Reproduktory Logitech x540 5.1 (Problém)
Moderátor: CageJ
- Capioca
- Začátečník

Reproduktory Logitech x540 5.1 (Problém)
Zdravim mam problem s reprakama od logitechu. Vsechno jsem zapojil podle barev tak jak ma spravne bejt ale když si spustim muziku nebo film tak zadni 2 repraky my vubec nehrajou (presneji Front Left, Front Right) Skousel jsem vsechno od nastaveni zvuku na Souround 5.1 as po preinstalovani celýho OS. Porad stejnej problém.

- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reproduktory Logitech x540 5.1 (Problém)
Stereo zvuk se přehrává jako stereo (stereo hudba, stereo film). Pokud ti hry a filmy s vícekanálovou (důležité!) zvukovou stopou hrají v pořádku, tak nikde chyba není.
- Capioca
- Začátečník

Filmy to je to samy zadni dva nefungujou mam nastaveny v KMPlayer 5.1 Souround a film je 5.1 Sourund též. Hry jsem zatim neskousel.
- Capioca
- Začátečník

Filmy to je to samy zadni dva nefungujou mam nastaveny v KMPlayer 5.1 Souround a film je 5.1 Sourund též. Hry jsem zatim neskousel.
(Zvuková karta: Realtek ALC850 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller)
Edit: A este jedna vec pokud skousim v Sound manageru, Speaker confuguration, 6HC Speaker kliknu na dve predni fungujou kliknou na center funguje kliknu na soundwoofer ozve se center kliknu na ty dva zadni a nic jenom kdys dam uplne na max zvuk a to i tak slisim jenom trochu.
(Zvuková karta: Realtek ALC850 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller)
Edit: A este jedna vec pokud skousim v Sound manageru, Speaker confuguration, 6HC Speaker kliknu na dve predni fungujou kliknou na center funguje kliknu na soundwoofer ozve se center kliknu na ty dva zadni a nic jenom kdys dam uplne na max zvuk a to i tak slisim jenom trochu.
- Ollie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jsi si jistej že to máš dobře zapojený? Front jsou přední repráky!zadni 2 repraky (presneji Front Left, Front Right)
- Capioca
- Začátečník

Vsechno podle barev jak do soundwoofru tak do počítače.
Edit: omlouvám se Rear Left, Rear right
Edit: omlouvám se Rear Left, Rear right
- Capioca
- Začátečník

Tak lidi problem je viresen stačí kdyš si stáhnete AC3 filter a nastavíte to tam na 3/2+SW 5.1 channel. Problém byl v tom že zadní reproduktory jsou brány jako postraní
.
PS: Jinak diky za odpovedi
PS: Jinak diky za odpovedi