-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
Re: -=World of Warcraft=-
Tak tak, člověk si musí najít zabavu sám. A s příchodem achievmentů je to ještě jednodužší. Já si doděl world explorer (zabava na par hodin, ale nenaročná a člověk najde věcí) a nebo skvěly je taky Pest control nebo To all the squirrels I've loved before. Rybářskou soutěž bych chtěl taky někdy zkusit, člověk muže projit stare dungy, aby měl achiev nebo skillovat zbraně, dělat quetsy na loremastera nebo zkusit Leeeeeeeeroy! To jde odsolovat Je toho hromada.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
Akorát jsem teď narazil na problem. S warrem už moc nechodim daily hc (jenom ty, co jsem ještě nedal, abych měl Proof of demise), raidy jenom občas večer, dual-spec zatim neni a stejně potom bude PVE fury. Chtěl bych alta na PVP, jenom tak zajit BG a sundat par aliku atd. ale nevim class. Mam rozjetyho priesta, ale nevim. Bojim se achievmentu jako je wrecking ball (i když se mužu healnout a furt to bude snazší než s warrem) nebo cap vlajky v Gulchu za 1 minutu nebo 3 vlajek bez umření. A když už to bude PVE alt, tak titul Battlemaster by nebyl špatný. Ale zas mě napadlo. PVP sem dlouho nehral, chodi se ještě AV a tady toto. Tam jsou achievmenty jako Frostwolf perfection nebo Blitz a to bude asi taky drsny, hlavně pokud se to malo chodi.
Jinak jako alt mě napadl hunter, něco vdrží, je to range, má CC a furt mě k tomu něco táhne. Jak si vede a povede po patchi hunter. Jde mi hlavně o jedno, je dobry hrat huntera nebo to bude v PVP nuda?
Jinak jako alt mě napadl hunter, něco vdrží, je to range, má CC a furt mě k tomu něco táhne. Jak si vede a povede po patchi hunter. Jde mi hlavně o jedno, je dobry hrat huntera nebo to bude v PVP nuda?
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Když jsem v byl v půlce tvého příspěvku tak mě taky napadl hunter.
Takže běž do huntera, já mám bohužel ten problém že nikdy nehraju za nic co bojuje nebo mlátí, takže main lock a alt mage je pro mě jediná volba. V každým rpg hraju jen za castery.
Takže běž do huntera, já mám bohužel ten problém že nikdy nehraju za nic co bojuje nebo mlátí, takže main lock a alt mage je pro mě jediná volba. V každým rpg hraju jen za castery.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
Tak zkusim huntera. Mam už dlouho lvl 26 tak ho asi dotahnu. Spec asi BM ale nevim co s petem. Mam bilou kočku z Dun Morogu, ale na lvleni bude asi lepší nějaky tankovaci. Ti jsou ale škaredí, jediny co připada v uvahu jsou medvědi. Takže asi vezmu medvěda, vylevlim s nim a pak vezmu čiču. Tu budu muset dolevlit že? Ale podle petopie neni kočka přimo PVP pet, ale spíš dps. Tak kdybych potom na 80 vzal nějakyho PVP peta, nebude tam nějaka ztrata za to, že jsem s nim nelevlil, ale vzal ho až jako vysoky level?
- Rytmus
- Žlutá karta
-
dokonce jsem zkoušel žebrat prachy ve STORMWINDU na Trade District a byl jsem uspěšnej 3 Gold
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Hm, já peníze takhle zásadně žebrákům nedávám. Dal jsem jednomu týpkovi 5G s tím že to prej potřebuje na novou zbraň a chybí mu právě jen těch 5G a za minutu chtěl po kámošovi 10G že prej potřebuje novou zbraň. Ehm, ve Stormwindu? fuj, alík.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Kašpec
- Mírně pokročilý
Fuj, hrouda ... Nájezdy na Crossroads mě stále baví ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- E1X
- Začátečník
-
Jo to bavi hodne aliku pak tam prijde jedna 70/80 (kdyz sem hral tak byly jenom 70ty ) a ono je to zas prestava hned bavit normalka.Kašpec píše:Fuj, hrouda ... Nájezdy na Crossroads mě stále baví ...
