HTPC skrin s pouzitelnym displejem

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
vojtec
Nováček
Nováček

HTPC skrin s pouzitelnym displejem

Příspěvek od vojtec »

Ahoj,

chystam se postavit si HTPC a zakladni pozadavek je ten, aby se dalo pouzivat i bez zapnute TV na prehravani hudby, tzn. aby skrin mela nejaky displej, na kterem pujde prochazet seznam skladeb ap.

Zajimalo by me teda, jestli nekdo mate zkusenosti s nejakou takovou skrini, jde mi dost o rozpocet, nerad bych dal za skrin vic nez cca 6k. Anebo jestli nemate nekdo overene nejake reseni typu pripojeni externiho displeje + ovladace.

Co se tyce skrini, tak jsem koukal napr. na Thermaltake VF7001BNS, Bach anebo Mozart, ale nevim, jak jsou ty LCDka pouziteny, prijdou mi dost maly... mate s nima nekdo zkusenosti?

DIky za jakykoiv tipy
vojtec
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HTPC skrin s pouzitelnym displejem

Příspěvek od martinnovak8 »

Můžeš pužít třeba display z playstation 1.
vojtec
Nováček
Nováček

Příspěvek od vojtec »

To zni zajimave, diky za tip. Akorat s tim bude asi trosku fuska - nikde jsem nenasel nejaky zkusenosti nekoho, kdo by ho provozoval v HTPC - bude to chtit vyresit nejak elegantne zobrazovani i na displeji napriklad te hudebni knihovny ap. - asi dost hrani si s konfiguraci jednotlivych OS pro HTPC.... jeste zapatram....
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

displej z PS1 uz se dost dlouho nedela->hledej stesti v bazaru....ale na GME maj hezky maly LCD

http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... =341891170
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“