nvidia - dva monitory !
- IMI
- Začátečník

-
nvidia - dva monitory !
Caute mam 9800GX2, drive jsem mival v pohode zaple dva monitory. Stahl jsme nove ovladace a ted za boha nevim jak to zase nastavit. Muzete mi to nekdo po lopate vysvetlit ? ...Diky
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: nvidia - dva monitory !
OS? Pôvodné ovládače, súčasné? Ako to že nemôžeš? Nemáš tam tú možnosť alebo ak nastavíš tak nenastane zmena?
- IMI
- Začátečník

-
Vista 64bit ...No v sdrivejsich to vzdycky nakonec nejak slo. Ale ted nenovejsi verze "181.22_geforce_winvista_64bit_english_whql.exe" mi to nejde uz vubec. At udelam cokoliv rozsviti se jen jeden. Ta moznost tam je, ale nefunguje spravne. ....
Neni treba moznost nejak prenest nejaky config soubor ? Mam totiz na PC 2x Vistu a na jedne je jeste ten stary ovladac a ta funguji oba. Tak co to nejak pretahnout na to druhe os ? Konfigurace PC je vlastne stejne, takze by to teoreticky mohlo jit ne ? Diky
Neni treba moznost nejak prenest nejaky config soubor ? Mam totiz na PC 2x Vistu a na jedne je jeste ten stary ovladac a ta funguji oba. Tak co to nejak pretahnout na to druhe os ? Konfigurace PC je vlastne stejne, takze by to teoreticky mohlo jit ne ? Diky
- Stano K.
- Středně pokročilý

Je tu celkom pravdepodobná možnosť že na nových ovládačoch to jednoducho nemusíš rozchodiť, ak ti to fungovalo na predošlých tak najjednoduchšie a najrýchlejšie riešenie bude sa k nim vrátiť. Až také výrazné rozdieli vo výkone nie sú medzi dvoma po seba nasledujúcim ovládačmi aby si nemohol vrátiť predošlým.
Ak by si prekopíroval časti starších ovládačov do nových mohol by si dosiahnuť aj nefunkčnosť či stav ako keby si sa vrátil k pôvodným.
Ak by si prekopíroval časti starších ovládačov do nových mohol by si dosiahnuť aj nefunkčnosť či stav ako keby si sa vrátil k pôvodným.
- palisandr
- Nováček

Ahoj, mam 8800GT, vista 64bit a potreboval bych rozjet dva monitory. Jede mi to jako rozsirena plocha, tzn. primarni a sekundarni monitor, coz je v poradku. Da se ale nastavit klon?Aby se na kazdem z nich zobrazovalo to same? Myslim si, ze tim by se totiz vyresil problem s hrou Burnout Paradise, ktera podporuje 2 monitory, ale ja to rozjet nemuzu, vzdy kdyz si ve hre navolim 2 monitory,obraz se mi jen na jednom monitoru zúží. Nebo by to mohlo byt tim, ze kazdy monitor jede v jinem rozliseni?
Q6600@3,3GHz,Asus P5E(X38,1102),Gigabyte GTX560 ti, 4x2gb Patriot cl4, Seasonic 500W, SSD CRUCIAL M4 128GBWD, 2x1TB Fals + 640GB AAKS, Scynthe Ninja rev.B, case Thermaltake M9, Dell 2408wfp, Windows 7 Ultimate 64b
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ovládací panel NVIDIA -> Nastavení více monitorů -> pravý klik na jeden z obrázků monitorů a "Klonovat LG a Samsung SyncMaster"
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- palisandr
- Nováček

Ano takto to funguje, diky
Q6600@3,3GHz,Asus P5E(X38,1102),Gigabyte GTX560 ti, 4x2gb Patriot cl4, Seasonic 500W, SSD CRUCIAL M4 128GBWD, 2x1TB Fals + 640GB AAKS, Scynthe Ninja rev.B, case Thermaltake M9, Dell 2408wfp, Windows 7 Ultimate 64b
- Pixmar
- Nováček

-
Ahoj, mám 9600GT (ovladače nejnovější), Windows 7 64bit a potřeboval bych poradit jak zprovoznit hru na oba monitory, mám je zapojené, a plně fungují, co se týká přetahování oken atd. ale nevím jak to nastavit aby byla hra přes celé 2 monitory, kamarádovi to funguje bez problémů, ale má Windows XP, zkoušel jsem to tedy taky na starším PC kde mám Win XP a funguje to bez problémů, stačí v ovládacím panelu nvidie zaškrtnout políčko ,, Jako jedna velká horizontální plocha" což jsem ale u mě na win 7 nikde nenašel, a nikde jinde se mi to nastavit nepodařilo, mohl by mi prosím někdo poradit jak na to?