- Kašpec
- Mírně pokročilý
Tak kdyz tam clovek chodi v raidu kvuli tem 70 tak ho to bavi porad
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- Skeeter
- Začátečník
PzKpfw VI Tiger > ja mam jako alta na pvp resto druida a je to desne zabavna klasa. Teda nevim jak je na tom ted pac je zaparkovanej na 70lvlu a ve wotlk jsem s nim jeste nehral Ale ze zkusenosti z preTBC muzu jen doporucit, viz. treba > http://www.azicek.wz.cz/Aszune/AVrecord.jpg
Kašpec > mno nevim, e1x ma pravdu Ja jsem se treba snazil najit a zabit nekoho v exodaru na achvi ( zabit 5 aliku v jejich kazdym hlavnim meste) a proste to nejde...nikdo tam neni a kdyz uz nekoho potkas tak pokud je sam tak hned zdrhne. Kamaradovi se tam postavil jednou shaman (diky mu za ochotu bojovat) kdyz byl shami na cca 30% tak pribehl ze zadu lock a bum bum kamos dole...proste alici jsou sraby jakmile jich neni presila tak nebojujou ale zdrhaj...
Kašpec > mno nevim, e1x ma pravdu Ja jsem se treba snazil najit a zabit nekoho v exodaru na achvi ( zabit 5 aliku v jejich kazdym hlavnim meste) a proste to nejde...nikdo tam neni a kdyz uz nekoho potkas tak pokud je sam tak hned zdrhne. Kamaradovi se tam postavil jednou shaman (diky mu za ochotu bojovat) kdyz byl shami na cca 30% tak pribehl ze zadu lock a bum bum kamos dole...proste alici jsou sraby jakmile jich neni presila tak nebojujou ale zdrhaj...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- E1X
- Začátečník
-
Delat rajd na cross nestacim se divit. Kdyby aspon nekdy alici udelali poradnej raid na horde mesta na DT sem v dobach kdy tam jeste bylo dost ali jedinej raid na OG a ten skoncil jeste pred prvnim guardem . Jinak jestli zas zacnu hrat asi pudu za aliky taky na BB za drooda prej je tam dost aliku takze doufam ze by se vyrobil i nakej pvp raid na mesta.Kašpec píše:Tak kdyz tam clovek chodi v raidu kvuli tem 70 tak ho to bavi porad
- LOVIT
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mno jediny alici na shadowmoonu/dt co stali za neco byli motion a avalanche ru, to byly aspon rezby, jo jeste TTH, ale ty snad nemel nikdo rad
a delat raid na cross je celkem ubohy co si budem povidat , velky mesto beru, ale kvedlat 1hit lvl 20- opravdu zabava vhodna aliancnich kretenku (u hordy se taky najdou). btw kolik z vas jeste aktivne hraje? (tim neberu lognuti 1x tydne)
http://dl.s4.uloz.to/Ps;Hs;fid=1406963; ... 2436290&De
to byly doby
a delat raid na cross je celkem ubohy co si budem povidat , velky mesto beru, ale kvedlat 1hit lvl 20- opravdu zabava vhodna aliancnich kretenku (u hordy se taky najdou). btw kolik z vas jeste aktivne hraje? (tim neberu lognuti 1x tydne)
http://dl.s4.uloz.to/Ps;Hs;fid=1406963; ... 2436290&De
to byly doby
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Hehe, teď jsem prošel Uldaman a narazil jsem na 3 vikingy, nevěnoval bych tomu pozornost kdyby z nich nepadly předměty jako štít, boty a luk. Pak jsem se ještě jednou podíval na to jak vypadaj a vzpoměl jsem si na hru Lost vikings, což je prvodílo Blizzardu. Blizz má smysl pro humor
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Už aby byl 3.1, přijde mi, že se teď ingame nic moc neděje... Raidy se pugují, to už s Ulduarem imo nepůjde, WG už mě taky nebaví, snad s dual specem, přece jenom jako FFB mage toho moc v pvp neudělám. Poslední dva týdny se u nás organizují AV premades, AV se jinak na Cyclone prakticky nechodí, ani když je daily. Taky náš GM domluvil pár her s alíkama na Frostwolf perfection:D nebo We had it all along *cough* (AB).
