď někdy půjdu. Jenom škoda že ta firma nemá webovky, a našel jsem je asi po hodině někde na centrumu
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

JJ to kourove mam odtamat a reknu ti uz nikde ani kupovat nebudu bo to cire ze ktereho mam tu desku pod zakladkou to je otres mam ho z bauhausua potreboval jsem to vyuzit bo drahe to bylo jak to kourov a byl to takovy prcek jenom a strasne blbe se s nim robilo bo je strasne tvrde to kourove je uplne jine kafe . Kourove jsem rezal normalne primocarou pilkou a to cire sem musel obrezavat pilkou na zelezo sem byl spoceny jak prase :-D :-D . A je fakt skoda ze nemaj webovky a navic delaji i veci na laseru a tez to nemaj moc drahe
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

Teda nejsem priznivcem svititek, ale zelena si mi libi a hlavne me dostalo to umisteni deky!
Konecne nejaka zmena - super 8)
Darsilius
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darsilius »

Zatím je to super ! :) , nevím, z mého čistě subjektivního hlediska bych tam moc gravíru nedával, líbí se mi tento elegantní design a podvícení :wink: jen tak dáál...
Motherboard: Gigabyte P35-DS3..F10
Procesor: C2D E6750 3,2 Ghz, cooler: cm gemin II
Vga: His Ati HD3870 854/2450, cooler: accelero S1
HDDs: samsung F1 640GB+ WD 250 GB,
Ram: A-data vitesta extreme edition 4GB cl4 800Mhz
Case: Sharkoon Rebel 9 (Ati casemod)
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

gribo píše:ano gravir planuju ale jeste nemam brusku ale 4 dubna mam narozky takze to 5 dubna bude nagravirovane zatim muzete vymyslet jestli se vam chce nejaky navrhy co by se tam hodilo abych na to nebyl sam :) a k tomu napadu s tema dvema neonama hm.... jako nechcu aby to vypadalo jak na kolotocach vis co ale spis me napadlo kupit supersvitive UV ledky a ze bych treba zrobil takove lempicky ktere primo budou osvetlovat ty vetraky
Tady jsem našel takový návod jak si vyrobit jednoduchý neon potřebuješ jenom ty ledky a náplň do tavné pistole,a zdroj proudu. http://www.tuningpc.cz/?idfi=2&IDclanku=460&IDpage=12
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

zajimave dekuju za pomoc , ale asi tam bud necham ten zelenej neon nebo si kuopim 20 zelenejch supersvitivejch ledek a urobim dve rady po 10 na dps a budu od stredu z pod MB osvetlovat kazdou stranu to se mi zda jako takove nejlepsi reseni ale diky za sbahu cenim si toho
Odpovědět

Zpět na „Projekty“