HW akcelerace videa v realnem case

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
wnt
Nováček
Nováček

HW akcelerace videa v realnem case

Příspěvek od wnt »

Ve grafikach se zrovna nevyznam, proto bych rad, kdyby mi nekdo potvrdil, pripadne vyvratil nasledujici.

Stavajici stav:
PC P4 3GHz, 1GB RAM, nejaka uplne obycejna tv karta

kdyz na vstup privedu video signal a pustim na danem pocitaci enkodovani do WMV (v realnem case), tak celkove zpozdeni cini cca 20s a procesor je vytizenej na 60-70%

a ted bych rad vedel, kdyz bych ke stejnemu pocitaci pripojil do PCI-E nejakou grafiku VIVO, ktera ma uvedeno, ze podporuje HW akceleraci.. napriklad tato (http://www.odklepnuto.cz/aukce1232661-s ... ?actpage=1) (aspon je teda ve specifikacich uvedeno "Accelerated MPEG-2, MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1, and H.264 decoding and transcoding", bude vysledek takovy, ze se a] zmensi zpoydeni b] procesor nebude tolik vytezovan a zatez potahne grafika?

Diky
wnt
Nováček
Nováček

Re: HW akcelerace videa v realnem case

Příspěvek od wnt »

nikdo nic nevi?
Haveja
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haveja »

a jaky program mas na enkodovani?
MACBook Pro 2012, DELL LATITUDE E5250.
Stary tuning computer: http://home.tiscali.cz/havelka.jan/[/size]
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

dnešné GK podporujú HW iba pri prehrávaní ako som dobre pochopil tvoj problém...
ak dávaš film/video do PC a TV karta nepodporuje HW encoding bude robiť všetko CPU
takisto záleží aj na nastvení/qualite v akom to video nahrávaš do PC
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“