Já osobně z nudy dělám Loremastera:D OL a northrend done, Kalimdor 530 / 685 a už mi začínají docházet questy, kdo si má pamatovat co kde dělal po takové době... Čekají na mě všechny q v Silithusu (tam nemam ani FP, je to BC charr), něco málo ve Felwoodu, Winterspringu, Azshaře a Moonglade ale i tak nevidím, že to bude 160q...
Já osobně z nudy dělám Loremastera:D OL a northrend done, Kalimdor 530 / 685 a už mi začínají docházet questy, kdo si má pamatovat co kde dělal po takové době... Čekají na mě všechny q v Silithusu (tam nemam ani FP, je to BC charr), něco málo ve Felwoodu, Winterspringu, Azshaře a Moonglade ale i tak nevidím, že to bude 160q...
Naposledy upravil(a) Revealman dne ned 8. bře 2009, 14:15, celkem upraveno 1 x.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
Taky jsem na to koukal, dělat to teda nechci, ale výhoda BC/WOTLK lore je, že je to rozděleny po územích a snáz se hledá, ale mít 685 questů na cely Kalimdor to je celkem široky pojem. Jedině najít questy podle lokace třeba na wowwiki nebo allakhazam a odškrtávat.
Ve Winterspringu je toho dost, v Silithu taky, ale v Azshaře je toho imho docela málo a v Moonglade není snad nic.
Ve Winterspringu je toho dost, v Silithu taky, ale v Azshaře je toho imho docela málo a v Moonglade není snad nic.
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No uvidíme, na wowheadu v komentářích jsou linky na seznam questů, které by člověk normálně nenašel (třeba maják ve Westfallu si pamatuju, ale to je zrovna Eastern Kingdoms) a taky jsou tam podle zón vypsané "This item starts..." questy, je jich překvapivě hodně. Cca polovina dungeon questů se taky počítá. I tak je to dost těžké v porovnání s EK, ten achi se dá udělat hned bez několika zón. Bude to long run, ale reward stojí za to:D. Taky jsem včera udělal Ambassadora jenom z repky z questů, bez clothu, takový bonus k Loremasterovi. Btw the Seeker (pokud nemáte "the magic seeker", nebyl jsem tam :[) za 3000 questů taky není tak nedosažitelný .
//Hmm no v Azshaře už vše mám, Winterspring skoro taky, akorát mě tam vede chain z ungoro... V silithusu by mělo být cca 50q, Felwood a pak uvidíme. Údajně dost pomáhá chain na Onyxii. Taky škoda že jsem nehrál pretbc, AQ event a T0.5 questy, to by dalo tak 50 dohromady.
//Hmm no v Azshaře už vše mám, Winterspring skoro taky, akorát mě tam vede chain z ungoro... V silithusu by mělo být cca 50q, Felwood a pak uvidíme. Údajně dost pomáhá chain na Onyxii. Taky škoda že jsem nehrál pretbc, AQ event a T0.5 questy, to by dalo tak 50 dohromady.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
Tak u nás právě probíha Extravaganza. To se na PVP serveru skoro nedá. U každýho nodu 2-3 alici plus nějací pobíhající, rybaření sem vzdal, už jenom prudim.
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To si na pvp ani neumím představit, možná s sebou vzít nějakýho guarda ve stealthu
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
Spousta aliku to tak ma, shamana a rogunu s sebou plus raid v Booty Bay, ktery kosi uplně všechno, aby náhodou nějaký hordák nepřišel živý ke quesťákovi. U nás vyhrál palat lvl 80.
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Co mě štve je to čekání o víkendu na instanci, by mě zajímalo kam jdou ty peníze? To není blizz schopnej zlepšit kapacitu?